reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

a moje 4 święta tutaj:confused2:co wy na to:sorry:ja juz zapomniałam jak wyglądają święta w PL:eek::confused2:
moje tez 4 :eek:

Moje tez 4 - ale mnie to tam nie rusza...Swieta sa tam, gdzie jest atmosfera, chociaz troche rodziny lub przyjaciele, tam gdzie jest choinka i talerz cieplego jedzenia:-)
AMEN
dokladnie......

Agusik Szymon jeszcze nie ma zabkow:no::no::no:biale kreseczki na dziaselkach sa juz od dawna ale zebolow brak;-)

Z kapusty to bigosu na gotuj:-D:-D:-D pierogi moga byc,krokiety..bierz sie do dziela;-)

reklama
Moje tez 4 - ale mnie to tam nie rusza...Swieta sa tam, gdzie jest atmosfera, chociaz troche rodziny lub przyjaciele, tam gdzie jest choinka i talerz cieplego jedzenia:-)
AMEN

Piiknie!!!

No to melduje ze power mi opadl:eek: A dlaczego? Dlatego ze moj maz ma wciaz focha,hrabia jeden!!! Wciaz sienie odzywa chyba ceka na jakies przeprosiny - niedoczekanie jego:wściekła/y::wściekła/y: no! Ja sie nastalam caly dzien przy garach zeby podniebienie mu popiescic a ten nawet nie spojrzal na moje faworki!!!:wściekła/y::wściekła/y: Jest mi smutno,przykro ze o jakies glupstwo ma takiego focha i w dodatku mnie tak kaze nie wadomo za co :wściekła/y::wściekła/y:noo wyzalilam sie..jest mi cholernie zle i przykro i ide spac.O!
Ps: nie rozumiem zupelnie facetow!!!!

Dobry wieczór:happy:
Jejku jak mi ostatnio ciężko tu cokolwiek napisać:shocked2::sorry: Nie dość, że ciągle coś robię, to wiecznie czytam zaległości, a jak przychodzi czas na pisanie, to zawsze któryś coś chce i na tym się z reguły kończy. Potem patrzę, a tu już naskrobałyście kilka stron i znowu to samo:-p Mam nadzieję, że po Świętach będę miała trochę więcej czasu i częściej się odezwę;-) O ile chodzący Oliver będzie znośny ze swym starszym bratem:sorry:
Wy już tak choinkowo macie, a nasza żywa choinka stoi w doniczce na dworzu:rofl2: Myślę, że w weekend już ją ubierzemy;-) Ciekawe czy szklane bombki dadzą radę i dzieci nie doprowadzą do ich końca przed Świętami:-p W tym tygodniu uporam się z pościelą, oknami i większymi porządkami, żeby w przyszłym zacząć gotowanie i pieczenie:tak:
Miłego wieczoru Dziewczyny:-)

hmmm no to telefonu ni ma, ale wiesz....nie ma sie co smucic taki mąz co tak dobrze dmucha to prawdziwy skarb:-D:-D:-D:cool2:
Tak,tak Wiem.:cool2::cool2:
Mógł dmuchnąć gdzie indziej :ninja2:to by było i przyjemnie i z nowym telefonem :confused2::-D

Wolfia
czyżby Twój młodzieniaszek już chodził?
Gratulacje Wielkie.
Ja tam do Ciebie tutaj piszę,że promocje na pieluchy są a Ciebie nie ma :-p

Gastone to Twój mężuś tak jak ja.Jak już się obraże to uuuuuhuuuu masakra.:zawstydzona/y:
M choc nie jego wina przychodzi i się łasi :sorry:;-)
Poszalałaś Matka,no gdyby jednak mój usmażył faworki to szybko bym się odbraziła :rofl2:
Nu nu nu mężu Gastone,takie pyszności żonka funduje :tak:

Misia no większośc facetów nie lubi zakupów.
Matt uwielbia się ganiac :confused2:
Już chyba lepiej jak w wózku był i darł japkę :eek:
Bo teraz to na zakrętach nie wyrabiam za nim.
A najlepsza to półka z towarem,potrafi się nawet w niej zakopac :zawstydzona/y::-D

Kamcia ale fajny sklep.
Tylko nie oddaj całej szafy :-D

Ostatnia edycja:
Wolfia czyżby Twój młodzieniaszek już chodził?
Gratulacje Wielkie.
Ja tam do Ciebie tutaj piszę,że promocje na pieluchy są a Ciebie nie ma :-p
Jeszcze zupełnie sam nie chodzi, ale mam nadzieję, że to nie kwestia dni:-p Tylko jeszcze conajmniej miesiąca;-)
A za info z promocją pieluch dziękuje, przeczytałam, ale nie zdążyłam napisać, że przyjęłam do wiadomości:-D Nie wiesz czy są jeszcze?;-)

reklama
Jeszcze zupełnie sam nie chodzi, ale mam nadzieję, że to nie kwestia dni:-p Tylko jeszcze conajmniej miesiąca;-)
A za info z promocją pieluch dziękuje, przeczytałam, ale nie zdążyłam napisać, że przyjęłam do wiadomości:-D Nie wiesz czy są jeszcze?;-)
Ah to najważniejsze,że przyjęłaś do wiadomości.:tak:
Nie wiem czy są.Niby pisało,że to już final reduction,ale stało tyle tych pudeł tam,że aż po sam sufit.
A najlepsze co.Tam pieluchy były po 8.99 a później jedziemy do Tesco a tam promocja.Te same pieluchy przecenione z 35 euro na 16.99 :szok: Jak to możliwe?
W bambuko nas robią totalnie te ich działania marketingowe :wściekła/y::wściekła/y:

Do góry