reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hejoo,
ja busy cały dzień, ale w sumie to i dobrze bo jakoś dzionek zleciał.
Byłam dziś na usg, dzidziol nadal główką w górze.. No i decyzja - cesarka.

Aniaa, dzięki za odwiedzinki :tak:

Witam
Barmanko-nic się nie stresuj...bedzie dobrze!!!
Gliwa-gratuluję Igorkowi!!!Ja ciagle szukam:sorry:
AsieńkoM-gratki Zuzi-zuch Dziewczynka...Dlaczego mój Daniel reaguje na nocnik jak kot na wodę:wściekła/y:
Kasiuleczko-taaaa,akurat!Ja też mam giry jak dwa pnie dębu,a co się bedę przejmować-przecież nie jestem podlotką szukającą faceta;))))))
Tichonek-jak tam poszukiwania?A nie myślałas o zmianie szkoły dla Radka?Przecież nie jest tu konkraktem związany;)))
Idę się ubrac...Miłego dnia Wam

HEJ

Asienka_r no na pewno się umówimy na spotkanko.
Kasiuleczka przecież ty szczuplutka jesteś, ja tam do ciąży i w ciąży nosiłam sukienki ale teraz to za żadne skarby nie załoze bo wyglądam okropnie
Lubiczanka słyszałam, że właśnie chłopcom trudniej przekonać sie do nocnika, ale nie ma reguły.
Barmanka to na kiedy wyznaczyli Ci cesarke??

Witam:-)
Wreszcie lepsza pogoda,choć prognoza na dziś-deszcz:confused2:
Aniaa buziak dla Lenuśki.Za miesiąc dżampreza:-D
Lubiczanko dla stokrotki Twej też całuski
:-)
GLIWA gratki za zębulka dla Igorka:tak:
AsieńkoM super Zuzi idzie:tak:Radek szczał i szczał w Pampki,dłuuugo:-D
Lubiczanko nie,nie chcę tego Radkowi robić:no:On w tej szkole ma tylu znajomych,dużo polskich dzieci,poza tym czeka na ukończenie budynku szkoły,jest bardzo podekscytowany perspektywą pójścia we wrześniu do nowiusieńkiej szkoły,widzę,że bardzo się cieszy:tak:Nie chcę,dlatego,że my mamy chęć przeprowadzki,zmieniać jemu całego otoczenia:no:Druga sprawa,że to osiedle,gdzie mieszkamy jest najnowsze w Swords,gdzie nie słyszę,wszędzie grzyby w domu:szok::baffled:No i trzecia sprawa,P ma stąd 5 minut do pracy a musi być pod ręką w każdej chwili,taka praca...Bywa,że w niedzielę szef dzwoni i prosi,żeby na godzinę przyjechał do pracy i P w moment już jest:tak:A tak jak kiedyś już pisałam,P czuje się jakby zobowiązany do tego:sorry:Szef jego jest bardzo w porządku:tak:
Poszukiwania,cóż...lipa...Ale teraz jeszcze P dołączył swoje rozważania,że może przed wczasami nie powinniśmy się przenosić ze względu na koszty,tylko ciułać na wyjazd:confused2:
Zobaczymy,szukamy,dzwonimy...
Wczoraj landlord nam referencje przywiózł:szok:Same superlatywy:zawstydzona/y::szok:
Barmanko no szkoda,że uparciuch taki Ci się trafił:sorry:To kiedy będziemy gratulacje składać?:-)

Witam
Barmanko wszystko będzie dobrze!!
Lubiczanko Oli też nie chciał nocnika na początku, a pózniej dojrzał i już nie było problemu. Więc daj mu czasu troche!:)
Miłego dnia

hejka
Faktycznie dzis cieplej a nawet dusznoooo:szok: u nas , i oby dzis nie padalo.
Asienko szczupla to ja jestem ale od pasa w gore:-D w dol to juz nie bardzo:baffled:
Lubiczanko ja to mam jakoms blokade jak mi ktos mowi ze dobrze mi wtym ja sie poxniej godzine w lustrze przegladam z kazdej strony szczegolnie na tylek i nogi patrze i stwierdzam ze normalnie masakra, nie wiem moze poprostu sie nie czuje w kieckach:baffled:. no ale latka lecá a ja ciagle na sportowo chodze spodniczke zakladam jedynie w swieta , chyba taka Trinny i Susannach by mi sie przydaly buahhhhhh

Aaniu-Leni Twej cmokas na 11 miesiączków...ale poleciało:szok:
Tichonek-no wiem co masz na mysli...z tych samych wzgledów my z Cashel nie wyjeżdżamy.Gdyby nie Dawid to juz dawno bysmy stąd wiali;-):rofl2:
Kasiuleczko-wg mnie cos sobie ubzdurałas...to się zagnieździło w Twej głowie i tu jest problem-a nie w nóżkach:-p
Kamcia-nie no na siłę go nie sadzam,ale...już by się chciało żeby ten dwu i półlatek na ubikację siadał:(((ileż pampka bedzie nosił:baffled:
No brykam dalej...

reklama
Lubiczanka u nas młoda wspomagająco jeszcze dostaje naklejke za każdym razem jak zrobi do nocnika, wcześniej małe jak ja ją wysadzałam a teraz jak sama woła to dostaje duże naklejki. Za każdym razem po "robocie" pytam czy chce naklejke a ona biegnie z wyciągniętym palcem, nakleja na karton i przybija mi piątke. Jestem dzisiaj zadowolona bo wyszłysmy na dwór przed apartament bez pieluchy i też ładnie zawołała. Jeżeli chodzi o Danielka może faktycznie musi dojrzeć jak to Kamcia napisała. Buziak dla Dominiczki na 9 miesięcy. jak ten czas leci

Katrina a co tam u Ciebie, dzidzia dalej czkawki miewa??

Młoda śpi, ja kawke spijam, potem jeszcze może na miasto ruszymy.

Ostatnia edycja:
Do góry