reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
:wściekła/y:godzinę jechałam do domu od Anety :wściekła/y:most zakorkowany całe Headford rd zakorkowane tuam rd zamknięte masakra jakaś :eek: lae przynajmniej Wiktorek zdrzemnął mi sie przez godzinkę :tak:teraz od pół godziny siedzi na kanapie i dochodzi do siebie jakiś taki pół tomny jest:cool2: dzięki dziewczynki za miło spędzony czas:-)

jolu nie przejmuj sie kochana zobaczysz ze sama też będziesz wiedziała co robic:tak:ja tez juz troche zapomniałam jak to jest:sorry::confused2:mam nawet problem z obcięciem paznokci małemu bo on macha nimi tak ze sie nie da:-(a jest tak silny ze boje sie mu mocniej przytrzymac:confused2:

U nas obcina tata:-), ja się boję, bo Ania tak macha:-D:-D:-D

♥))♥((♥))♥((♥))♥((♥))♥((♥))
))♥__ wspaniałego __ _♥((
((♥___ weekendu ___ _♥))
((♥))♥((♥))♥((♥))♥((♥))♥((♥))
_____ ))♥((_______))♥((
____ ((♥))_________((♥))
____))♥((__________ ))♥((
___((♥))____________ ((♥))
___))♥((____ ¶¶¶_____))♥((_¶¶¶
___((♥))___ ¶___¶_¶¶¶¶¶_¶___¶
___))♥((__ ¶__¶__¶_____¶__¶__¶
___((♥))__ ¶_¶¶¶_________¶¶¶_¶
___))♥((___¶________________¶
___((♥))___ ¶_______________¶
___))♥(¶¶___¶__¶¶_____¶¶__ ¶
___(( ¶__¶__ ¶__¶¶_____¶¶__¶
___(( ¶__ ¶__¶_____¶¶¶_____¶
___))♥¶___¶_ ¶____¶___¶___¶
___((♥)¶______ ¶___¶¶¶___¶
___))♥(( ¶______ ¶¶_____¶¶
___((♥))_ ¶_______¶¶¶¶¶__¶¶
_________¶______________¶
___________¶¶¶¶___________¶
_____________¶________¶____¶
_______¶¶¶___¶_________¶____¶
______¶___¶¶¶¶________¶¶¶¶__¶
______¶______¶_______¶____¶_¶
______¶______¶______¶_____¶¶
______¶_______¶_____¶_____¶
______¶_______¶¶¶¶¶¶______¶
_______¶___¶¶¶_____¶______¶
________¶¶¶________¶______¶
____________________¶____¶
_____________________¶¶¶¶

no właśnie chata jest nówka i na wsi....

widziałam ze sa gniazdka do podłączenia linii ale jak pytałam to wlaśnie mówiła że trzeba będzie założyć linię bo nie mają...

a teraz to się już pogubiłam...
no bo chyba jak dzwonię do eirkomu i mówię że chce linię to chyba wiadomo że chcę linię pod neta co nie?? czy się mylę??:sorry:

ja sie nauczylam jednego mieszkajac w Irlandii, nic na telefon Wszystko na pismie. wtedy masz nazwisko informacje od firmy i mozesz im pomachac pod nosem.
Ja uzywam 3 jako net, ogolnie jestem zadowolona. dobry Customer Service, tu gdzie mieszkam maja dobry zasieg i cena 19.99. Jak cos nie gra np sie zawiesi cos bo byla wichura czy nadajnik sie zresetowal to dzownie mowie ze nie jestem zadowolona ze to jakis zart i dostaje miesiac za darmo :) Eircom jest dosc dziwna firma, maja smieszne wygorowane stawki. EU juz ich ukarala ze zbyt wysokie stawki w porownaniu do reszty europy.
Kamcia.. miej wszystko na pismie, wtedy latwiej dochodzic swoich praw.

marta no mam nadzieje ze jakos mi to przyjdzie, jak cos to mame bede miala przez miesiac:tak:

