reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

asienka_r i jak tam ciasto???Oj to macie dzisiaj swój babski dzionek;-)

I znów pada wrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A mieliśmy iść na spacer,mąż w pracy więc sami cały dzień.Koleżanka miała wpaść,ale mały jej zachorował.
Dziewczyny mój Adrianek dziwnie kaszle,tak jakby udawał...hmmmm.Niby udaje ,a też sama nie wiem co to jest bo w nocy sie obudził i tak samo kaszlał,nie sądze,żeby na snie udawał.Chyba wybiorę się z nim do lekarza.Ma tak od 3 dni jakoś.:confused::confused::confused:

Idę szykować coś na obiad.Miłęgo dnia;-)

reklama
Hejoo, ale pogoda co? :/ a wczoraj tak pięknie było, spacer w parku zaliczyliśmy, aż życie człowiekowi wróciło :) a dziś...ehhh szara rzeczywistość...

Dziewczyny mam pytanie, gdzie mogę kupić dobrej jakości matę do wanny, wiecie tą antypoślizgową? Chciałabym taką dużą co by cały spód wanny wypełniła..
Do tej pory dla Marcela miałam tą PATRULL Bathtub mat - IKEA ale dla kąpania dwójki dzieciaków jest za mała.
Chciałabym taką co by nie 'zeszmaciła' się po kilku użyciach ;)

Witam. Chwile mnie nie było i widzę,że się bardzo rozpisałyscie:-). Troszke wspomnien poczytałam i mnie samą naszło na wspominki. szaleliśmy całą podwórkową bandą, wracaliśmy cali umorusani, z rozwalonymi kolanami. kilka szyb tez mamy na sumieniu:-D;-). żałuję,ze moi chłopcy tak nie mają.
nati co do kaszlu to jeśli coś cię niepokoi to idź do lekarza. pogoda jest paskudna i wirusu krążą w powietrzu. moi chłopcy znowu zaczynają chorować.jakis kaszel się do nich przyplatał.
leniwą niedzielę mam. byliśmy wczoraj na tej imprezie urodzinowej. ja spokojnie z umiarem, a mój P. tak dał czadu.... dziś oczywiście niewiniatko, nic nie wie, nic nie pamięta. nawet się nie spodziewał,że się upije... :wściekła/y: biedactwo!
za oknem szaro, na szczęście deszcz nie pada i chłopcy ciągną mnie na spacer.

Ostatnia edycja:
witajcie Kobitki :-)
ależ smutna pogoda za oknem, a wczoraj było już tak miło i wiosennie...
Ja nadal nie miałam czasu na wizytę u lekarza, zrobiłam kolejny test, niby dwie kreski, chociaż jedna to cieniutka jakaś taka :confused:
W kolejny weekend pewnie dopiero mi się uda umówić, bo w pracy tydzień ciężki się zapowiada i dodatkowo jeszcze w czwartek cały dzień w Londynie.
A ja się jakoś dziwnie czuję, ni to słaba jestem, ni to mnie jakoś mdli, spać nie mogę i myśli dziwne mnie się łapią. No nic, musi być dobrze.
Miłego niedzielnego wieczoru !

Maluszek wykąpany śpi:-)Padł jak mucha dzisiaj.Po południu bylismy na małym spacerku,ale pózniej zaczęło padać,więc musieliśmy wracać.Oglądamy meczyk własnie z mężem;-) Barcelona:-)Barcelona:-):happy2:
Kobitki w którym miejscu w centrum Dublina jest Bershka???Co jestem w Dublinie to nie mogę znajść:confused:
Miłego wieczoru;-)

Witam wieczorową porą. Chłopcy tak bardzo prosili się o spacer,ze w koncu uległam. Nie byłam pewna czy isc, bo chmurzyło sie i jeszcze ten ich kaszel. ale pomyslałam,ze i tak musze podejść do zanjomej z kosmetykami to pół godzinki na dworze chłopcom nie zaszkodzi. i jak się pomyliłam!:wściekła/y: od koleżanki zaszłam z nimi na chwilkę na plac. po kilku chwilach zabawy młodszy dostał kataru jak woda-normalnie leciał mu ciurkiem, zebralismy się szybko do domu i oczywiście złapał nas deszcz. teraz mały leży w łóżku,gdzie go nie dotknę tam go boli, katar, kaszel i ogólne osłabienie. starszy dzielnie się trzyma i oby jego tez nie rozłozyło. :no: a i ze spacerami koniec aż do lata:dry:
zapomniałam dodać,ze widziałąm wielkie wyprzedaze w bershka

reklama
Do góry