reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Gliwa-ja tam nie narzekam...szkoda mi Danielka było-młoda została z koleżanką,Dadzia po szkole do kumpeli,potem do Marty a on bidulek z nami się męczył:/Kurka-na którym leci DD?
Ewelcia-generalnie nie musiŁby iść,ale jeśli mu zagipsują nogę to kilka tyg mam go nie puszczać???a co do daty-no własnie ja też wolałabym od razu załatwić sprawe(w pl nie do pomyślenia takie"odroczenie"),ale nic na ichni system nie poradzę-tak mnie umówili i jeszcze przy wyjściu babka do mnie mówi,że mam wcześniej nie jechać,bo mnie nie przyjmą:szok:

reklama
helloł dziewczynki

się zryczałam na "Magazynie expresu dla reporterów" ..... stos chusteczek obok..

anineczko ło mamo jakie cudo .. normalnie jest synuś Twój najmłodszy przesłodki no:cool2: nie ujmując niczego braciom jego ;-) a jak oni? latają nad młodym czy niekoniecznie? podrap go w piętkę;-)

lubiczanko o masz...to Dawidek wyskakał :confused2: ale ze co.. kość się przemieściła i czekać masz do poniedziałku? bidny dzieciok :sorry:

katarina fajnie,ze wszytsko ok. A płeć... ważne zeby zdrowe było- niby tak się mówi tylko,ale to najprawdziwsza prawda;-)

Tichonkowa
yyy co to ja chciałam... a wyściskać Cię chyba ;-):-D

MartaF ehh no i masz.Oby szybciutko przeszlo :tak:

AsienkoM
no Zuzinka ślicznotka jest :cool2: taki aniołek mały

Nie wymienie wszystkich Was co nie znaczy, ze nie ściskam każdej z osobna;-)

A u nas... testy kompetencji się zaczęły juz w zeszłą sobote w pl szkole... więc same rozumiecie:confused2: albo i nie, bo Was to nie tyczy jeszcze :sorry: właśnie która to z tym wiekiem tu wyleciała :angry:lubiczanka chyba - uduszę :happy: w każdym razie nauki w ryj !!! Malo tego latorośl moja młodsza coś niekoniecznie dobrze się czuje :confused2: i tak w kółko ....

spokojnej nocki zycze Wam i sobie w sumie..

Lubiczanko mnie bardziej chodizlo o jutrzejszy dzien...bo na dzien dziesiejszy Dawid nie ma gipsu,do konca nie wiadomo co mu jest itp...ja bym wolala go jednak ten jeden dzien zostawic w domu....a pozniej w poniedzialek jak mu gips zaloza to z gipsem moze smigac do szkoly.
Sama mialam gips na nodze wiec,wiem ze mozna chodzic...;-)
Margaritto zdrowka dla Nikusi:)

Margaritta,Ewelcia-nie,no gips dla usztywnienia ma,ale tylko w tylnej części-tzn od"zakolana"do palców u stópki:tak:
Margaritta-co,ja?kiedy,gdzie narzekałam na latka;-):-D:-D:-DTrzymaj się dzielnie-a z Tobą Twa rodzinka-przekaż Martynce,że trzymam za nią kciuki!!!Nie dawać się chorobom,no i o!!
No dobra...ja też już sobie pójdę...bo mnie J wzrokiem zje;))))Miłej nocki Kochane

Lubiczanko cholibcia to się Dawidek dorobił.Oby go nie bolało,bidulek.Ale niestety i zapewne mnie w przyszłosci kontuzję u chłopaków czekają.Najbardziej właśnie się chyba boję złamań,kiedyś na własne oczy widziałam jak kumpel na rolkach skakał i otwartego złamania się narobił.
też oglądnęłam sobie Dirty Dancing...kocham ten film i pomyślec,ze ma on już 25 lat :tak:

Margaritta trzymam kciukasy za Martynkę.Zapewne będzie dobrze,zdolne masz dziewczyny to i pikuś będzie z testów.

MartaF zdróweczka dla was,koniecznie zdróweczka.

Tichonku a jakie dokładnie żelazko? zaraz se sprawdzę :-p
Buy Philips GC4410 Azur Steam Iron. at Argos.ie- Your Online Shop for . a to?
Super,zapewne będzie się dobrze sprawowało.
Ja mam takie,starsze zdeczka od Twojego,ale rewelka:
Żelazko Philips Easy Care GC 3240 - Ceneo.pl

AsieńkoM Zuzia śliczniutka :tak::tak:

dzieki dziewczynki na rozpływanie się nad moim serduszkiem,miód na moje serce,albo moja próżność ;-)

lubiczanko na spóchniętą noge gipsu nikt nie załozy:no:Kasia czekała aż tydzień:tak:ten czas jest na zejście opuchlizny:tak:nikt normalny nie założy ci gipsu przy przemieszczeniu kości od razu:no:możliwe ze zrobią to dopiero za tydzień:tak:

Witajcie
noc-heeeeeehhhh...Młoda jadła co prawda 2razy,Daniel dwa razy próbował się wkręcić do naszego łóżka,ale Dawid....6razy-to go bolało jak ziewał,to jak się przemieszczał....mój bidulek taki:sorry2:
a mnie nikt nie powiedział na jakim kanale to DirtyDancing leciało!!!!Niedobre!!!;)))))))))))))
Marta-dzięki za uświadomienie:tak:
No nic to-zapowiada się dłuuuugi dzień...Miłego dnia Wam

reklama
Do góry