Ka.M`cia twojemu dzieciatku tez sie jakos nie spieszy? kiedy bedziesz miala wywolywany?
co do netu to jesli jest to wies to sie upewnij, ale pewnie linie nie sa przystosowane do neta, tak jak u mnie:sorry: Ja mam o2 i jest oki, za to moja kolezanka w centrum ma 3 i wiecej nie dziala niz dziala ale to wszystko od nadajnikow zalezy:tak:

ja juz sie pozegnam, ide z T na kanapie posiedziec. Dobranoc:-)

jola ja to myślę że chyba za tydzień....:sorry: sama nie wiem.. nic mi nie mówiono w tej sprawie....:confused2:

a o neta zadzwonię chyba jutro i się wszystkiego dowiem co i jak...
mam nadzieję że mnie nie odetną od świata na zbyt długo:eek::confused2:

Witam z rana!!!
Zaraz mnie trafi:wściekła/y:10minut dziergalam posta w ciemnościach,żeby po naciśnięciu zatwierdz odp wszystko zniknęło:no::wściekła/y::wściekła/y:
Nadrobienie Was to prawdziwy wyczyn.Całe szczęście J dziś w pracy,moi 3-ej Duszkieterowie jeszcze śpią(choć najmłodszy zaczyna się wiercić:eek:)to poczytałam sobie
I co widzę-jakieś depresje,brak chęci na cokolwiek?Dziewczynki-nie poznaję...Głowy do góry,uśmiechy na buzki,smutki w kąt i od razu będzie lepiej-gwarantuję:tak::-)
W Irlandii masakra z wodą-a dzisiejszy dzień zdaje się nie polepszy sytuacji:crazy:
Kamcia-jestem pod olbrzymim wrażeniem,że będąc w ostatniej fazie ciąży zdecydowałaś się na zmianę lokum:szok:no...Co do neta-z tego co mi mówił pan z eircomu jak chciałam założyć neta u nas to przede wszystkim musisz mieć podłączona linię(z tego co pisałaś chyba masz)potem zorientuj się czy macie numer...Jeśli nie to landlord musi wyrazić zgodę na założenie takowego...I chyba to by było na tyle-tak czy inaczej z landlordem musisz się zgadać
MartaF-jak po wizycie powiedzmy-położnej(powinno być w dużym cudzosłowie).Wspólczuje ekscesów z zupką...Całe szczęście Danielek nie wykazuje żadnych skłonności do alergii,uczuleń czy złej reakcji na cokolwiek spożywanego przez mamusię:tak:Ja mu pazurki u rączek obcinałam już dwa razy,ale mam stracha przed nóziami:zawstydzona/y:Może dziś powalczę z nimi
I to by było na tyle,bo moje dziecię domaga się dostawienia do cysterny:sorry:
Miłego dnia dziewczynki-bez względu na pogodę...I żadnych depresyjek czy załamań!!!

witajcie kobitki dzien masakryczny:O)leje i wieje godzina 9 rano a tu ciemno chyba fakycznie sie nie polepszy masz racje lubiczanka:szok:a ja do sklepu musze sie wybrac!!!!!!!!!!!i co teraz moj w polsce wraca we wtorek ja tu sama az sie boje ehheheheh!!!!pozdrawiam was dziewczynki i zycze udanego dnia.....ja wstaje i zmykam do sklepu poki jest jeszcze jak zrobie zapas chleba bo nigdy nic nie wiadomo,,,hhehehhe;-):tak::-)

reklama
Kamcia-jestem pod olbrzymim wrażeniem,że będąc w ostatniej fazie ciąży zdecydowałaś się na zmianę lokum:szok:no...Co do neta-z tego co mi mówił pan z eircomu jak chciałam założyć neta u nas to przede wszystkim musisz mieć podłączona linię(z tego co pisałaś chyba masz)potem zorientuj się czy macie numer...Jeśli nie to landlord musi wyrazić zgodę na założenie takowego...I chyba to by było na tyle-tak czy inaczej z landlordem musisz się zgadać

:sorry: ja też jestem pod wrażeniem tej decyzji... hehehe :-p

no tyle że ja właśńie mam odwrotnie bo mam neta tutaj na moje nazwisko ale tam nie ma linii... i nie wiem czy eircom mi tą linię założy żeby mogli mi tego neta przenieść na nowy adres czy ja mam sobie sama łatwić.... to mnie tylko zastanawia...

Do góry