reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejka.
Dzionek dzis minął super,najpierw bylismy na plaży posiedziec.Igorkowi kupiłam komplet do piasku i sie bawiliśmy.Mały zadowolony :-)A pod wieczór bylismy na placu zabaw.
AsienkoM miły wieczór powiadasz.:-)
Lubiczanko czekamy na Ciebie:)
Miłego wieczorku dziewczynki.

Ostatnia edycja:
reklama
a ja dzisja pięknie spedziłam dzień z dziewczynami :-)
byłyśmy na pobliskiej farmie.. był plac zabaw , basen z kulkami , zamek dmuchany...
ogólnie super było , pogoda dopisała :-) ja się opaliłam a dziewczyny wyszalały :-) ni c dodac nic ująć ;-)

Hej!
Znow dzis piekna pogoda,Szym juz na ogrodku siedzi:)

Anineczko Kora nosi ten kolnierz...Maciek jej tak zrobil ze nie ma szans go zdjac.
Wczoraj wychodzila na ogrodek i wchodzila...a jak juz kolo 23 m zamnkal calkiem drzwi,to sie domagala zeby ja jeszcze wypuscic:-D
Smiesznie z tym chodzi:-D

Anineczo ziemniaczki z koperkiem a do tego kefir lub maslanka:)
Ja wczorej te malusie uszka robilam i mam tez na dzis,ale te ziemniaki z kefirem za mna chodza.

reklama
witam z Irlandii!!!!!
Przepraszam najmocniej za swą absencję,ale netu nie było-ale dzięki Marcie jest!!!!!!!
Przede wszystkim wszystkim solenizantom i jubilatom wszystkiego co najlepsze!!!!
A poza tym-u nas kiepsko z aklimatyzacja-tzn pogoda sprzyja-i to jak!Ale jak zwykle przy takich okolicznosciach tęskno nam wszystkim do rodzinki:/
jutro postaram się oblookać wiecej i pokomentować,bo dzis chata pełna i szał...Miłego dnia Wam wszystkim!!!!

Do góry