reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Pauletta-zdróweczka!!!Nawet nie bedę pytac o cenę takiej przyjemności jaką jest przedszkole Wiktorka:(Ale lepsze te raz w tygodniu niz nic:)
Gliwa-a ile ten Twój Mąż ma urlopu?
Gastone-przyznawaj się po czym tak musisz odpocząć;)
Marta-oki...Raz jeszcze wielkie dzięx
No pozałatwiałam większość spraw,Daniel śpi,Starszyzna na górze sobie kino zrobiła,ja zajadam się diabelsko pikantnymi nachosami(dym z nosa leci)i luuuzik...Obiad gotowy,normalnie straszne jest takie nicnierobienie:((((

Witam się nadal spocona i czerwona:wściekła/y:
W nocy powtórka z rozrywki,raz zimno,raz gorąco,teraz 37,5 st.C:sorry2:Leki zapodane,ale coś mi się na plecch pokazało:baffled:Parę pryszczy znaczy się:sorry2:I teraz nie wiem czy to ospa czy może potówki od tej ciepłoty:sorry2:Ale P mówi,że raczej ospa się zaczyna:wściekła/y:W przyszły wtorek miałam mieć wizytę w szpitalu (raz już przełożoną)i znów nici:wściekła/y:A cieszyłam się,że nie będę musiała się z dzieciakami autobusem tłuc tylko z P autem pojedziemy ale widać nie dane mi:sorry2:
Matta wysypało bardziej jak Radka:-(Na buźce ma sporo,we włosach baaardzo dużo,na reszcie ciała trochę też:-(Na szczęscie gorączki nie ma:tak:Obcięłam mu pazurki a rękawiczki założyłam,żeby się nie podrapał:sorry2:
Asienko nie byłam z Radkiem u lekarza bo miał niewiele tych krostek i delikatnie przechodził,ale wiem,że faktycznie tylko w bardzo skrajnych przypadkach lekarz coś przepisuje:sorry2:A z tym zarażeniem...:nerd:Się zna,nie ma co:-DPamiętasz jak byłam w ciąży to w szkole Radka ospa panowała?No i koleżanki dzieciaki miały...Jej syn zaraził się w przedszkolu od kolegi,ospa pojawiła się dokładnie 21 dni po kontakcie z chorym:sorry2:No i ona też nic od lekarza nie dostała,poszła do apteki i tam jej coś dali:tak:Przede wszystkim jakiś płyn do kąpieli bo małego bardzo swędziało a to trochę łagodziło:tak:
Gastone,tak,zwracam honor:zawstydzona/y:,przeoczyłam posta Bioli bo w tym samym niemal czasie pisałyśmy,skapnęłam się jak Ewelcia też o tym rezonansie napisała:tak:
...Powaleni:szok:Ciekawe gdzie moja GP może mieć taki rezonans schowany:confused::-D
Ale z tymi szpitalami to jest chore.Ja jak po porodzie wychodziłam do domu to lekarka w szpitalu powiedziała,że skoro nie miałam ospy i różyczki to przed wypisem mnie zaszczepi:tak:Poszła po szczepionki i...przyszła z info,że jednak w szpitalu mnie nie będą szczepić,wyślą list do GP,że mam nmnie zaszczepić:tak:...Ja pewnie mam ospę a GP żadnego listu ze szpitala nie dostała do tej pory:wściekła/y:

Biola jak mąż?

Dzięki Tichonku, no to jakby co to kupię ten Eurax, co Aurelia polecała i pewnie coś do kąpieli, żeby nie swędziało. Ania kicha:baffled: i nie wiem, czy to tylko takie kichanie, czy ospa:baffled: czy zmarzła w nogi, bo ciągle buty i skarpetki zdejmuje:angry:. Zdrówka dla Ciebie, obyś łagodnie przeszła

