reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

super, w takim razie juz dzis postaram sie o to mleko :) sprobowac nie zaszkodzi... a miec caly tyle czasu dla siebie i meza.... a karmic bedziemy mala Sare :)

reklama
Crea-śliczne imię:)Spróbuj,spróbuj-zaobserwuj tylko czy się nic nie dzieje:)my wieczorami się cieszymy,bo o 20tej cała czwórka w łóżkach a my mamy czas własnie dla siebie:)
Margaritta-no wiesz Kochanie-wagę mam...a co gorsza-lustro:dry:A z przebraniem-no a za cóż księżniczka mogłaby się przebrać:)))))
Tichonek-obiecane...
attachment.php

Ostatnia edycja:
Witam

oj wieje dziś,wieje :baffled:

U nas dalej szpital,ale M do pracy pojechał.Nie ma to tamto.
Matt jeszcze śpi,ten to ma spanie po mamusi.Antek się już od godziny ubiera :dry:
Najmłodszy w rodzinie na szczęście ok.Dzielny jest,nie ma co.

Lubiczanko kochanego ciałka nigdy za mało.Mnie się tam podobasz taka jaka jesteś :cool2:
Ewelcia koniecznie porób badania. No i właśnie ty powinnaś zjadac batoniki energetyczne przy Szymku:-D

Witam nowe mamusie :tak:

AsieńkoM powodzenia na szczepieniu.I nie dołuj się wagą,mężowie kochają nas takie jakie jesteśmy. ;-)

Tichonku następna odchudzająca sie :-p przecież fajnie wyglądasz,no.
Ja to bym tylko chciała brzuszka się pozbyc,o tak by był jędrny.Zresztą jak mi spadł ten brzuchol to odkryłam 2 rozstępy :baffled: w żadnej ciąży się ich nie nabawiłam a tutaj z Jeremiaszkiem mi wyskoczyły.
A ten motylek to da radę na wciągnięcie brzucha?

Margaritta są już wyniki Martyny? A Nikola pewnie będzie królową balu :tak:

Ehhh i kiedy ja się doczekam przespanych nocy? Wiem,wiem,że jeszcze malutki ten nasz szkrab,no i od soboty to M wstaje do młodego,a i pocieszam się,że i z tym młodym kolki nas ominęły...no bo jak ma już miesiąc i nic się nie dzieje to chyba już nie przyjdą?

Kasiuleczko zapobiegawczo wit.c sobie zapodaj.Oby Cię nie rozłożyło :tak:

Aaaaaa za równo tydzień kalendarzowa wiosna dziewczynki :rofl2::rofl2:

dzięki za cmokasy dla mojego chłopaka,jak ten czas leci :-D

buziaki :-)

Lubiczanko,obiecane?Znaczy zdjęcie niuni Twej?
Buziaczek w pyszczek dla półroczniaczki:-)Już!Szok!:szok:

Tichonkowa - ta następna :-D

ja rozumiem dieta, lepsze samopoczucie, ale az taka samokrytyka :dry: dziewczynki no- bez przesady .
Ty byś się już lepiej nie odzywała:dry:Chude to to jak przecinek a oponę:)-D:-D:-D) ciągle zrzuca:-DAerobiki i te sprawy a szczupła jesteś,że aż zazdrość bierze:-pA Ty widziałaś,jak ja kiedyś wyglądałam a to było 16 kilo temu,więc mi tu nie truj:wściekła/y::angry:Chcę się czuć dobrze sama ze sobą a na razie to niewykonalne:dry:
Od dziś jeszcze herbatkę włączyłam czerwoną;-)U mnie w sumie największy problem ze schudnięciem to chyba dlatego,że ja bardzo mało piję,ale teraz wlewam w siebie ponad 2 litry dziennie i waga spada pomału:-)
Kasiuleczka
gratuluję pierwszego kiloska w dół:-D
Biola ja na Dukanie w pierwszych 8 dni protein schudłam jakoś 4,5 kilo
:tak:
crea ja mam od 20:00 jedną pobudkę około 5-6:-p
Anii Lenka chora czy co,że nie wiadomo czy jej szczepienie się odbędzie?
AsieńkoM bezbolesnego szczepienia Zuzi życzę i jak najmniej łez:-)
A ja jutro od rana zaś latanie:baffled:Badanie krwi mam,zakupy muszę zrobić bo mamy gości na cały weekend:tak:Trza coś naszykować,ciacho jakieś spiec,marchewkowe chyba trzasnę:-)
Anineczko nie,motylek bardziej na ręce i nogi
:tak:Na brzuszek to ja A6W ćwiczę i po 2 dniach mnie mieśnie bolą,że aż w szoku jestem:-pA ja nie chcę wyglądać fajnie,tylko ładnie.Mam ciągle w głowie swój obraz sprzed przyjazdu do Irlandii.Tu 25 kilo przytyłam, i wiem,że to tylko moja wina i póki coś z tym nie zrobię,nie będę się dobrze czuła:no:
2 rozstępy
:szok::-D:-DJa po Radku miałam dwa a teraz cały brzuch poorany.No nigdy go już nikomu nie pokażę:-(

Ostatnia edycja:
dzieki wam sliczne dziewczyny, dawno sie tak dobrze nie bawilam:) prawie jak w domu, przy kawie z przyjaciolmi :)))
teraz musze juz zmykac, bo malucha nie moge juz dluzej ignorowac:)
do przeczytania pozniej

Tichonkowa pojechałas teraz az mi emoty brakuje smiech.gif wqrza mnie takie gadanie , bo chuda jak przecinek to jest np. hmm kamcia :-D

anineczko - wyniki sa tylko z polskiego , z maty w sobote , w sobote pisze z historii- te na next sobote i tak w soboty na sobote :-D;-) 2 rozstępy oj oj :baffled: wez :-p

Tichonek-ano zdjęcie:zawstydzona/y:popieram-najważniejsze się dobrze czuć ze sobą
Anineczko-widzę pomaleńku,ale poprawia się-super:)i jakie szczęście,że Jeremiego ominęło:)
Margaritta-i ja Ciebie kocham Słońce...ale chudemu łatwo mówić,że po co diety...jak się ma figurę Naomi:tak:
Gliwa-braki w wyglądzie(albo nadmiary)trzeba poczuciem humoru nadrabiać;)))

reklama
Do góry