reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dziopki orientujecie się może jak długo się czeka na odpowiedź w sprawie odwołania o macierzyński? Już 3 tydz czekam.. A i jeszcze jedno. W lipcu wróciłam do irl z rumieńiem na pośladku okazało się że to od kleszcza doktor mi dala jakiś krem ale rumień na obecna chwilę jest na cały pośladek + trochę nogi. Boję się bo jestem w 34 tyg ciazy . Nie mam medycznej karty i teraz się zastanawiam czy muszę płacić za wizytę czy nie? Niestety w 90% obawiam się że to bolerioza jednak pewność może dac tylko badania wykonane pod specjalnym kontem.. Potrzebuje antybiotyku i właśnie badań..:-(

reklama
Witajcie:)
Karia-widziałam program,gdzie córka razem z matką zaciążyły;)tak więc wiesz...;)))))
AsieńkoM-straaaaszna taka nocka-dobrze,że chociaż Ci"brzusio"towarzyszył;))))
AsieńkoR-nie szkoda Ci?To Twoja decyzja?
Ankadaria-no ja bym sie zestresiła w Twojej sytuacji...Lekarz raczej na 100%-nawet jesli miałby tylko rozwiac Twoje wątpliwości:)
A ja cały weekend sie cieszę jak głupi do sera-zabookowalismy sobie Święta na Fuerteventura:-D
Miłego dnia Wam

ankadaria opieka w ciazy jest darmowa wiec wydaje mi sie ze nie powinnas placic pozatym jezeli gp skieruje ciebie na dodatkowe badania to i tak nie placisz, ja w tym roku mialam skierowanie na kolonoskopie od gp i placilam tylko za luzko w szpitalu a za samo badanie nie wiec wydaje mi sie ze u ciebie powinno byc podobnie szczegolnie ze to jest niebespieczne

kerry jes jak narazie najpiekniejszym miejscem jakie widzialam po prostu bosssko nie chcialo mi sie wracac, chcielismy jeszcze jeden dzien zostac ale hanka ma dzis pediatre wiec nie dalo rady

Ostatnia edycja:
Lubiczanka no to widze święta spędzicie milusio, zazdroszczę.
Ankadaria no to nie ciekawa sytuacja, oby szybko Ci pomogli.

Wizyta u Gp zaliczona. Wizytę miałam na 11:20 a do gabinetu weszłam o 12:10
:dry:, Zuzia się wynudziła w tej poczekalni i już tylko jęczała że chce iść. Wszystko ok, długo szukała serduszka ale bije ładnie i mocno.

Witam

Ja na sekundkę,bo zaraz jadę na lotnisko.

ankadaria ty będąc w 34 tc zastanawiasz się czy zapłacić za wizytę?
I to w tak poważnym przypadku?
sio do lekarza i to jak najszybciej.

Witam

Ja na sekundkę,bo zaraz jadę na lotnisko.

ankadaria ty będąc w 34 tc zastanawiasz się czy zapłacić za wizytę?
I to w tak poważnym przypadku?
sio do lekarza i to jak najszybciej.
animeczko gdybym miała te 50 eu albo od kogo pożyczyć to bym poszła ale niestety ostatnio brałam ślub mieliśmy masę wydatków bilety kupować jakoś ten ślub zrobić to i tak pożyczać się jeszcze musieliśmy.. Więc ciężko mi żeby zdobyć 50 eu:-:)-(. Byłam dziś się zapytać w przychodni i mam dopiero wizytę na środę do tej doktor co byłam wcześniem która mi przepisała krem. Wezmę poprostu adresy stron internetowych i żeby sobie sprawdziła że to nie żarty. Myślicie że da mi skierowanie na te badania i da mi antybiotyk tak jak trzeba czy będzie nadal czekać do póki mnie nie rozłoży? Ciężko zdiagnozowac skutki bo jestem w ciazy i nie wiem czy gdybym nie była to czy bym miała napady duszności gorąca i zimna czy by mnie bolał kręgosłup i czy non stop bym się czuła ospana:-( jedyne co to rumień rośnie jest ogromny.. Myślę że to już powinno dac do myślenia..

reklama
animeczko gdybym miała te 50 eu albo od kogo pożyczyć to bym poszła ale niestety ostatnio brałam ślub mieliśmy masę wydatków bilety kupować jakoś ten ślub zrobić to i tak pożyczać się jeszcze musieliśmy.. Więc ciężko mi żeby zdobyć 50 eu:-:)-(. Byłam dziś się zapytać w przychodni i mam dopiero wizytę na środę do tej doktor co byłam wcześniem która mi przepisała krem. Wezmę poprostu adresy stron internetowych i żeby sobie sprawdziła że to nie żarty. Myślicie że da mi skierowanie na te badania i da mi antybiotyk tak jak trzeba czy będzie nadal czekać do póki mnie nie rozłoży? Ciężko zdiagnozowac skutki bo jestem w ciazy i nie wiem czy gdybym nie była to czy bym miała napady duszności gorąca i zimna czy by mnie bolał kręgosłup i czy non stop bym się czuła ospana:-( jedyne co to rumień rośnie jest ogromny.. Myślę że to już powinno dac do myślenia..

na twoim miejscu odrazu bym poszla ale nie do gp tylko do szpitala zobacz oznaki boleriozy i ji nawet "nasciemniaj" troche nawet jakbys musiala placic to rachunek przyjdzie z opoznieniem i mozna o w ratach placic ale moim zdaniem za darmo masz wszystko:p
a ja chcialam sie pochwalic ze z dniem 24 o godzinie 5 rano nasz orzeszek jest z nami co do porodu to napisze wiecej jak troszke do siebie dojede hehe :D
buziaczki dla was wszytskiech:*

Do góry