Hej Tichonku a mąż czerwony ze zlosci :wściekła/y:wlasnie gadal z ubezpieczalnia 123 i wlasnie mu pani oznajmila ze pomiimo ze to nie jego wina to on musi sam sobie wszystkop zalatwiac tzn zajac sie samochodem i rozmawiac z ubezpieczalnia tamtego goscia wiec R sie jej p[yta to po co ja wam placillem to ona ze takie jest prawo w ir i ze jak to on by spowodowal wypadek to oni pokrywaja tylko koszty za szkody.Moj R wlasnie jedzie do prawnika -czy tak rzeczywiscie jest????szok same problemy :wściekła/y:Niewiem czy juz pisalam ale moj R po 6 godz czekania w szitalu zostal odeslany przepisali mu tabsy na bol i tyle rezonans ma sobie zrobic prywatnie:szok:a i ma rehabilitacje zalecona w piatek pierwsza:tak:
A ja oszalej e w domu kacper wariuje w sumie to mu sie nie dziwie a jesczce taka pogoda ze tylko ryczec:-(

Dzięki za życzenia zdrówka :tak: ale okazało się to tylko porannym niedomaganiem :-) czasami tak mam ehhh:sorry2:
Lubiczanko to raz w tygodniu to żaden majątek na raz ale gdybym miała go posłać tak 5 razy w tyg to już byłaby lipa :dry::sorry2: ja się emocjonalnie przygotowuje do ostatniego tygodnia sierpnia bo go posyłam na summer camp z tym, że tam musi mieć specjalną asystentkę ze sobą :sorry2: więc opłacić za tydzień obóz + asystentka 5h dziennie oj to będzie bolało cały zasiłek który na niego dostaje pójdzie na ten jeden tydzień :baffled::dry::sorry2::sorry2::sorry2:
Tichonku oby objawy Tobie złagodniały i szybko wróciła do zdrówka:tak:
Lady Zgaga a jak u Ciebie z ospą nic się nie pojawia????

reklama
Hello
A ja znowu dobita. Tym razem przez siostre:-( Gadalam z nia przez tel. i powiedziala, ze u nich cudowne lato. W Sopocie na Monciaku pelno ludzi, na plazy tlok, ze nie ma sie gdzie z recznikiem rozlozyc. Co ja bym dala, zeby sie z siostra i dzieciakami teraz tam wybrac:-:)-:)-(
A lato a raczej jego brak, to nie jedyny klopot. Za niedlugo nadejdzie zima. I znowu stres, ze woda zamarznie, ze pomimo grzania zimno w domu, jak w psiarni...
Mysle, ze dojrzewam do podjecia bardzo waznej decyzji, niestety!!!
Aureliamarcel, zapomnialam Ci odpowiedziec. Polska, to dla nas ostatecznosc, bo zadnych tam dla nas perspektyw na dzien dzisiejszy nie ma! Ale jest jeszcze kilka ciekawych miejsc na swiecie. I nie pada tam tyle, co tu!!!!!!!!

Pauletta, u nas ospy ni widu ni slychu:tak: A co do porannego bolu gardla i kataru, to ja tez tak czesto mam. Na anginy, anginy ropne, zapalenia gardla, to ja potrafilam nawet 8 razy w roku zapadac:baffled: Na szczescie (tfu tfu- zebym nie w pore sie pochwalila) teraz choruje duuuuzo rzadziej.

Lubiczanko, bardzo chetnie Was odwiedze ale u mnie wchodzi w rachube tylko i wylacznie przyjazd z A. Ja sama z moimi gangsterami (z akcentem na Julka) sie nie wybieram:no:

Tichonkowa, To sie dorobilas na stare lata ospy:-D Nie, no oczywiscie zycze szybkiego powrotu do zdrowia i zeby sie lagodnie z Toba obeszlo! No i jak najmniej podziubalo...:tak:

Co to ja chcialam jeszcze...
Dziewczyny, wiecie moze, jak sie robi taki ryz, jak w chinskim tejkełeju?:nerd: Chodzi mi o ten taki prazony z czosnkiem. Wiem, ze kumpel robil ale ni cholery nie pamietam, jak. I nie mam sie, jak spytac, bo wyjechal na wakacje...

Do góry