Czesc Mamuski!
Pare dni mnie nie bylo, bo skoro pogoda sie zrobila to ja na rowerek znowu odwazylam sie wsiasc
i smiagam!!
normalnie az mi nie tyle humor co i krazenie, cisnienie (ciagle mam niskie - poobno dobrze wiec no commplains
) itd sie poprawilo.... ach jedynie zaluje ze nie mam wlasnie jakiejs kolezankiémamuski kolo mnie bo zawsze byloby razniej..
czasami tylko w tym parku zagladam na mamuski ktore spaceruja z dzieciaczkami schowanymi przed slonkiem pod pieluchami na wozeczkach... i tak sobei marze.. ze jak wszystko dobrze pojdzie to i ja tak bede spacerowac z moim dzidziusiem... ach...
do tego we wtorek mialam badanie u mojego ginekologa! nie tyle ze jego poznalam to i znowu widzialam sie z moim dzidziusiem! ktory ma juz ponad 6cm!
bidulek nie wiem czym sie on/ona zywi.. bo ja to teraz choc te awersje przeszly i moge jesc to skolei nie mam cos apetytu w tym tyg i do tego jak juz jem to tak szybko sie zapycham ze az czasami az sie sama dziwie.. a ja kocham jesc!
Powiem wam jeszcze cos, otoz weszlam na to forum ogolne na 'kwietniowki' bo ja to niby wtedy mam byc i tak po krotce przelecialam je.. i sie przerazilam.. laski takie rzeczy doswiadczaja ze przyznam sie ze mnie zaczal brzuch bolec po paru minutach bo wrocily do mnei te emocjie co jak ja 'skomlalam' .. i wylaczylam natychmiast!
Wiecie co, ja to teraz tak sie czuje ze az sie boje przyznac!! normalnie super fajnie i super happy i normalnie jak przed ciaza! tak normalnie
czuje sie znowu soba!!!!!!! nawet nie wiedzialam jak za soba sie stesknilam!!!
DD
dzisiaj nie tyle spaceruje, rowerek, muzyka, tancze w domu... nie wiem czy to slonce tak dziala na mnie? czy po prostu moje hormony sie uspokoily?? do tego zdalam sobie sprawe ze ja to juz w sumie w tym tyg skoncze 3miesiac!! OMG! jak to zlecialo!!
ja juz wole poczytac o waszych 'day care' zabkowaniu ('usmiechnieta') itp...
hehehehe
bo o ciazy i jej objawiach to NO NO MORE!! wole zapomniec!
dzisiaj policzylam wiec ja to te dolegliwosci mialam w sumie ok 3tyg! wiec chyab nie zle?? czytajac ze niektore laski bidule maja je przez niekiedy 5m-cy!!
(( zalamka! i pelen uklon w ich strone!!!!!