reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

hejka laseczki

dzisiaj te piekny dzien sie zapowiada wiec...milego dnia wszystkim i udanych spacerkow

co za sny mialam jenny normalnie horror..hihi i przeznie przysnelo mi sie dluzej ehhh..

wiec zmykam ubierac sie i budzic dziecko do skolu... paaaaaaaaaa

foteczki super widac ze kawkowanie udane

reklama
Hejoo :-) słoneczko pięknie znów świeci czyli dzisiaj pewnie spacerek będzie zaliczony :tak: a nam udało się peugota sprzedać dzisiaj jeszcze go mam ale nie wiem czy już go nie zabiorą i nie będę mieć czym Wiktora wozić do szkoły :confused2:
Kamcia wszystkiego naj naj :-):-):-)
332558d1299056144-pogaduchy-hp.gif

Witam i ja;)
potwierdzam - kawka u Larci jak najbardziej udana:)
Kamcia - wszystkiego najlepszego:) miłości, szczęścia, zdrówka i spełnienia marzeń;)
Pauletta - to szybciutko sprzedaliście autko - teraz szukaj czegoś nowego;)

Bry:-)
Kamcia najlepszego!

Jakaś Ty młoda:szok::szok:
Ja bilety dla teściów już mam,teraz tylko nogi zaciskać dopóki nie przyjadą:-DW razie czego mam taką jedną kochaną cioteczkę tutaj ,która mi Radka przygarnie:rolleyes::rolleyes2::blink:...Szkoda,że nie ma ikonki z buziakami:happy:
Swoją drogą,jak BB bylo w przebudowie to coś było wspominane o nowych ikonkach i ich nie ma:sorry:
Klopki idę myć bo jutro mnie koleżanka na zakupy zabiera z rana więc nie będzie kiedy:sorry:

reklama
Do góry