reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Hej Dziewczyny :-)
My dopiero wróciliśmy do domku, troszkę chłodno już tak przed wieczorkiem na dworze.
Byłam w tesco, zrobiłam zakupki i będę robiła sałatkę taka raz dwa na szybko.

Asiulka no niestety nie znam tych rejonów, ale w weekend też gdzieś wyjedziemy na grzybeczki więc może poszukamy jak tam się jedzie ;-)

Masiula oby Ci się wszystko poukładało. Ja już bym taka chciała iśc do pracy a tu jeszcze z rok posiedzę w domciu

reklama
asiulka - moje kondolencje :-(

Masiula - nigdy nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;-)

A ja kobitki chora na jakiś głupi alergen. Już dzisiaj myślałam że się zakicham, mam pozwolenie od szefowej na L4 ale cóż mi to da jak mniej kasy dostanę przez to? I tak stażystom dają śmieszne pieniądze. W środę mam szkolenie BHP na Sienkiewicza. Bardzo chętnie :rofl2: na nie idę :cool: ale luz :rofl2: a w piątek do szkoły - lecę na zakrętach nie wyrabiam :no:

Dobra - spadam się małą zająć bo M dzisiaj na nockę poszedł :-(

Dzień dobry Mamuśki.
Ale nam ładnie słoneczko świeci, u mnie brzęczą od rana bo koszą trawę, okna otworzyć się nie da taki hałas

Młody coś nie daje mi pospac ostatnio, obudził się dziś przed 6 zaraz pewnie pojdzie w kimono to zrobię obiad na prędkości a potem spacerek.

Sol ale Ty obrotna dziewczyna jesteś, tu praca, szkoła dziecko ja bym chyba padła :szok:

Witam serdecznie,

przepraszam, ze przeszkadzam na waszym wątku, ale jesli ktoras z Was bylaby zainteresowana kupnem nowej niani elektronicznej, to zapraszam:

Sprzedaję nianię, gdyż jedną zakupiłam, a droga dostałam w prezencie.
Niania jest nowa, z gwarancją 24miesięczną, z dowodem zakupu.
Włączona tylko raz,w celu sprawdzenia czy jest sprawna.

Dodaję nowe ciuszki (2 x body z długim rękawem) GRATIS :)

NIANIA ELEKTRONICZNA - Milly Mally NOWA ! +GRATIS (746561573) - Aukcje internetowe Allegro

Pozdrawiam!

kalka - wypruwam sobie żyły a nie obrotna jestem. Szkoła i praca to pikuś, ale jak po powrocie do domu zamiast zacząć gotować obiad zastaję burdel i muszę wszystko sprzątać, potem ugotować po drodze nastawić pranie i powiesić je - z Karolą uczepioną mojej nogi to zastaje mnie wieczór, robię sobie kolację i jestem tak padnięta że nie mam siły bawić się z Karolą, ew. ją wykąpię jak mam siłę, a na koniec usypiam ją na rękach bo tylko wtedy mam czas ją dłużej potrzymać w ramionach. Ewentualnie mam chwilkę dla siebie żeby posiedzieć przy kompie. Pracy inżynierskiej nawet nie ruszyłam bo nie mam na nią siły. Rehabilitacja ***** daje, cóż z tego że mnie kolana i kręgosłup nie bolą przez dwie godziny po zabiegu jak wieczorem mam ochotę sobie stawy powyrywać bo nie jestem w stanie prosto chodzić? Jeszcze mnie dzisiaj ortopeda dobił bo uczepił się że się garbię. Zawsze się garbiłam bo mnie plecy bolały, a bolą mnie bo się garbię a ten h*j nie chciał mi przepisać prostotrzymacza :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i jeszcze mi wypomina a żeby go :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: strzelił :tak::tak::tak:

Ok. Już mi przeszło. Dziewczynki - miłej nocki życzę i mądrych... nie mądrych - pomocnych mężów :tak::tak::tak:

Halo halo jestem Ja ;-)
Ale chyba nie na długo,bo młody nie daje posiedzieć:no:

Jutro jest ddtvn w kielach, jak któraś się wybiera to pozdrawiać nas tu wszystkie :-)

ja też jestem, ale zamiast chieć bardziej, to mi sie coraz bardzie nie chce nic:eek:. Normalnienie wiem co ze sobą zrobić.
Najchetniej to bym skorzystała ze zwolnienia jakie mi proponuje lekarka, ale teraz nie mogę :-(

reklama
No bo myslałam ze strajk jakis.

mrozik to ja sie dołącze bo mnie tez sie nic nie chce , a jeszcze do 16 musze wysiedziec :eek::eek:

Wczoraj odwaliłam sterte prasowania w domu to pewnie teraz do konca tygodnia nie bedzie mie sie nic chciało :-D:-D:-D

Do góry