anineczka
królowa mrówek :P
Misia, moze sie juz nie oplaca
No dokładnie Misia.Zaraz będzie wieczór
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Misia, moze sie juz nie oplaca
H
Pytalam o cos na katar dla niej w aptece bo juz kilka dni sie meczy i spac nie moze bidula, ale pani powiedzila ze dziecko za male. Macie jakies domowe sposoby na katar u malucha przed rokiem?
cześć Dziewczynki :-) 2 dni "nie zaglądania" na forum i takie zaległości... ;-) muszę jednak codziennie przeglądać
mam pytanko - idę na drugą wizytę do szpitala - czego mam się spodziewać? jakieś rady? no i czy to będzie tak długo, jak za pierwszym razem?
UPC Ireland - TV, Broadband and Phone Service from Chorus ntlanineczka zaciekawiłas mnie tym netem w upc, mozesz podac szczegóły:-)jest tam limit? i ile sie płaci i jak to działa;-)
ooo widzisz, a tak się martwiłaś że będą jakieś problemy ;-):-):-)Dla ciekawych :
Dzwonilam do ambasady pytac czy jak mam paszport irlandzki czy moge miec polski...
Powiedzial ze tak, ze polskie prawao pozwala na 2 paczporty:-)
Musze tedy w pl wyrobic polski akt urodzenia i zameldowac dziecko , wtedy moge wyrobic paszport;-)
O kurcze !!!! Niewiedzialam...no to fajnie. Sofik i problem z glowy ;-) Dzieki za info;-)Dla ciekawych :
Dzwonilam do ambasady pytac czy jak mam paszport irlandzki czy moge miec polski...
Powiedzial ze tak, ze polskie prawao pozwala na 2 paczporty:-)
Musze tedy w pl wyrobic polski akt urodzenia i zameldowac dziecko , wtedy moge wyrobic paszport;-)