`Zielona`
sama sie tak rozbawilam swoim pisaniem ze sie niezle usmialam wczoraj przed spaniem...
moj maz juz zasnal a ja to nawet z lozku sama sie do siebie smialam...
ps. mi z tymi plukankami chodzilo ze nie na `fiolotowy` ma wyjc! ja te babcie w PL robia
To chce zaznaczyc! Z tym fioletem to chodzi o to ze wg color wheel ajkimi sie posluguja fryzjerki to wlasnie fiolet niweluje ta kazczkowata zolc ale to trzeba te pkukanki nie raz na 10secund nie wiecej nalozyc I szutka polega na tym ze nie na cale wlosy ale na te poartie gdzie sa te zoltawe np odrosty.
Ok pomyslalam I sobie cos przypomniealam ze jest taki produkt w sklepie w ktorym mozesz sobie kupic tkai I szampon I odzywki.
slep sie nazywa Sally Beauty a tu masz linka na ten product:
Clairol Professional - Shimmer Lights Original Conditioning Shampoo
ten czy szampon czy odzywka ejst wlasnie to takich `ashy blons` wlosow I bedzie niwelowal jakiekolwiek zzolcenia jaks ie pojawia...a pojawiaja sie jak kobiety uzywaja np niewlasciwych szamponow czy pproduktow do wlosow.
A teraz ABRDZO WAZNA WIADOMOSC!!
ITS OFIFICIAL!!!!!!
POCZULAM MOJE BABY! :-)
Nad ranem po 6am zrobilo chyba koziolka u mnie w brzuszku.... bo az mnie obudzilo
A wczoraj wlanie takie czucia mialam w ciagu dnia.. tylko wiadomo ze ja to nie czulam ich nigdy w zyciu I nawet nie wiedzialabym jak je ropoznac!? A ze zaczelam juz pryzwiazywac uwage na te ruchy gdzie sie pojawiaja I wczoraj ciagle na podbrzuszu czyli po pepkiem I cialge jakby w tym samym obrebie...no I zaczelam zapamietywac jak je odczuwam..
a ze zaczely sie powtarzac no I tej nocy to by na prawde najwyrazniejszy ten ruch wiec chyab musial byc koziolek
bo tak jakby mi sie cos przewrocilo w tym brzuchu ;-)
Ja jak sie teraz zastanowie to te ruchy juz sie po 1-2 razy dziennie pojawily we wtorek I tak codziennie tak samo w tym samym mije wiecej miejscu tak samo je czulam a ze nadal sa delikatniutkie to ledwo je wyczuc ozna bylo. Tylko ze ja od paru dni na nie czekalam a z tka na prawde nie wiedziala jak je rozpoznac mozna wiec nawet nie wiedzialam ze to TE RUCHY
Moj maz jedynei zapytal I sie smial `czy dzidzius mi kopniaka?` bo on to chyba tylko mysli ze takie dziecko sie z kopniakami kojarzy jak sie rusza
;-) a przeceiz ten dzidzius to malutki jeszcz wiec pewnie I miesnie sie jemu pewnie rozwiajaj.. jak na razie to jak mowilyscie ze `motylki` to ja bym oddoala takie `glaskanie` `dotykanie` od srodka to jest to co poczulam...
poza tym co nad ranem bo to musial byc koziolek - albo ten KOPNIAK ;-)
ale czy ja wiem- czy ten dzidzius mialby juz sile?? oczywisice nei bylo to mocna ale doslownei poczulm ze cos mi sie tam rpzewrocilo I az sie obudzilam I to czulam nim sie obudzilam.. a po obudzieniu to doslownie do2secund sie to powtorzylo
wiec nie ze mi sie snilo
bo tego tez sie balam ze bede miec urojone jakies tam rzeczy bo ciagle siedzialam I nadsluchiwilam I czekalam na te ruchy...
OMG! chyba sie zaczelo.. I ceisze sie ogromnie bo przyznam ze od prau tyg to jakbym zaomniala ze w ciazy jestem bo I choc brzusio sie zaokraglil to I tka przesadnie jeszcze nie jest ani duzy tez w sumie zadnych innych objawow ciazowych opisanych w tej mojej ksiazce to nie mam.. do tego to USG co niczego nie widzialami nie czulam..w sumie to nie moglam uwierzyc ze to u mnie w brzuszku jak tam byla hehehhehe
az do teraz
Normalnie SO HAPPY