pestka1980
Fanka BB :)
Hejka,usmiechnieta nam tez babka powiedziala 5 tys za zrobienie papierow ha ha .Ja zalatwialam przez catholic cross cultural services babka nazywala sie Joanna Blair i robola to wtedy za darmo teraz ponoc bierze jakies pieniadze ale chyba nie wielkie.Oni chyba nie maja swojej lokalizacji w ottawie ale na pewno sa podobne organizacje.Sponsorstwa malzenskie sa najprostsze a wypelnianie papierow dla doswiadczonej osoby to kwestia godziny to ja nie wiem za co oni chca tyle kasy.Zielona skoro twoj maz ma pozwolenie na prace itd to moze latwiej od niego zaczac ,bo najwrazniej potrzebuja ludzi z jego zawodem.Super zrobilas ze zapisalyscie sie tu i tam bo wtedy masz kontakt z ludzmi a oni ci wszystko powiedza.
Acha jesli chodzi o prawojazdy np to za moich czasow nikt sie nie pytal o pobyt ba nawet testy sa po polsku no i z drugim ID konto w banku mozna obie zlozyc co potem przy zalatwianiu jakis formalnosci sie przydaje.
Pozdrawiam
Acha jesli chodzi o prawojazdy np to za moich czasow nikt sie nie pytal o pobyt ba nawet testy sa po polsku no i z drugim ID konto w banku mozna obie zlozyc co potem przy zalatwianiu jakis formalnosci sie przydaje.
Pozdrawiam