reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

hey. z kawką się dołączam :-)
pewnie Kamilka, jak ma tylko katar i to taki wodnisty to się nic nie dzieje, a jak kaszle tylko rano to pewnie mu po nocy spływa po gardle. z Baśką to przerabiałam.
Mroziku, pozdrów Gabę i sama uważaj na siebie :-)
my dziś na świetlicę idziemy, młoda już od rana chodzi po domu i woła że chce do dzieci :-), pogoda też jest boska więc trzeba wykorzystać :-)
Sol jeśli Was tam odkopali to się zbieraj i przyjeżdżaj :-D

reklama
Witam
kamilka masz racje taki temat by się przydał.
Za prawie rodzące też trzymam kciuki.
Ja jeszcze przed śniadankiem i dzieci tez ale nie mogłam sie powstrzymać żeby do Was nie zajrzeć, jak już kiedyś pisałam to komp szwagra a teraz chyba będzie dwa dni w domu także może zajrze dopiero w poniedziałek ale za to dzisiaj jestem długo tylko, że z przerwami bo muszę prania powstawiać bo zebrało mi sie tego trochę

marla - odkopali nas ale ja mam dzisiaj komisję lekarską więc nie dam rady :sorry: M powinien być teraz w pracy a wziął specjalnie na dzisiaj opiekę żebym mogła iść. Po za tym muszę się wykąpać bo wczoraj o 19 się zjarnęłam że nie nastawiłam sobie termy na wieczór i nie miałam jak się wykąpać. A przed komisją muszę zajrzeć do jeszcze jednego żłobka i przedszkola żeby Karolę zapisać. Bo nie wiem jak z przedszkolem czy mi ją przyjmą a musi iść chociaż na pół roku do żłobka a w styczniu ją przeniosę do przedszkola albo przechodzi rok i do przedszkola.

marla - jak jeszcze jesteś to daj znać czy dzisiaj idziesz.

karola - jakoś nie widzę :-p

A mi się wczoraj zbierało że mi się @ zacznie a tu cisza - to poczekam grzecznie do czwartku :/ Pożyjemy zobaczymy czy @ przylezie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
my już po świetlicy, baśka padła jak zwykle, dzieciaki się dziś wściekały niesamowicie ;-) idę się z nią chyba położyć bo jakoś spać mi się chce.

A ja dzisiaj jestem happy. Dowiedziałam się o Karoli żłobek i przedszkole. Poszłam na komisję - w życiu takiego drętwiaka nie widziałam, gorsi są chyba już tylko w kostnicy :eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wlazłam dzisiaj na górę jak chłopaki pojechali. Kolorki baaaardzo mi sie podobaja. Na razie chyba na raz jest malowane, ale pewna nie jestem. Mąż musi do nich zadzwonić i dopytać. Bo jak dla mnie to tak jak jest to super wygląda i nic wiecej nie trzeba. Ale bym chciała żeby można by było już urządzać sie na górze :sorry:
Mąż jak przyjechał z Filipkiem tez poszli poogladać. Im tez sie podoba. No i Filip na dzień dobry mówi, i jeszcze trzeba zaznaczyć i bach kredka po ścianie. Zmyło sie dobrze, pierwszy test farba przeszła :-D

reklama
ja też trzymam kciuki za Gabe - mam nadzieje ze jeszcze troszku wytrzyma :)

Sol - przyszła paczka???

kamilka- gdzie do dąbrowy masz blisko????:>:>:> może do mnie zajdziesz kiedyś :)

Do góry