reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
hejoo,
nie śpie od 6.30 :baffled: stres jakiś czy co...?:eek:
Pranko się kręci, pościelówkę zmieniłam. Mężowy dziś obiadek robi, mam nadzieje że znajomi dojadą dziś do nas:sorry::-p
Miałam ciasto robić ale taaak mi się nie chce:zawstydzona/y: bardzo zgrzesze jak kupię coś gotowego?:sorry:
No nic lece się czymś zająć, paaa:tak:

Witam...
Masakra jak u nas leje:sorry:Ciemno jak nie powiem gdzie i ogólnie...nie lubię poniedziałków,tydzień jak dla mnie to tak coś około środy powinien się zaczynać:-D
Młody śpi,szybko musiałam poodkurzać bo on jak na chodzie jest to nie ma szans,no boi się okropnie:sorry:Pranie zaraz się skończy wirować,obiad mam więc luzzz....;-)
Anineczko witamy w domku:tak:Będziesz miała spokój z ospą;-)
Barmanko czadowo wyglądasz,serio,bardzo mi się podoba i w ogóle muszę Ci powiedzieć,że bardzo Ci ładnie w czerwieniach:tak:
Kamila fajna dziewczyna,co?Wiesienko dawaj do niej bo już masę bebedziewczyn z okolic Dublina do niej jeździ:tak:
Aniaa współczuję nocek,biedna Lencia my dziś tez mieliśmy taki czad,że szok:confused2:Matt obudził się około 22:00 i darł się tak strasznie,że na zmianę z P go na rękach nosiliśmy,darł się dwie godziny i niczym nie szło go uspokoić:-(Dałam mu Viburcol,obrzygał P,naszą pościel i wreszcie padł by....o 2:30 wstać w świetnym humorze wyspany,rozgadany :eek:A my wykończeni:baffled:Urzędował następną godzinę i wreszcie usnął w naszym łóżku po czym 6:30 już był na nogach:baffled::confused2:Jak ze 3 godziny dziś spaliśmy to wszystko:confused2:Czwórka mu idzie,już widać,ale jeszcze się nie przebiła,dziąsło jak balon,do tego katar ma taki ropny żółto-biały,cherla i tak wszystko do kupy:confused2:
A z tym Waszym wyjazdem to chyba se żartujesz?!:szok:Jasne,że gdzie P tam i ja ale nigdy bym się chyba nie zdecydowała na inny kraj niż anglojęzyczny:no:Ledwo tu daję radę się dogadać a gdzie mi francuskim operować:szok:A uczyłam się 4 lata:zawstydzona/y:Ty śmigasz po francusku?Podziwiam Cię,że w ogóle bierzesz taką opcje pod uwagę:sorry:
Ewelcia a propos Twoich domków,to patrz jaki tu czad: Maytree, Bray Road, Enniskerry, Co. Wicklow - House to let
:-D
Najlepsze to to miejsce parkingowe
:-D

Ostatnia edycja:
witam

tak na szybko.
muszę się wbic w swój rytm.w dodatku Jeremiasz z ospą tak więc marudny i jęczy mi w aucie.chyba M musi wziąśc jakiegoś offa z pracy bo boję się tak jeździc z młodym i ospą jego,jeszcze się przeziębi i kaplica będzie.
cieszę się niemożebnie że w domciu jestem,mam na jakiś rok,dwa z głowy Polskę,albo i dłużej.

no lecę zupkę gotowac i po Antka za godzinę wybywam;-)

Aha,dostępu do bb nie miałam bo w telefonie to porażka:baffled:

miłego dnia dziewuszki.

Barmanko kupne tez dobre ciasto:tak:
Tichonku współczuje nocki,oby Mateuszkowi wyszła ta czwórka szybko.
Aniaa jak tam Lenka?
Anineczko witaj:tak:Oby ospa szybko przeszła.
Ja dzis wstałam juz o 7,jakos mi sie spac nie chciało.Pozniej M był z kolega na kawce.:tak:Poprałam sobie,jeszcze tylko białe mi zostało i z głowy.Kurcze co za pogoda,mogłoby sie sie przejasnic i nie padac, bo bym wyszła z małym na spacerek.Miłego popołudnia.

reklama
helloł

pogoda no comment :confused2:

anineczko łelkom hołm :cool2: szybkiego powrotu do rzeczywistosci życze a Jeremiaszkowi do zrdówka;-)

lubiczanko ano i Tobie miłego :*

Tichonku o masz jaka nocka ładna:sorry: za to oczyska i ząbki te co wyszły już są najpiękniejsze na świecie. Uściskaj mogo syna;-)

barmanko kupne wesss:confused2: no zartuje ofqrs - pewnie ze styknie:-D a fryzurkę masz świetniastą - zresztą ladnemu to we wszystkim ładnie jak to mawiała moja mama:-D;-)

wiesienka dajesz do Kamili :tak:

asienko_r korzystaj i zalatwiaj ;-)

w związku z "festynem" o którym Wam już pisałam mam tyle zajęć,ze ...uhh- dlatego zmykam kochane

buziole

Do góry