S
Sol
Gość
Witam się piątkowo
A ja dzisiaj sobie załatwiłam chirurga - upupił mnie - mam mieć zabieg na ten nadgarstek - mam przez ileś tam dni chodzić w jakichś plastrach A dopiero potem kończy leczenie tego skręcenia , więc na złożenie podania o odszkodowanie poczekam sobie jeszcze do 15 lutego
A w ogóle to miałam dzisiaj jazdę - reumatolog zlecił mi wczoraj badanie krwi - poszłam dzisiaj - blada włażę do gabinetu. Siadłam a babka do mnie:
P1-"Niech mi pani opisze co pani widzi za oknem" - żebym nie patrzyła na igłę.
Ja-" biało... biało... biało..."
P1- Niech mi pani tutaj nie mdleje - co pani widzi za oknem?
Ja- biało... biało...
Druga pielęgniarka się odwróciła do okna:
P2- Jezu ale mgła
Była za oknem taka mgła że jedyne co się widziało to "biało" A potem dostałam opiernicz że wypijanie 3 litrów wody to za mało bo mam krew gęstą jak śmietana No to czeka mnie jeszcze wizyta u lekarza - co z moją krwią jest nie tak skoro kobita się aż spociła mi ją pobierając bo nie chciała lecieć
Dziewczyny - głowa do góry - głęboki wdech - popatrzcie na swoje dzieci i przypomnijcie sobie czemu jesteście tam gdzie jesteście Miłego dnia ;-)
A ja dzisiaj sobie załatwiłam chirurga - upupił mnie - mam mieć zabieg na ten nadgarstek - mam przez ileś tam dni chodzić w jakichś plastrach A dopiero potem kończy leczenie tego skręcenia , więc na złożenie podania o odszkodowanie poczekam sobie jeszcze do 15 lutego
A w ogóle to miałam dzisiaj jazdę - reumatolog zlecił mi wczoraj badanie krwi - poszłam dzisiaj - blada włażę do gabinetu. Siadłam a babka do mnie:
P1-"Niech mi pani opisze co pani widzi za oknem" - żebym nie patrzyła na igłę.
Ja-" biało... biało... biało..."
P1- Niech mi pani tutaj nie mdleje - co pani widzi za oknem?
Ja- biało... biało...
Druga pielęgniarka się odwróciła do okna:
P2- Jezu ale mgła
Była za oknem taka mgła że jedyne co się widziało to "biało" A potem dostałam opiernicz że wypijanie 3 litrów wody to za mało bo mam krew gęstą jak śmietana No to czeka mnie jeszcze wizyta u lekarza - co z moją krwią jest nie tak skoro kobita się aż spociła mi ją pobierając bo nie chciała lecieć
Dziewczyny - głowa do góry - głęboki wdech - popatrzcie na swoje dzieci i przypomnijcie sobie czemu jesteście tam gdzie jesteście