reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko wspolczuje nocki....a jak Dawid teraz sie czuje?poszedl do szkoly.
Dirty Dancing byl a polsacie....obejrzalam kawalek koncowki...ale chyba powiem m zeby mi sciagnal i obejrze caly:)

spadam na spacer z mlodym...
milego dnia zycze:)

reklama
Bry
Lubiczanko współczuję nocki
Margaritta zdrówka dla Nikusi i powodzenia na testach dla Martynki, na pewno super napisze
AsienkoM Zuzia jak zwykle urocza
Ewelcia na spacer??? U nas wieje masakrycznie, zresztą dzisiaj bułki mam zamiar zrobić i jutro do szkoły, dzisiaj u nas spacer odpada
Marta zdrówka dla Szymka

Dobrego dzionka

Witam się:-)
Ja dziś od rana zapinkalam w domu bo roboty mi się nazbierało,przez te spacerki do miasta,że szok:sorry2:Pranie złożyłam,drugie wyprałam,wywiesiłam...Leczo ugotowałam,kurze pościerałam wszędzie i prasowanie wreszcie uskuteczniłam bo miałam górę przez tę awarię żelazka:baffled:Jeszcze odkurzanie mi zostało i mycie podłóg,ale to jak Matt wstanie:tak:
A propos prasowania...Ewelcia dzięki,ale mam żelazko już:-)Tak,Anineczko to: Buy Philips GC4410 Azur Steam Iron. at Argos.ie- Your Online Shop for . :tak:Jak się ekstra nim prasuje:szok::-DChyba polubię prasowanie:-DCięzkie jest i jedzie po tkaninie jak po maśle:-)I wiszące ubrania można prasowac:-)A ten kabel 3-metrowy:szok:Bez problemu mogę się z nim wszędzie podłączyc:tak:Tak więc zadowolonam bardzo:-D
A jutro nowy katalog Argosa będzie.To tak dla tych,które lubią pooglądac:-D
Lubiczanko to się Dawid dorobił:baffled:Najgorzej,że się,biedny nacierpi:-(Oby szybko wrócił do formy:tak:
Margaritta to już Martyna miała pierwsze testy?Jak jej poszło?5 czy -5:-)?Zdolna dziewczynka to na bank sobie poradzi:tak:A Nikusi co?Zdrówka dla niej:tak:
A dziś widziałam reklamę Vivy (chodzi o gazetę) i tam pokazali Jerzego Stuhra,mówili że od jesieni walczy z nowotworem krtani...Nawet nie wiedziałam,że choruje,źle wygląda.Stuhr oswaja z chorobą. DAŁ SOBIE ZROBIĆ TE ZDJĘCIA Bardzo lubię tego aktora,szkoda faceta,mam nadzieję,że się wykaraska:-(

Ostatnia edycja:
Ewelcia-no,Dawid "dzielnie"do szkoły się pokulał(od samochodu do drzwi szkoły(ok 20-30m?)szedł17 minut..po2/3 wyskoczył dyro z nauczycielką i pomogli mu:tak:ja też chyba sobie Dirtiego poszukam w necie;)
Tichonek-polubić prasowanie?nieeeee-choć żelazka mogę zazdrościće;-)łeee-ja też Jurka fanką jeste-no cóż...nigdy nie wiadomo co komu pisane:sorry2:
Gliwa-czy to Igorek w tym koszyczku???jaki rozkoszniak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

siemanko

Lubiczanko..zdrowka dla synka oby nóżka szybko się zagoiła

Tichonku...super że zadowolona jesteś z żelazka...prezentuje sieładnie i właśnie zastanawiałam się czy jest ciężkie..bo im cięższeżelazko tym lepiej :) wiec gratuluje dobrego zakupu

Hejka

Zuzia wczoraj szalała do 13:30 i poszła na drzemkę, a dzisiaj 11:45 wtuliła się we mnie i padła mi na rękach.:szok: Wogóle jakas jęcząca była i widać, że cos ją męczyło:sorry2:. Pewnie ząbki bo jak pytałam co Ci to wkładała paluszka do buzi i taką smutna minkę robiła.

Lubiczanka oj bidulko, to się masz z nockami.
Asienka_r u nas tez wieje mocno i co chwilkę się chmurzy dzisiaj więc spacerek odpada
Tichonek to fajnie, że żelazko juz masz, no ja tez mam żelazko philipsa i naprawdę jest dobre, gorzej z zapałem do prasowania, choć lubie prasować, ale dzisiaj się wezmę.

reklama
helloł

dziękuję dziewczynki za wiare w moją Martyśkę:-D

Tichonkowa... Niki juz od m-ca jak nie antybiotyk, to wziewy jakies dostała, bo mi się dusiła od kaszlu.. a od wczoraj ledwo mówi ma chrypke i boli ją gardło :sorry2: ilez można .... A Martyśka miała już test z polskiego (5- ) ;-) jeszcze mata, historia, i geografia :sorry2:

lubiczanko
- serio posłalas go do szkoły ? opuchlizne ma?

Dirty Dancing - wyłam nawet za 10 razem :-D

Udanego popołudnia laseczki

Do góry