reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam!
Wisienko ja nie pomoge..ale wydaje mi sie ze Barmanka z Lodzi...napisz do niej:)
Anineczko szczesliwej i bezpieczniej podrozy Wam zycze:)nie stresujta sie juz tak,no!buzka:)
AsienkoR i dla ciebie zdrowych ,pogodnych swiat Wielkiej Nocy:)
Aniu jak tam Lenusia?dala Ci pospac?

Szym dzis przespal cala nocke u siebie:)
:-):-):-)

zimno dzis buuuu!!!

reklama
dziewczyny mam pytanie na szybko: z lotniska w Łodzi na ktory dworzec najszybciej sie dostac : Łódź Kaliska, Łódź Widzew,Łódź Chojny.Nie mam zielonego pojecia a moj P moze bedzie lecial do Łodzi

Łódź Kaliska - ale to jest tylko dworzec na pociągi, nie ma tam autobusów. Jeśli szuka autobusu to niech kieruje się na Dworzec Północny, tam też w razie w-u są pociągi.

Kochani ja tylko na chwilke.. Sprzątanie po remoncie.. Same rozumiecie.. Tym bardziej trzeba dokładniej posprzątać, bo raz święta idą, dwa jak teraz ze szmatą nie polatem to potem nie wiem kiedy.. Echh a mi się tak brzuch stawia, twardnieje że aż mdli mnie na rzyganie, nie wiem może powinna nospe wziąść jak myślicie?
A i jeszcze dziś w gratisie mam do pilnowania corkę koleżanki, na szczęście ma 6 lat więc rozumna dziewczynka ;)

Ewelcia, a powiedz mi po praniu dywanu to dywan mocno mokry jest? Powinnam włączyć ogrzewanie czy jak?

Witam,nie odzywalam sie bo netu nie mielismy przez ta wichure i teraz tez nie wiem jak dlugo bedzie bo cos zasieg gubi :wściekła/y:

Witam!Aniu jak tam Lenusia?dala Ci pospac?
Wiesz jest lepiej juz tak nie marudzi dziki ze pytasz,zdrowka dla Was

Barmanko Lubiczanko zdjecia nie zrobilam mam fryzure taka jak wczesniej praktycznie tyl krotszy boki dluzsze moze nastepnym razem zdecyduje sie na cos innego a z wizyty ogolnie jestem zadowolona
Gliwa lepszego humorku zycze
Barmanko Tobie rowniez
Lubiczanko co sie stalo
Tichonku dobrze ze P uadlo sie zrobic zeba na Mc
Anineczko ​bezpiecznej podrozy

Nie wiem co komu jeszcze Zdrowka zycze chorujacym

Zmykam musze podloge na dole zmyc i zaczac sie pakowac a jak J wroci do sklepu musze bryknac

Milego dnia

Witam
Didi-nie znikaj!!!!!
Barmanka-bierz co Ci pomoże:tak:
Gliwa-jak to się pisać nie chce????
Aaniu-mhmmm-ale fotkę i tak możesz wkleić,a co;)
Wiesieńko-jak Asieńka?Bidulka mała:(((
Anineczko-nie wiem o której wyruszacie(liście),ale miłej podróży!!!!!
Margaritta-no ja mam nadzieję,że się zobaczymy wkrótce:)
Tichonek-dlaczego osobiście musicie paszport odebrać???My Margaritkę upoważnialiśmy:tak:A-dzięki za namiar na jaja faszerowane-już są w planach:)
No i o-mykam...do miłego

reklama
helloł

cóz za slonko :cool2:

Asieńko_r pewnie nie masz czasu zajrzec juz tu ,ale chce Ci powiedzieć , ze nie chodziło mi o 28 kwietnia :-p mówiłam o minionym weekendzie o zjezdzie nauczycieli w Carlow- mialas tam być:-p

lubiczanko
i ja mam taką nadzieję kochana :* a coś się pozmieniało w tych paszportach i trza osobiście ponoć:confused2:

anineczko pewnie juz Cie tu nie ma- ale nieeee nie pojechałabys nie żegnając się z nami :sorry: sczęsliwej podrózy ;-)

ewelcia ło jak dobrze ze młody spokojnie nocke przespał :tak:

ide te jaja obloookać , bo nie wiem o co kaman :confused2::-D

Do góry