reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam z rana :-) humorek w miarę dobry Zuzka w brzuchu szaleje a Wiktor po za nim;-) pogoda dobijająca i znowu spacer odpada:-( zaraz się zabiorę za gotowanie obiadku tylko nie mam pomysłu jeszcze co chyba pójdę na żywioł heh...miłego dnia dziewczynki:-)

reklama
Witam mamusie widzę że pogoda nikogo nie ominęła pada i pada
425.jpg
Więc zainspirowana tym obrazkiem od razu nabieram chęci do życia i Wam też przesyłam troszkę tej energii.
Julio28 ja bym bała się głowę dziś wychylić na balkon a co dopiero wyjść gdzieś ale jak mus to mus.

Haej .I ja sie melduje,pogoda u nas ja u wszytkich.Wody troche opadly,mozna dojechac do miasta,zobaczymy czy wieczorkiem sie nie cofna.

Hejka laski
Karolinanicola
- śliczna dziewczynka a podpis genialny - rzeczywiście od razu cieplej się robi w sercu i mniej straszne stają się wichury i deszcze...
ok.gif

ustawiłam sobie taką tapetę na poprawę humoru - rewelacja
upup.gif

Hej poprawka.
U nas też słoneczko wyszło :-)

Kamcia
naprawdę jak zadzwonisz na infolinię to tam doradzą Ci wszystko ;-)

Mój M oczywiście w pracy :wściekła/y:
Zaczynają się nadgodziny przez tą powódź :confused2:

reklama
no właśnie chata jest nówka i na wsi....

widziałam ze sa gniazdka do podłączenia linii ale jak pytałam to wlaśnie mówiła że trzeba będzie założyć linię bo nie mają...

a teraz to się już pogubiłam...
no bo chyba jak dzwonię do eirkomu i mówię że chce linię to chyba wiadomo że chcę linię pod neta co nie?? czy się mylę??:sorry:
u nas tez byly gniazdka,ale bez linii.Mowie Ci zadzwon tam,powiedz ze masz internet od nich,ale zmieniasz adres i chcesz zeby Ci tam linie zalozyli,sprawdza czy ich zasieg obejmuje to miejsce i tyle.Mysle ze to bedzie platne,ale fakt-czasem zdarza sie ze rachunek nie dochodzi,albo jak idziesz zaplacic,okazuje sie ze zaplacone:-)kilka razy tak mielismy z ntlem np.:tak:

U nas obcina tata:-), ja się boję, bo Ania tak macha:-D:-D:-D
najlepiej obcinac przy karmieniu,mala wtedy ani drgnie - polecam:tak:

ja sie nauczylam jednego mieszkajac w Irlandii, nic na telefon Wszystko na pismie. wtedy masz nazwisko informacje od firmy i mozesz im pomachac pod nosem.
Ja uzywam 3 jako net, ogolnie jestem zadowolona. dobry Customer Service, tu gdzie mieszkam maja dobry zasieg i cena 19.99. Jak cos nie gra np sie zawiesi cos bo byla wichura czy nadajnik sie zresetowal to dzownie mowie ze nie jestem zadowolona ze to jakis zart i dostaje miesiac za darmo :) Eircom jest dosc dziwna firma, maja smieszne wygorowane stawki. EU juz ich ukarala ze zbyt wysokie stawki w porownaniu do reszty europy.
Kamcia.. miej wszystko na pismie, wtedy latwiej dochodzic swoich praw.
a ja z doswiadczenia wiem, ze pilne sprawy lepiej zalatwic przez tel. z eircomem tym bardziej bo na te pismo to mozesczekac i czekac:tak:U mnie bylo tak ze co rachunek,to moje nazwisko wygladalo inaczej,ale fakt, co moge to zalatwiam poczta lub przez interenet.Nigdy nie lubilam chodzic po biurach.Z reszta eircom zadnego nie ma:happy:
ty_grynio - nie kazdy ma ten luksus i nadajnik w poblizu:tak::-) U nas zaden bezprzewodowy net nie dziala.Zadna siec nie ma tu nadajnika na tyle blisko..

powodzi ciag dalszy..Po wieczornych i nocnych deszczach woda znowu sie podniosla,wiec nadal jestemy uziemieni:wściekła/y:

Do góry