reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Akku ku jestem:-)) Nie poszlam jeszcze nyny.
Larcia Amy to byl wrak, narkomanka i alkoholiczka ale z utesknieniem cholewcia czekalam na nowa plyte...
Miala byc w kwietniu , nie bylo.. Moze nagrala kilka sOngow i jej producent cos z tym zrobi?

reklama
Ja tylko na sekundke, biedna Lubiczanka nasza tak sie meczy... No wlasnie, kolejny mit, ze powinno byc szybko, sprawnie i bezbolesnie...

A u mnie dol, na maksa, wiecie pewnie czemu :((( tak strasznie chcialam sie wyrwac stad, odwiedzic stare katy... ale najwazniejsze tak jak piszecie, nasze zycie i zdrowie... Nadal nie moge uwierzyc w to co sie stalo, tak strasznie zal mi tych wszystkich ludzi ;(
dobra, nie zamulam juz...
spijcie dobrze.

Witam.Jeszcze leżymy w łóżeczku,jakoś tak sobie sie czuje.
Tabasia straszna masakra co tam sie wydarzyło w Norwegii i w Oslo te zamachy,tyle ludzi niewinnych zgineło i dzieci.Szkoda bardzo wszystkich.
Piosenkarka Amy to tak jak pisze Gastone wrak,wczoraj o niej mówili w wiadomościach narkomanka itd.
Jestem ciekawa jak tam Lubiczanka sie czuje?Czy już urodziła?
Miłej niedzieli.;-)

hej!

Ja szybciorem, sprawdzić m.in. jak tam lubiczanka, ale widzę,że jeszcze nic się nie urodziło.. Najważniejsze,że już w szpitalu..:tak:Dużo sił Kochana!

Bardzo lubiłam Amy,tzn. jej głos:-(Wrak, nie wrak, każdy żyje,ja chce..Szkoda,że Ona żyła tak krótko..
[*]

Wczoraj mieliśmy z tata zaległą imprezkę ur.,bo my z jednego dnia,a w tamtym tyg. nie było jak imprezować przez choróbska.Milo było posiedzieć z rodzinką..:happy2:

pozdrawiam wszystkie i lecę na obiad..Milej niedzieli!

reklama
Witam się niedzielnie:-)
Nadal siedzimy doma i tak pewnie jeszcze z tydzień:wściekła/y:I oczywiście jak trza kiblować w chacie to pogoda bezdeszczowa,ciepło:sorry2:Pojechałoby się gdzieś rodzinnie a tu pół rodziny gdzieś wybywa a drugie pół nie może,buuu..:sorry2:
Lubiczanko biedna,to Cię ostatnie dziecię wymęczy jak pierworódkę:sorry2:I nadal dla mnie niezrozumiałe,że nie potrafią w szpitalu tego przyśpieszyć:no:Jak po 3 dniach rodzenia kobieta może mieć jeszcze siłę na poród właściwy?:no:Niech już się dzidzia pojawi:tak:

Do góry