reklama
anineczka
królowa mrówek :P
nie,ale jak chodzilismy na wizyty lekarskie to zawsze posługiwałam się kartami EHIC i może zanotowali,że my z zagrabanicy jesteśmyA dzieci są zapisane w jakiejs polskiej przychodni? Moze w przychodni wiedzą, ze mieszkacie za granicą
bo tak to dzieciaki nie są zapisane do przychodni,jedynie wizyty w nagłych przypadkach,ale zainteresuję się tematem.
Tylko właściwie nie wiem w której przychodni pytac,bo w 2008 wymeldowaliśmy się z miasta,w którym dzieci były zapisywane w USC i to chyba w tym mieście powinni pytac o szczepienia,zwłaszcza,że nigdzie nie zgłaszałam,że się przeprowadzam z meldunkiem do innego województwa...
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ja zglaszalam tylko w szkole wyjazd za grice i niczego wiecej dosylac nie musialam ale moje dzieci wtedy normalnie szkolne byly
a z Maya nie bede miec problemu bo ona wogole nie jest zgloszona w Polsce
a z Maya nie bede miec problemu bo ona wogole nie jest zgloszona w Polsce
monia he niebawem sie przekonasz jak fajnie na niej drineczki sie pije :-)
Dzieki laski za odwiedzinki. Koles od rur byl tu chyba z godzine, worek scierek wygrzebal z rur...jak sprzatala ta brazyliana dom przed naszym wprowadzeniem sie,to musiala nawrzucac do kibla szmat...no masakra...dlatego Nam sie to zatykalo co chwile. Wazne,ze zrobione i oby problemow juz nie bylo z kiblami, bo nie da sie zyc jak sie zatykaja...no chyba ze gdzies na swoim polu pod drzewem sie schowam hehhe.
Dzieki laski za odwiedzinki. Koles od rur byl tu chyba z godzine, worek scierek wygrzebal z rur...jak sprzatala ta brazyliana dom przed naszym wprowadzeniem sie,to musiala nawrzucac do kibla szmat...no masakra...dlatego Nam sie to zatykalo co chwile. Wazne,ze zrobione i oby problemow juz nie bylo z kiblami, bo nie da sie zyc jak sie zatykaja...no chyba ze gdzies na swoim polu pod drzewem sie schowam hehhe.
Larcia-faktycznie masz gdzie się schować ;-) Tylko uważaj żeby Cie jakiś farmer,tudzież sąsiad nie podejrzał;-)
kamcia-ja tez chce zdjęcia,plis;-) madbebe@gmail.com
kamcia-ja tez chce zdjęcia,plis;-) madbebe@gmail.com
marcysia365
sierpień'07 i czerwiec'09
witam wieczorkiem!
dzionek dzis piekny a ja zdazylam z niego skozystac tyle co na "chodzonym" i jelitowka mnie wziela, dopiero z lozka sie zwleklam, caly dzien tylko na wodzie bo jak wezme cos stalego to moment mam bliskie spotkania z kibelkiem oby mi dzieci znowu nie wzielo.
Wilwia- serdeczne gratulacje fasolki, mam nadzieje, ze mdlosci szybko minal.Trzymam kciuki za coreczke:-)
dobrej nocki zycze
dzionek dzis piekny a ja zdazylam z niego skozystac tyle co na "chodzonym" i jelitowka mnie wziela, dopiero z lozka sie zwleklam, caly dzien tylko na wodzie bo jak wezme cos stalego to moment mam bliskie spotkania z kibelkiem oby mi dzieci znowu nie wzielo.
Wilwia- serdeczne gratulacje fasolki, mam nadzieje, ze mdlosci szybko minal.Trzymam kciuki za coreczke:-)
dobrej nocki zycze
wiesienka123
mama Asi
witam, a ja nadal na poszukiwaniach mieszkania, oj ciężko:-(. Jak juz znajdę to kamień z serca mi spadnie. Nie mam niestety czasu na czytanie, wiec tylko szybko spóźnione życzenia dla wszystkich solenizantów:-) i zdrówka dla chorowitkow.
reklama
Witam wieczorkiem
A ja dziś piękny dzień miałam dużo spacerków, kawkowania w miłym towrzystwie oj czuć wiosne)
I to kilka zdjęć z naszego kawkowania
A ja dziś piękny dzień miałam dużo spacerków, kawkowania w miłym towrzystwie oj czuć wiosne)
I to kilka zdjęć z naszego kawkowania
Załączniki