reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzieńdobry.
Upał,super.
Dziś mamy 4 rocznice ślubu i mąż wziął sobie off z pracy...

wszystkiego najlepszego anineczka,i duuzo milosci.
widze ze to nie tylko my swietujemy rocznice slubu,mysmy wczoraj swietowali nasza 3 rocznice slubu,mala zostala u tescoiw na noc a my na romantyczna kolacyjke wybralismy sie,a pozniej na szalowe balety wybralismy sie i tancowalismy do 3am.bylo superowo,ale nie moglam tak dzis rano o mojej gloeir powiedziec,a bolala......bardzo bolala.

reklama
Dobry wieczor kobitki:-)

Uwielbiam taka pogode, jak otwieram rano oczka to az chce sie wstawac i dzialac:tak:. No i pranie zrobilam takie ze hohoho...

Anineczka wszystkiego naj... naj...naj... dla ciebie i mezulka z okazji waszej rocznicy slubu.:-D:-D:-D

Co do aspiryny to wiem ze niektore sklepy polskie sprowadzaja polskie leki ktore mozna dostac w aptece bez recepty. Spotkalam sie z aspiryna i apapem w Killarney. Nie wiem jak jest w innych miejscowosciach no i w sumie w Galway tez nie wiem bo nigdy mnie to nie interesowalo. Ja zawsze jak jestem w PL to sobie robie maly zapas lekow. :happy2:

Martuśka - byłoby fajnie:tak: ale zróbmy tak, że ja pójdę jutro do tej przychodni i spróbuję załatwić to w recepcji. jeżeli "miłe" panie z okienka kategorycznie będą się upierać, że niestety brak miejsc, to poproszę Ciebie o pomoc:zawstydzona/y: troszkę głupio mi będzie korzystać z Twojej pomocy... ale dziękuję:blink: odezwę się jutro.
Dobrze to czekam ;-).I nic sie nieprzejmuj ja sie ciesze jak moge komus pomoc:-).Wysle ci na priv moj numer tel ale jak M wroci z pracy bo ja niepamietam swojego numeru:zawstydzona/y:hi

dziewczyny ratunku co moge wziasc na migrene!!!!dopadłą mnie po południu tylko do tej pory była do wytrzymania teraz ledwo pisze niemoge nawet oczu otworzyc jakby mnie ktos młotkiem okładał po głowie a o wstaniu niema mowy ...do tej pory amol na skronie i zimny recznik pomogły w tej chwili bol jest niedowytrzymania...
mam 9 dni do porodu...moge wziasc apap?lub paracetamol?????zaraz oszaleje...aaaaaaaaaaaa:-:)-:)-:)-:)-:)-(
Możesz spokojnie wziąśc paracetamol lub apap;-)

Dziękuje dziewczęta za życzenia :-)

Miło spędzony czwartek kończy się jak zwykle szukaniem szczeniaka :cool2:

Wpadłam wam powiedziec,ze Michael Jackson zmarł ... 5 h temu w szpitalu... zreszta poczytacie w necie dziś zapewne.

pozdrawiam...

zaloba.png

Wpadłam wam powiedziec,ze Michael Jackson zmarł ... 5 h temu w szpitalu... zreszta poczytacie w necie dziś zapewne.

pozdrawiam...
No cóż.Szkoda go bo lubiłam jego piosenki...Pamiętam jak mama
[*] kupiła mi jego kasetę do słuchania na bazarze.Wieki temu :-(
Piękny miał głos.Ale to,że umarł jest poniekąd jego winą:sorry2:
Rest in Pace .

Anineczka- wszystkiego naj... z okazji Waszej rocznicy:-) Ty wczoraj a ja dzisiaj mam rocznicę ślubu i to 10-tą:tak::-D sama nie wiem jak to zleciało... Jestem w szoku tą wiadomością o Jacksonie!:-:)-( Jestem jego wielką fanką i niedługo miał zacząć trasę koncertową po Anglii:no:... jest mi strasznie smutno. Chyba z 1,5 godziny przeglądałam strony o bulterierach... tu w Irlandii mają jakieś ograniczenia co do tej rasy... doczytałam, że muszą być w kagańcach i na smyczy w miejscach publicznych, ale nigdzie nie doczytałam, czy potrzebne jest jakieś pisemne zezwolenie:dry:??? Chyba wyślę maila do jakiejś tutejszej hodowli, tylko muszę trochę nad nim przysiąść, bo mój angielski jest...hmm:no:, ale dam radę... Dobranoc!...a ten Jackson mi z głowy wyjść nie może

............) \...........
............( , )..........
..........._ `|'__.........
..........( """"_ )........
...........)/(/( \|...,'...
...........() )()|| -'....
...........| () ||........
...........|.....||........
...........|.....().........
...........|.....|..........
......... _|__|___|__......
.......(_______.....___)..
Cześć jego Pamięci! :(
Spoczywaj w pokoju!

No cóż.Szkoda go bo lubiłam jego piosenki...Pamiętam jak mama
[*] kupiła mi jego kasetę do słuchania na bazarze.Wieki temu :-(
Piękny miał głos.Ale to,że umarł jest poniekąd jego winą:sorry2:
Rest in Pace .

I mowisz ze to jest aspiryna? hmm sprouje..
Tak , bardzo dobry jest SINUTAB, ja mam czeste problemy z zatokami i powiem ci ze fajnie pomaga.Nie probowalam innych specyfikow bo ten odrazu zadzialal.ale jak zapytasz w aptece o cos jeszcze podobnego napewno maja tego wiecej.ale polecam na poczatek to.Jest jeszcze odpowiednik naszego polskiego Nurofen Zatoki nazywa sie Nurofen Cold&Flu
dzieki pojde dzis do apteki spytam:-)Dziewczyny juz chyba pytalam sie wczesniej o ta galerie ze zdjeciami,,,,,,gdzie ona sie podziala????zycze milego dnia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dziewczyny ratunku co moge wziasc na migrene!!!!dopadłą mnie po południu tylko do tej pory była do wytrzymania teraz ledwo pisze niemoge nawet oczu otworzyc jakby mnie ktos młotkiem okładał po głowie a o wstaniu niema mowy ...do tej pory amol na skronie i zimny recznik pomogły w tej chwili bol jest niedowytrzymania...
mam 9 dni do porodu...moge wziasc apap?lub paracetamol?????zaraz oszaleje...aaaaaaaaaaaa:-:)-:)-:)-:)-:)-(

Ja mialam w nocy migrene, i patrze za okno rno deszcz pada..
A ty spokojnie mozesz wziasc paracetamol :tak:

Do góry