reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Ile pacjentek tyle opinii. Najlepiej samej się przekonać i wybrać odpowiedniego dla siebie.
A o Niziurskim słyszałam bardzo dobrze.

reklama
właśnie już trochę szukałam ale w sumie ile pacjentek tyle opinii
moja lekarka powiedziała że nie jest w stanie nam pomóc

Cześć Dziewczyny:)
:-)
Dziś u mnie mija kolejny dzień w domku z moją Majeczką, też była strasznie brzydka pogoda pochmurno i deszczowo:crazy: ale jak dla mnie to i tak bez znaczenia bo Maja za mała jest jeszcze na spacerki. A właśnie dziewczyny po jakim czasie wyszliście z takim bobasem na spacer??

kamilka ja również życzę i mamie i synkowi 100 lat:tak::tak:

Jeśli chodzi o szkołe rodzenia to ja chodziłam ale u siebie i mieliśmy możliwość porodu rodzinnego.
Jeśli o mnie chodzi to ja jestem zadowolona, chyba nie wyobrażam sobie porodu bez obecności męża...duuuużo mi pomógł:tak:

Dobry wieczór.

Kamila wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Adasia, sto Lat :-)

Sol może w przyszłym tyg sie uda wybrac do brykolandii o ile pogoda się poprawi my się jeszcze delikatnie kurujemy.
mmm ja tez jestem w buska, nie słyszałam tam o żadnym dobrym ginie, sama chodziłam do 20 tyg do Helma ale dziękuje za taka opieke, a potem przeniosłam się do Niziurskiego i bardzo sobie go chwale, był przy moim porodzie i ogólnie dużo mi pomógł.
Julita ja urodziłam w listopadzie więc wyszłam z małym tak po trzech tygodniach jak nie było bardzo mroźno.
A jak sobie radzisz z Majeczką? Mąz pomaga? Pamiętam że mój Adrian bał się małego na ręcę brac, nie wiedział co zrobić jak się rozpłacze:-D

Cześć Dziewczyny:)
:-)
Dziś u mnie mija kolejny dzień w domku z moją Majeczką, też była strasznie brzydka pogoda pochmurno i deszczowo:crazy: ale jak dla mnie to i tak bez znaczenia bo Maja za mała jest jeszcze na spacerki. A właśnie dziewczyny po jakim czasie wyszliście z takim bobasem na spacer??

Julitka,my na pierwszy spacer wyszliśmy po tygodniu od wyjścia ze szpitala,a dodam że Emilek jest z 28 października.Także wyszliśmy już w listopadzie.
Całą zimę wychodziliśmy codziennie,no chyba że była zawierucha,ale to był w domu werandowany wtedy.

KAMILKO I ADASIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZINEK

Witam

Nom ja chodzę do Tomasza Ziółkowskiego prywatnie...
Polecam :) nie narzekam na niego
raz tylko mnie wkurzył bo byłam z mężem na wizycie bo ogólnie co miesiąc do niego chodzę i nawet nie powiedział ile nasz mały waży jaki ma wzrost zero... Trochę Nas to wkurzyło bo się jednak płaci co miesiąc 120zł za wizytę a on nic się nie odzywał chyba miał zły humor ale przy 120 zł to Moim zdaniem powinien mieć humor zawsze dobry...
Ale mniejsza z Tym...
Lecz jeśli chodzi o niepłodność to jest najlepszym ginem w Kielcach to polecam bo już nie jednej kobiecie pomógł....
Pozdrawiam...
Przyjmuje prywatnie na Kościuszki 11..
Jak chcesz numer telefonu to napisz :D

Witam

Nom ja chodzę do Tomasza Ziółkowskiego prywatnie...
Polecam :) nie narzekam na niego
raz tylko mnie wkurzył bo byłam z mężem na wizycie bo ogólnie co miesiąc do niego chodzę i nawet nie powiedział ile nasz mały waży jaki ma wzrost zero... Trochę Nas to wkurzyło bo się jednak płaci co miesiąc 120zł za wizytę a on nic się nie odzywał chyba miał zły humor ale przy 120 zł to Moim zdaniem powinien mieć humor zawsze dobry...
Ale mniejsza z Tym...
Lecz jeśli chodzi o niepłodność to jest najlepszym ginem w Kielcach to polecam bo już nie jednej kobiecie pomógł....
Pozdrawiam...
Przyjmuje prywatnie na Kościuszki 11..
Jak chcesz numer telefonu to napisz :D

dzięki z tego co słyszałam to zajmuje się i męskimi problemami, nr do niego znalazł mój mąż w internecie i mamy zamiar sie niedługo umówić, długo trzeba czzekać na wizytę??

Dobry wieczór.

Kamila wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Adasia, sto Lat :-)

Sol może w przyszłym tyg sie uda wybrac do brykolandii o ile pogoda się poprawi my się jeszcze delikatnie kurujemy.
mmm ja tez jestem w buska, nie słyszałam tam o żadnym dobrym ginie, sama chodziłam do 20 tyg do Helma ale dziękuje za taka opieke, a potem przeniosłam się do Niziurskiego i bardzo sobie go chwale, był przy moim porodzie i ogólnie dużo mi pomógł.
Julita ja urodziłam w listopadzie więc wyszłam z małym tak po trzech tygodniach jak nie było bardzo mroźno.
A jak sobie radzisz z Majeczką? Mąz pomaga? Pamiętam że mój Adrian bał się małego na ręcę brac, nie wiedział co zrobić jak się rozpłacze:-D
ja chodziłam do dr siayor ale ona nie zna się na leczeniu mężczyzn

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej jestem tu nowa w 12 tyg ciazy gdzie najlepiej zrobic usg w kielcach, 3 d podobne po 20 tyg. Jak jest w kielcachze szkoła rodzenia??

reklama
Do góry