reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Witam się - padam na pysk.
Jestem w trakcie zjazdu i mam dość. Od 8 do 19 wykłady na których usypiałam i grałam z kolegami w CS. A teraz zbieram się do snu. Karola już zdrowa - ten psikacz do noska (Mucofluid) który wczoraj dostała zadziałał od razu i katar poszedł precz i kaszelek się o 80% zmniejszył dzięki temu. Za to mnie znowu w kościach łamie i mam węzły podżuchwowe powiększone. Więc pyralginka i lulu. Bo jutro powtórka z dzisiaj tyle że od 10 do 19 ale chyba poproszę M żeby po mnie z małą przyjechał wcześniej bo ostatnie zajęcia mam z ukochanym dr. który przepada za Karolą.

Dobranoc wam bo usypiam to pisząc :-p;-)

reklama
My jutro idziemy z Filipkiem na zdjecie szwów.. Brrr, az się boję co to będzie.
Co do butów, to ja musze sobie nowe kupić, bo mi sie poprzednie coś "leją". Normalnie jakbym dziurę w podeszfie miała, a dałam za nie 300 zł w zeszłym roku. Szkoda kasy. Teraz kupię jakies za 70 zł i będę wymieniac jak przemakacz zacznom. Tym bardziej ze teraz to nie wiem co kupić, bo w poprzedniej ciąży strasznie spuchłam. Żeby mi sie te butki na nogi zasunęly jeszcze w lutym. Do tego wiadomo - muszą sie wygodnie zakładać. Mam dobre sznurowane, cieplutkie buciki, ale kto mi je będzie wiązał:sorry:

My jutro idziemy z Filipkiem na zdjecie szwów.. Brrr, az się boję co to będzie.
Co do butów, to ja musze sobie nowe kupić, bo mi sie poprzednie coś "leją". Normalnie jakbym dziurę w podeszfie miała, a dałam za nie 300 zł w zeszłym roku. Szkoda kasy. Teraz kupię jakies za 70 zł i będę wymieniac jak przemakacz zacznom. Tym bardziej ze teraz to nie wiem co kupić, bo w poprzedniej ciąży strasznie spuchłam. Żeby mi sie te butki na nogi zasunęly jeszcze w lutym. Do tego wiadomo - muszą sie wygodnie zakładać. Mam dobre sznurowane, cieplutkie buciki, ale kto mi je będzie wiązał:sorry:

Mrozik,jeśli jesteś ubezpieczona to dowiedz się ,bo może należeć się na Filipka odszkodowanie.
Jak mój Maciek rozciął głowę i miał tylko jeden szef,wzięłam ksero z archiwum szpitala,zaniosłam do ubezpieczalni i po komisji dostał 280zł,odszkodowania.A dodam że już do przedszkola wtedy nie chodził,bo go wypisałam,ale ubezpieczenie jeszcze było ważne.
A co do butów to mi też coś lać się zaczynają i ten nowy wydatek,i też sporo kasy za nie dałam w zeszłym roku.
A jeśli botki wiązane masz to mężula zatrudnisz i będzie wiązał.:-);-)

hej dziewczyny

ja dzis troche pospalam Adas juz lepiej ale zostaje do konca miesiaca w domu :-:)-( no szkoda znow sie odzwyczaji od zlobka ale musze go juz doleczyc... a poza tym dzis mialam caly dom ludzi najpierw moja mama z bratem potem tesciowie a na koniec siostra:tak::tak::tak: jeszcze mial chrzestny adasia przyjechac ale nie dotarl widocznie musial wracac do Warszawy:cool2::cool2:

a dzis wybralismy samocho i w przyszla sobote bedzie:-):-):-) Opel astra kombi kupuja nam tesciowie bo maja juz dosyc dzielenia sie swoim samochodem :-D:-D:-D dla mnie super nie trzebba bedzie sie spowiadac gdzie sie jedzie po co i za ile sie wroci:laugh2::laugh2:

a na dodatek dzis przy robieniu kawy dla gosci szczelilo mi w szyji i nie moge sie skrecic w jedna strone:crazy::crazy::crazy::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Po za tym ok

Zjadlabym toooooZobacz załącznik 173520

Ostatnia edycja:
Hej

Ale tutaj dzis pusciutko :no::no::no::no:

A Wy gdzie sie podziewacie????

Głodna jestem jak wilk, a tutaj jeszcze z godzine zanim dotre do domu.

Kamilka teraz to połkneła bym te kiełbaski razem z grilem :-D:-D:-D:-D:-D Jak Adas sie czuje????

masiula hahahahahahahaha ja tez wrocilam dzis do domu glodna jak smok ehhh dzis w pracy do 13 a potem do lekarza po zaswiadczenie i zapisac sie na kurs... jak wrocilam to bym lodowke zjadla:-D:-D:-D:-D

a Adas pokasluje i ciagle sie leczymy narazie jest troche lepiej ale narazie nie chce gadac na zapas.... mysle ze do niedzieli bedzie ok... ale dla pewnosci bede chciala zeby byl w domu jak najdluzej:-:)-:)-(

wczoraj mi szczyknelo w szyji nie moge sie ruszyc...:crazy::crazy:

Wszystkie chore albo połamane :laugh2:

A ja znowu się załatwiłam na uczelni - żeby to.. :wściekła/y:
Kaszel, katar - ja chyba już z tego do wiosny nie wyjdę :sorry:

Zdrówka wszystkim życzę.

Spadam coś jeszcze posprzątać - w czwartek mój tata do nas przyjeżdża :laugh2::tak::laugh2::tak::laugh2:

hey dziewczyny.
Sol masz rację, jakieś fatum krąży- dzieciaki chore albo pokiereszowane, mamuśki to samo....
kamilka na jaki kurs się zapisałaś?? Coś ciekawego?? Też się zastanawiam czy by się na coś nie zapisać, bo coś ostatnio czuję że się uwsteczniam..książki mi nie wystarczają....
A my z młodą dziś prawie cały dzień na dworze, tak się wyszalała z dziećmi, że już mi padła :-) a mnie od nadmiaru świeżego powietrza też chce się spać... <ziewam>

reklama
hej dziewczyny

marla ja dorabiam sobie kurs do mojego zawodu fizjoterapi wiec przyda sie napewno..

u mnie juz na nogach musialam wstac bo maly dokucza i musialam go ubrac przebrac..
teraz jemy sniadanko a zaraz bedzie kawka:-):-)

Do góry