`Zielona`,
Ale sie usmialam z tego co opisalas
Mnie na prawde zaskakuja male dzieci, nie tyle swoja `dziecieca szczeroscia` jak I otwartoscia w mowieniu co mysla. A z drugiej strony niesamowite jest to ze jak powiedzilas `ze zartowalas` to ona I w to uwierzyla I bylo ok
D
A do tego to wino... mmmmmmmmmmmniam........ ja to wogole kocham wino! dla mnei to jedyny alkochol jaki moze (musi
) tylko istniec! do tego teraz to juz wogole za mna tak wino chodzi... ze slinie sie czasami jak pies na kielbase... hehehehehe
Enjoy!
Z tego co piszesz to przejazdy Toronto-Ottawa to koszarnie drogie! A dziwie sie szczerze mowiac bo jakby nie bylo Toronto stolica Ontario a Ottawa stolica kraju, wiec jakze wazne miasta! I zeby az taka komunikacja droga pomiedzy nimi byla...
Nie ma jak byl National Express (linia/siec autokarowa) w UK gdzie za przejazd London - Manchester (a to znacznie dalej niz tutaj te miasta od siebie) czasmi byly promocje na przejazd za 10funtow!! smiechu warte.. a normalna cena (ok lata temu) ale kosztowalam moze 40funciakow!
`Pestka` prawko jest w planie,i to nawet nie odelglym! Chociaz moj maz to mowi ze chyba mi pozwoli juz na wiosne po porodzie bo nie chcialby zebym sie stresowala...
ale czym tu sie stresowac, zdam to zdam nie zdam to nie zdam
ja prawo jazdy z PL mam, ale ostatni latami to w Londynie jezdzilam wiec po `lewej tronie`
no a tu juz jestem pare altek I za kierownica nie siedzialam w sumie od paru lat...
Za to samochodzik juz ma na oku, taki osobowy dla mnie do smiagania
Bo on to na codzien takim duzym jezdzi do pracy. W sumie to nasz jedyny samochod teraz.
A propo gienkologa to w srode mam wizyte u mojej lekarki wiec zobacze jakie ma dla mnie wiesci.
Dziwie sie ze ona mnie jeszcze nie wyslala na USG!!
A WY KIEDY MIALYSICE 1SZE USG??
Moja taka tutaj kolezanka co juz ma roczna corcie to byla chyba w 8 tyg! na 1szym USG! tak samo jak corka mojej sasiadki (ta co jest u tego Kosalki jak sie okazalo
) I tez juz z nim rodzila corke, a teraz jest w drugiej ciazy. Ona to jest 5tyg przede mna (teraz jakby 16tydzien) I chyba miala juz z 5 razy USG!
Z kolei inna znajoma to miala UGS w 12tyg I potem w 6tym m-cu I tyle czyli 2razyw ciazy jedynie...
Mi moja lekarka pwoeidziala ze oni tak tutaj robia tak w 12tyg nie wczesniej.. no a co z tymi co mialy wczesniej?
Kompletnie nie rozumiem, czyli ze co, wszystko zalezy do lekarza kiedy skieruje? czy do gabienetu? jaka maja procedure? Nie ma jakiejs ogolnej zasady/reguly dla kazdego takej samej??
albo przynajmniej `podobniej`???
Pls napiszcie jak bylo u was!