reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Irlandii!!

Aniu ja chetnie sie wyrwe jak tylko bediz emozliwosc ale jeszcze chetniej jak bedzi emoja mama i zostanie z szarlatanem w domku :)) padam na pyszczek normalnie, dzisaij prawie cały dzien na nogach i zaraz laduje w wannie, nasz tez zbyt wiele emocji dzisiaj bo juz o 20 zaczął ziewac jak szalony
w wannie "pilnowany" przez tate podczas kąpieli wylał sobie na głowe 500ml szamponu J&J cąła butle krótko mówiąc i było wesoło bo tatuś cudował zeby go dobrze spłukac z tego, ubaw miałam niesamowity z tych wariatów, teraz obaj slodko śpią a ja czekam az mi sie woda do wanny naleje i odpoczne chwilke przed spankiem :0
miłej nocki

Kamcia ja kupiłam nianie w smyths za jakies 30 euro chyba, taka z kamerką jest za 150, my kupowalismy jakąkolwiek zeby słyszeć Filipa jak przeprowadzilismy go do własnego pokoiku a teraz zastanawiałam sie nad taką z kamerka ale to chyba niepotrzebny wydatek skoro jest w domu sprawna niania

do juterka

reklama
Flipi zapraszamy!!!
Ty to masz wesolo z tymi twoimi urwisami. ;D
Usmialam sie bo sobie wyobrazilam Dominika szalejacego z kupa piany na glowie Filipka ;D ;D ;D
Fabryka piany ;D ;D ;D

Kamcia idz juz spac ;D

heee anieczka ułożyła do snu swoich 2 męszczyzn i łazi po necie do póznych godzin ladnie...:)
to jest własnie piekne jak dzieci rozrabiaja i sie ciesza nadaja życiu sens. niech twó męszczyzna pilnuje synka bo nastepnym razem zje całe mydło hihihiii
ja jak byłam mała połknełam duża monete uhhh nigdy tego nie zapomne:)
miłego dnia mamuski ja zaczynam wszystko prac i segregowac po szafach te ciuszki sa prześliczne nie moge sie napatrzec.

Kamcia ja tez powolutku juz zaczynam pranko, na razie wyprałam posciele, ręczniczki i tetre, powoli to prasuje, reszte tylko wypiore i zostawie prasowanie mamie bo nie jestem w stanie długo stać :/
malunie ciuszki są rozbrajające, takie słodziachne ze chciałoby sie je zjeść
musze jeszcze kupić komode, wanienke, przewijak i kosmetyki i to tyle, no i wózek ale to juz w PL, materac tez kupowałam w PL i sporo innych rzeczy teraz czekam na paczke

Anineczka i jak spanie? zasnąl Antek w koncu? pewnie dzisiaj odsypialiscie :)

mały w nocy wył nie iwem czemu ale przez sen sie denerwował okropnie i krzyczał, kurcze osattnio jest nie do zneisienia, nei wiem co sie z nim stało i nei wiem co zrobic, moze to z powodu ciązy? mam mniej sił dla niego, czesto bawi sie sam :( a dzisiaj jest grzeczniutki i słodki, taka moja przytulanka :))

Zwracam sie do was bo nie wiem co mam robic :-(!
Jestem ojcem siedmioletniej Karolinki. W lipcu tego roku obie z matka wyjechaly na miesiac do znajomych do Irlandi. Niedlugo po tym zona powiedziala mi ze nie wraca i chce sobie ulozyc zycie w Irlandi (z kims innym). Moja corka w ogole nie jest na to przygotowana. Ona chce ja tam zapisac do szkoly ale czy moze to zrobic bez mojej zgody?? Nie jestesmy po rozwodzie i mam tak jak ona prawo do opieki nad dzieckiem! Moze wiecie cos na ten temat, jesli tak prosze o odpowiedz.

Henryku ::) ::) ::)
Masz prawo walczyc o corke, idz do sadu w Polsce to ci pomoga.
Ja nigdy nie bylam w takiej sytuacji, ale moze moja podpowiedz nie jest zla.
Zwroc sie do osob ktore pisuja o samotnym wychowywaniu na tym forum.
Powodzenia

Flipi Antek usnal i o dziwo przespal cala noc i wstal o 10. ;D ;D

filpi ja juz prawie skonczylam porzadki w szafach ze swoimi ciuchami pranie prawie wyschło , ale jestem padnieta teraz układam wszystko w komodzie rozmiarami:) coraz bardziej odczuwam zmeczenie w tych ostatnich dniach.. juz miewam smieszne sny z dzidzia w roli głownej:) jeszcze troche:)

HENRYKU przede wszystkim musisz sprobowac porozmiec sie. ze swoja żoną twoje dziecko jest w takim wieku ze wie z kim jest mu lepiej ale powiem ci szczerze że jak pośle tu córke do szkoły to napewno stworzy wieksze mozliwosci na przyszłośc dla Karolinki. napewno jest ci ciezko i czujesz sie zdradzony myśle że powinienes sie zwrocic o pomoc do radcy prawnego(podejrzewam że bedziesz musiał za porady lub ewentualne działania zapłacic ) i on ci najlepiej wytłumaczy jakie masz prawa i co robic .... sytuacja nie jest prosta szczegolnie jesli chodzi o dziecko i jego uczucia, jesteś jej ojcem i masz prawo działac jesli corce jest żle lub dzieje sie jej krzywda. życze powowdzenia

reklama
Z ta szkola Kamcia to bym polemizowala ;D
Maja bardzo niski poziom nauczania w podstawowkach,a i tez na studiach jest lekko,latwo i przyjemnie.
Polska pod wzzgledem nauczania jest lepsza...niestety.
Niestety dlatego,ze albo bede musiala wrococ do Polski jak Antek pojdzie do szkoly,albo go wysle do babci ;D

Do góry