reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Czesc kobitki.Dzis znow pikny dzionek, ogrodek i lezaczki juz czekaja.Sniadanko trzeba jeszcze wciagnac i dzis slodkie lenistwo.Wczoraj zrobilm 6 pran :szok:
A tu cos na dobry poczatek dnia :-D:-D:-D
Zmiany w Ryanair: Sam będziesz niósł bagaż- Wiadomości - Anglia w INTERIA.PL - Polonia, emigracja na wyspy

oni są chorzy, jak ja latam z rodzina, to mamy ciągle ręce zajete, mimo że jest mężol to i tak takie wyprawy są bardzo męczące i stresujące, a jak dowalą nam jeszcze noszenie swojego bagarzu, przecież ja zawsze wykupuje 2-3 walizki, to kompletna paranoja:no::no::no:

reklama
Wiecie co ja mysle ze to nie przejdzie, za duzo zmian i przepisy.W walizce glownej maszprawo przewizc co chcesz, musieliby zmienic przepisy dotyczace zawartosci walizki a to juz paranoja, bo ani zadnych ostrych narzedzi ani zadnych kosmetykow itp.No bo kazdy moglby sobie cos wyciagnac w drodze do samolotu.
I jeszcze pomyslalam hih dobra, dajesz panu walizke wsiadajac do samolotu a jak wysiadasz to ca haha stajesz w kolejce i czekasz aaz az rozpoznasz walizke ze to twoja, albo pan wyczyta po nazwiskach? Organizacyjnie jest to wszystko nie mozliwe.haha to dopiero paranoja!Wezcie to z przymrozeniem oka.Zreszta jak ktos kiedys powiedzila madrze, ryan sobie robi darmowa reklame , poprzez ciagle halo w zwiazku wprowadzniem nowych przepisow.

Z innej beczki.Dziewuszki czy orientujecie sie czy jest tu jakas aspiryna normakna do lykania a nie do rozpuszczania? Disprin tylko maja????
Ja przez te kilka lat nie natknelma sie na nic ale moze ktoras z was miala szczescie? Bo mnie sie wierzyc nie chce...

Ostatnia edycja:
A wiecie co bedzie nastepne w Ryanair???? Platne toalety, a jak ktos bedzie chcial zeby ktos u pomogl z walizka-dodatkowe 20 euro:) Wcale bym sie nie zdziwila, gdyby za niemowlak tez trzeba bylo placic extra:wściekła/y:

A wiecie co bedzie nastepne w Ryanair???? Platne toalety, a jak ktos bedzie chcial zeby ktos u pomogl z walizka-dodatkowe 20 euro:) Wcale bym sie nie zdziwila, gdyby za niemowlak tez trzeba bylo placic extra:wściekła/y:
Za niemowlaka płacisz i tak 20 euro ;-)

Dzieńdobry.
Upał,super.
Dziś mamy 4 rocznice ślubu i mąż wziął sobie off z pracy z tego powodu :-)

Co do ryanair to to reklama darmowa napewno nie jest.Raczej odstraszacz dla potencjalnych klientów :baffled:

Z jednej stroy tez tak pomyslalam, ale zasady marketingu sa strasznie glupie jak dla mnie szarego czlowieka ale podobno maja cudowane dzialanie :-D Tak czy siak bedziemy latac ryanem bo inne linie maja takie ceny ze :szok: A rozglos jest :-D

Ponawiam pytanie o ASPIRYNE

Anineczka najlepszego z okazji rocznicy!Jakies plany ? Ja odkiedy Max jest na swiecie nawet na kolacje z mezem nie chodze.Ale jak mamusia z tat6usiem byli na swieta to zajeli sie dzieckiem a maz mnie zaprosil na bardzo ekskluzywna kolacyjke jako spozniona rocznice hihi a rocznice mamy we wrzesniu ( 7 miesiecy spoznienia hahahah)

Ostatnia edycja:
Aniu - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu. Ucaluj od nas meza :)
bo005-d.jpg

Gosiek - niestety z aspiryna Ci nie pomoge bo nie uzywam.

Ciao dziewczynki!

Ja nie moge zniesc tego upalu..jakos wyjatkowo zle sie czuje jak jest tak goraco. To juz w ciazy sie lepiej czulam!!:angry:
Bylismy dzis na dluugim spacerze. Tesco, Smyths,troche po innych sklepach. W Smythcie moi wspolpracownicy nas oblepili...byli zaskoczeni jego czarna glowa:-)
Spacer chyba byl za dlugi bo tak mnie szwy zaczly ciagnac ze myslalam, ze wybuchne!! Ledwo doszlam do domu...:-(...od razu pobieglam do kibla i w zimnej wodzie tylek moczylam! W tesco maly zaczal mi ryczec i musialam go karmic przez 40 minut...hehehe...tak mi oproznil cycuchy, ze az milo:-)
Ale ta pogoda to juz naprawde lekkie przegiecie...

Ciao dziewczynki!

Ja nie moge zniesc tego upalu..jakos wyjatkowo zle sie czuje jak jest tak goraco. To juz w ciazy sie lepiej czulam!!:angry:
Bylismy dzis na dluugim spacerze. Tesco, Smyths,troche po innych sklepach. W Smythcie moi wspolpracownicy nas oblepili...byli zaskoczeni jego czarna glowa:-)
Spacer chyba byl za dlugi bo tak mnie szwy zaczly ciagnac ze myslalam, ze wybuchne!! Ledwo doszlam do domu...:-(...od razu pobieglam do kibla i w zimnej wodzie tylek moczylam! W tesco maly zaczal mi ryczec i musialam go karmic przez 40 minut...hehehe...tak mi oproznil cycuchy, ze az milo:-)
Ale ta pogoda to juz naprawde lekkie przegiecie...

Kochana nie narzekaj, a jak bys w Pl mieszkala i byly by upaly?
Jk juz mowilam wczesniej moje dziecko tez mialao czarna glowe a teraz blondynek :-D

o dla porownania:Wloski jeszcze mokre, wiec czuprynka przylizana hih

Załączniki

• max 0021 [640x480].jpg
    max 0021 [640x480].jpg
    73,6 KB · Wyświetleń: 26
  • 5x7 905 [640x480].jpg
    5x7 905 [640x480].jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 24
Ostatnia edycja:
reklama
Ponawiam pytanie o ASPIRYNE

ja też nie spotkałam się z normalną aspiryną w tabletkach... zawsze robię zapas w Polsce ;-) na Aspirynę Bayer (dla mojego M)
a co do pogody, to nie ma co narzekać ;-) niewiadomo jak długo jeszcze będzie tak ciepło:tak: więc trzeba korzystać ze słoneczka.

pytanie do mamusiek z galway - który polski lekarz jest godny polecenia jako GP? dr S zrezygnowała już z prowadzenia ciąż, a mi zostało kilka tygodni i muszę gdzieś się przepisać :-( dzwoniłam do dr Cudo ale ona nie gwarantuje, że będzie miejsce (ponoć ma już komplet do października) mam spróbować w recepcji. a jeżeli się nie uda, to do kogo iść? słyszałam o dr Blach, ale ponoć nie jest dobra :-(

Do góry