reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

My po wizycie u lekarza.
Maciuś ma zapalenie gardło i górnych dróg oddechowych,dostał antybiotyk ,i syropek na kaszel.
Ma ten tydzień zostać w domu,jemu nie bardzo podoba siedzenie się w domu,wolałby do szkoły chodzić.Już mnie wysyłał do jego Pani żebym mu przyniosła książki i to co dzieci będą robiły w szkole to on zrobi sobie w domu.
Kurcze ale ambitnego mam tego synka,oby mu to pozostało.;-):-)

A ja czekam na gościa bo ma przyjechać i zabrać mi dwa dywany do czyszczenia.Takiego mam lenia ostatnio że nawet nie mam weny na ich czyszczenie.
A że u nas w mieście jest koleś co super czyści dywany i nie drogo bierze to sobie zamówiłam.Przyjeżdża ,zabiera dywan na 3-4 dni ,czyści u siebie i przywozi z powrotem do klienta.

reklama
wogole to czytam i widze, ze wy to juz tutaj jak w rodzinie zyjecie :tak:

moze tez sie wkrece w towarzystwo
Jestem Dominika, mam synka Kubusia, ma 3,5 roku, mieszkamy w Kielcowie, siedze obecnie w domu z wyboru, ale juz wracam do pracy chyba niedlugo, maly poszedl do przedszkola wiec mozna pomalu zaczac sie z ludzmi kontaktowac :-D
chyba tyle z mojej strony
pozdrawiam wszystkie mamuski i ich pociechy

hej dziewczyny

Adas moj od rana w zlobku dzis odbieram go po obiadku troche plakal ale nie jest zle... ja wypilam juz kawe ale szczerze nic mi to nie dalo poprostu tak chce mi sie spac ze szok:no::no::no:

a u mnie w pracy takie nudy ze :szok::szok::szok::szok: popoludniu prawie nikt nie przychodzi:shocked2::shocked2::shocked2: laduje siobie tel zeby moc w cos grac w pracy w czasie nudzenia sie i wezme jakies krzyzowki bo nie wiem jak wytrzymam dzisiejszy dzien:sorry::sorry::sorry:

dziewczyny czy jest wsrod was ktoras z barwinka albo przynajmniej z sasiednich osiedli...brakuje mi towarzystwa ludzi a tesciowa i jej siostra mieszkajaca obok nie sa dla mnie pozytywnym towarzystwem...chciałabymnm zeby moj mały przybywał z jakims innym dzieciaczkiem i bawił sie razem..zwłaszcza ze az piszczy na widok dzieci..ogolnie dopadła mnie depresja jesienna

reklama
Witam i pozdrawiam wszystkie mamusie - dziś dołączyłam do mam kieleckich ;-) mam na imię Ania, mam 1,5 roczną córkę i mieszkam w Kielcach. To chyba na razie tyle o mnie :-)

Do góry