reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
M rozmawiał z J Lubiczanki i skurcze odeszły :confused2:
Ale zatrzymają w szpitalu i jak po iluś tam godzinach skurcze nie przyjdą to zaczną wywoływac :sorry:
tez tak mialam....
jak wody mi sie zaczely saczyc o jakies 3 nad rane o 7 bylismy w szpitalu,kazali lazic z mysla ze sie skurcze rozruszaja,a one raz slaby raz byly silniejsze,tak na zmiane....
wywolywac zaczeli na drugi dzien o 10...
Mam nadzieje ze Lubiczanka nie bedzie sie musiala tyle meczyc co ja:tak::tak:
Niech ja J pyknie na schodach gdzies to moze pomoze:-D:-D:-D

Boziu ewelcia :-D:-D:szok:

Pogoda piękna nieprawdaż? Ale ja coś się kiepsko czuję,nogi jak z waty,w sklepie musiałam sobie gdzieś usiąśc bo bym padła.Gardło mnie pobolewa,ale na szczęście M jest i każe mi siedziec i się nie ruszac.
Matt też jakiś niewyraźny,katar ma i kaszle,co chwile się biedak rozczula i popłakuje bez powodu,to znaczy on pewnie powody ma :sorry:
Mam nadzieję,ze nie zarazi Antka bo z zabiegu nici.
Co mu podac by go wzmocnic?Daję mu jakieś witaminki w żelkach truskawkowych,ale pewnie przydałaby się końska dawka wit.c?

Anineczko a i mnie gardlo boli i jakos dziwnie mi zimno sie robi momentami:eek:
Szym ma katar od wczoraj..:-(
Kolezanka jak rodzila w PL to ja m bzykna na schodach:-D:-D,ale nic nie pomoglo bo ona w sumie zadnych skurczy nie miala ...w koncu cc zrobili

Szymko wstal...musze go ogarnac i na miasto lecimy...
m w pracy do 18...:cool2:

No masz!I kto jej w tym szpitalu powiedział,że z następnym porodem szybko pójdzie?:eek:
Ewelcia,nununu,jak wody odejdą to już nie wolno się bzykolić:sorry:
Dali by jej oksy albo żel na szyjkę to pewnie by się rozkręciło skoro już skurcze były,bałwany,no!

Ewelcia,Anineczka lepszego samopoczucia i zdróweczka dla Was i dzieci.
Oby szybko poszlo Lubiczance,żeby sie bieda nie męczyla.
A ja leże i odpoczywam,pogoda dzis fajniutka.:-)Pozniej wychodze z mężulkiem na pizze,bo mamy chęć.
Milego popoludnia.;-)

Witam
Po pracy zmęczona:/
Barmanko ja robiłam te ciasto i dobre wyszło.
Tabasia wspólczuje ze tak wyszło z waszymi wakacjami:/
Lubiczanko trzymam kciuki!!
Anieczka ty odpoczywaj sobie i nie szalej skoro masz miękkie nogi i śerdnio sie czujesz.
Tichonku to super wieści z MC:)
Didi żyjesz jak teściowa?:)

reklama
Hej
Lubiczanko- tulaski!
ewelcia-:-D:-D:-D
anineczko-zdrowka zycze!!!

N tez zasmarkana chodzi, mam nadzieje, ze jej szybko przejdzie...
a u nas pogoda sliczna, byczymy sie na ogrodku.
Milej sobotki!:-)

Do góry