Czesc Dziewczynki
Ale naskrobalyscie
Niestety nie mam czasu nadrobic wszystkiego, ale w skrocie.
Barmanko dziekuje bardzo za info o tych testach, nie klopocz sie i nie szukaj kiedy to dokladnie bylo, skoro piszesz, ze okolo roczku to mysle, ze spokojnie moge Alexowi juz zrobic. Ale my do Pl chyba polecimy dopiero w listopadzie, albo na poczatku przyszlego roku... Musze zobaczyc czy w Ie nie robia...
Misia ta smietanke ryzowa widzialam tez w Evergreenie.
Tichonku rozklada Cie? Zdrowka!!
Lubicznako no i???
Anineczko ja Ci sie wcale nie dziwie, ze masz mega stresa zwiazanego z ta operacja... Ale bedzie dobrze
Kamcia, widze, ze urlop udany, super!
Marta fajne wloski, krotkie to mega wygoda, ja tez ostatnio scielam.
Chorowitkom zdrowka!!!!!!!!!!!
Nie gniewajcie sie, ze na razie tyle. Cierpie na permanentny brak czasu
W domu tyle rzeczy do zrobienia, tyle ksiazek do przeczytania, filmomw do obejrzenia, zabaw i spacerow z Dzieckiem, echhh doba za krotka
Wczoraj Al zaliczyl basen hehe.
Wy o emigracji??? Ja w niedziele zlapalam takiego dola, ze zaczelam obmyslac wyjazd do... Stanow! I powiem Wam, ze calkiem realne to jest. Ale za kilka lat, najpierw studia i obywatelstwo (irlandzkie) trzeba zalatwic. Choc wolalabym Europe (Francje np.), to moj M ze wzgledu na prace i jezyk moze brac pod uwage tylko Stany lub Kanade wlasnie... No albo Polske, ale tam to na stare lata MOZE
Mojemu Dziecku sie cos porobilo, spalismy wczoraj do 10
nie pamietam kiedy ostatnio tak dlugo spalam, chyba przed porodem
Dzis tez jeszcze spi, normalnie szok. Zaczelam klasc go pol godziny do godziny pozniej czyli 20:30-21 i taki efekt
ja nie narzekam :-)
Zaraz tez poczytam te artykuly o Norwegii, bardzo mnie zaniepokoily, tym bardziej, ze lecimy tam w przyszlym tyg.
Ja co prawda Oslo znam na wylot, ale... Dobra, juz wiem o co chodzi.
Dobra, uciekam obiad gotowac, chate ogarnac...
Milego ;-)