reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Chłopaki ogarniają swój pokój,najmłodszy śpi a ja szarlotkę piekę.

Gosiu ceny wynajmów są bardzo zróżnicowane.
Pod Dublinem jak mieszkaliśmy to płaciliśmy 1200e za 3 pokoje.Fakt,że domek był nowiuteńki i miał solary na dachu,a teraz mieszkamy 70km od Dublina i płacimy 700e za 4 pokoje.
Jeśli w ogłoszeniu jest pets allowed to znaczy,że właściciel zgadza się na psa.
My mamy dwa psiaki i na szczęście nie ma z nimi problemu.

AsieńkoM zdróweczka dla P.No to się zaraził,no!
I jak wizyta u lekarza?

AsieńkoR ło ludzie,to się przeszliście z bagażem.Ale ktoś dzwonił do tego faceta,że masz bagaż czy sam się skapnął?

Idę na kanapę.

reklama
Hej

Wizyta w szpitalu ok. Nawet szybko szło i tylko godzine siedziałam w szpitalu więc się nie namęczyłam. Nawet scan mi zrobili bo w gabinecie była aparatura więc pani doktor pomierzyła dzidziusia i powiedziała, że dzidziuś jest duży. W karcie zapisała że waży już 1,5kg.

Zaraz idę do łóżeczka bo zmęczona jestem, Ta podróż autobusem mnie męczy, godzina w jedną stronę.

hej dziewczyny chcialam spytac czy ktoras z was miala doswiadczenie ze zlamana kostka tutaj w IE. moj syn zlamal na deskorolce , niestety tak fatalnie ze mial operacje i sruby wkrecone ... chcialabym wiedziec jak oni dalej postepuja po tej operacji , poniewaz moj znajomy czeka juz na wyciagniecie srub od maja i dalej nie ma lozka w szpitalu. My mamy dopiero 4 listopada pierwsza kontrolre i sciagniecie szwow... za kazde info dziekuje z gory:-)

Dzieki dziewczyny. Piszę do Was z łóżeczka. Zaraz idę spać bo jestem wykończona. Zrobiłam sobie z Zuzią dzisiaj 3 godzinny spacer. Byłyśmy też w kościele zapalić świeczki i pomodlić się bo dzisiaj był pogrzeb mojej ukochanej babci która zawsze z nami mieszkała. Ale będzie dziwnie jak przyjadę na wakacje do Polski. Teraz nie dało rady żebym poleciała, a z drugiej strony może i dobrze bo gorzej bym to zniosła. Spokojnej nocki

Ostatnia edycja:
reklama
Hej weekendowo:)
Asieńko-to my dziękujemy za odwiedzinki:)))))a powiedz mi-przepraszam,ze tak prosto z mostu-z Tobą wszystko ok było w niedzielę-żadnych rewolucji żołądkowych?Bo robiąc miejsce na kawki(jakos ostatnio mam na ich punkcie obsesję-wszedzie jakieś promo)zauważyłam,że inka jest po terminie...i to sporawo...Przepraszam,że nie zwróciłam na to uwagi:zawstydzona/y:mam nadzieję,że nic Wam nie było:baffled:
AsieńkoR-no to dobrze,że zlokalizowaliście gościa od bagazu;))))
Julia-ale pech...Zdrówka Synkowi...mój Dawid miał noge w gipsie-ale nijak sie to ma do Twojego przypadku,więc nie podpowiem:(
Anineczko-podrzuc mi tu szarlotki dla J-miałam piec,bo Asieńka zrobiła nam dostawy,ale jabłuszka sa tak wspaniałe,że zwyczajnie szkoda mi ich na przeróbki-wolę tak o zjeść;)
Miłego weekendu Dziewczynki

Do góry