reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

asiulka moja ma dopiero 17 m-cy to jeszcze śpi w dzień.
Zawsze to jakiś oddech dla mnie.
Trzymam kciuki aby Emilek dostał się do przedszkola.

reklama
Julita - jeszcze parę dni i juz będzie ten "bezpieczny" termin. Nie stresuj sie, bo to najszybsza droga do wcześniejszego porodu. Objawy mogą sie zacząć parę tygodni przed. A jak sie martwisz, to na pewno wizyta cię uspokoi. Trzymam kciuki :)
Asiulka - czyli chyba Stępień będzie dobry. Jak u Filipka podejrzewali przepuklinę pachwinową to właśnie u niego byliśmy. Ja też wtedy byłam przerażona, bo kazali Filipa pilnowac, a on jak na złość wszytsko chciał nosić. Targał zgrzewkę wody 1,5 litrowej, taborety podnosił.
My musimy iśc na operacje z tym paluszkiem jego i nie wiem jak sie zdecydować. Boję sie i już...

Jej dziewczyny

ja jakbym miala sie decydowac na jakis zabieg u malego to chyba bym padla ze stresu ale jak trzeba tot rzeba... a u nas pogoda sie poprawila wiec pojechalismy po zlobku do mojej babci i mamy(mieszkaja na tym samym podworku) i [pomagalismy w polu zbierac kamienie nawet znalezlismy malutkiego zajaczka:-D:-D:-D Adas kazal do klatki sobie go wziasc:-D:-D:-D ale odstawilismy pod norke i zmykal az sie kurzylo potem wrocil wujek i zaczeli z mezem obcinac suche galezie na dworze potem sprzatanie maly taki wymeczony zbieraniem galezi i praca na roli ze wystarczylo go w foteliku zapiac i juz spal:tak::tak::tak: Jej nie wyobrazam sobie mieszkac w bloku do konca zycia tylko na nogi staniemy tzn stala praca i sie budujemy bo naprawde ja jestem baba ze wsi i nie umiem gnic w bloku:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Wiec suuu[er dzien byl:-):-):-):-)

Zycze milego wieczoru zmykam spac:tak::tak:

kamilka bardzo fajnie spędziliście popołudnie :-)

Naszym celem tez jest budowa domku bo my obydwoje z mężem z domków pochodzimy.
Jak mamy wolne do 2 ogrody mamy do zabawy :-)

A dzisiaj taka piękna pogoda , że za godzinę lecę z Młoda na miasto i do Parku.

marzycielka- ja sie ciesz ze chociaz mam wlasnie dziadkow i mame powiedzmy ze na wsi bo to domki przy miescie zaraz... bo jednak takie chodzenie tylko wokol blokow mnie nie satysfakcjonuje.... jak sie cos na dzialce porobi to nie to samo ..

ja dzis do pracy na 11 do 14.30 i potem po malego i dzis juz mamy wolne i trzeba gdzies polazic bo meza do wieczora nie bedzie trzeba sobie jakies zajecie znalesc..

Hej Laseczki
Długo mnie u Was nie było, ale postanowiłam wrócić jeśli można :D
Widze że przybyło dużo nowych mam i dzieciaczków :)

Pozdrawiam Was serdecznie i miłego dnia życzę

A my już wróciłyśmy z targu gdzie kupiłam Młodej zajefajną czapeczkę z wełny za 10 zł i sobie czarne balerinki :-)
Ciepło się zrobiło to będe śmigać w spódnicach.

Oliwia usnęła a ja wstawiłam sos i teraz się lenie.
M. pojechał do pracy ale po 16 już będzie w domu.
A wieczorem mamy gości .
Przyjeżdża mój brat z dziewczyną.
Będzie mała imprezka z drinkami ;-)

Witaj Kalka- chyba juz wrocisz na dluzej:tak::tak: co tam se u was dzialo:sorry::sorry::sorry:

marzycielka- na forum to chyba zwykle na weekend robi sie pusto..

a ja sie wkurzylam bo mialam plany na popoludnie i sie popsula pogoda i trzeba bylo do domu wracac;/:no::no: ale zrobilam 3 prania bo mi sie uzbieralo jak nie wiem:rofl2::rofl2: no i mysle nad drugim daniem... Na jutrzejszy festyn raczej tez sie nie wybiore jak bedzie taka pogoda w dodatku prawdopodobnie jutro bede musiala isc pomoc sadzic ziemniaki u babci:sorry::sorry:

Jakby ktos byl na forum to zapraszam...

reklama
Do góry