reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Irlandii!!

obiad i tak zrobie wiec jesli bedziecie mieli ochote to zapraszam :))
kurcze nie widze swoich zdjęć :/ czy tylko ja?
za długo siedze i juz mnie troll kopie idizemy poleniuchowac jak zwykle

reklama
nie w avatarku w poprzednim poscie, dołaczyłam trzy zdjecia :/

no nic, mały rozlał mi własnie sok na wykładzine i musze to zaprać bo pewnei bedzie sie kleiło jak diabli gdy wyschnie, sie naodpoczywałam

hej hej

anineczka ..noo Albert po przylocie troszke kichal a pozniej byl przeziembiony ale juz ok nie bylo to nic powaznego...:)

a co to za nosidelko na brzuch i do jakiego wieku dziecka ono jest bo AL ciagle chce na rece i reca a ja juz mam je do kolan..|:D

leje z drobnymi przerwami od rana, az sie wyjsc nie chce... czy tylko ja mam taki leniwy dzien? ;)

dziecko marudzi, bo w domu nudno, ja poodkurzalam, obiad zrobilam nawet i na jutro, pranie sie konczy, artykuly wyslalam i nudze sie jak mops. mialam jechac do znajomych, ale naprawde mi sie nie chce. moze ktoras do mnie na kawe wleci..?

calusy dla mam ciazowych, wytrzymajcie jeszcze troszke :) co do znieczulenie ja nie mialam, bo mialam za szybko porod, wiec sie nie wypowiem.

z checia usmiechnelabym sie o przepis na zupke gulaszowa :)

poza tym u nas jakos bez zmian.ojciec malego wyjechal na dwa dni, w pon. chyba razem jedziemy do limerick. tymczasem zmykam, bo mnie dziecko za reke szarpie, cosik chce ;)

naja to sie odezwij co ijak, o której moze na kaffke wpadniesz? :) taki piekny wiaterek ze az musiałam powiesic na dworku pranie, za to w pokoju smierci vanishem, mam nadzieje ze szybko wyschnie i wywietzreje bo mi niedobrze od tego zapachu, no i ze wykładzina jednak nie bedzie mi sie kleiła do nóg, a jakie moje dziecko dumne ze wylało soczek on chyba diabeł sie dzisaij nudzi ze na takie pomysły wpada :/

Podbudowałas mnie fllipi własnie tez tak myśle że jak wezme znieczulenie to moze nawet długo trwac bo sie tak nie cierpi wiec mozna sie dluzej pomeczyc:) no i po porodzie bede mniej wyczerpana niz jak bez znieczulenia. Ale masz przystojniaczka synka nie jak te male irlandzkie brzydalki:) a wiesz czy teraz bedzie chlopczyk? karmiłas piersia swojego szkraba?papa

Anieczka a widzisz pogoda nie jest taka zła nawet troche słonca widac wiec robie sniadanie i jedziemy na te wyspy hee mam nadzieje ze jeszcze nie urodze na oceanie...pa

Kamcia teraz tez bedzie chłopak, bede miała dwóch łobuziaków w domku, oby ten drugi mniej dał mi sie we znaki
piersią karmiłam tylko pół roku moze tym razem bedzie dłuzej? :)
za komplementy dziekujemy bardzo, miód na serce matki :)) czesto mnie ludzie zaczepiają w sklepach na ulicy wypytując ile ma lat i chwaląc jaki to jest śliczny boski i w ogóle a ja puchne wtedy z dumy, strasznie to miłe, zobaczysz sama niedługo :)
ja juz po lekkim śniadanku, wyskoczyc trzeba do sklepu i kurcze nei wiem o której bedą ci nasi goście no nic w razie draki jestesmy w sklepie obok i mamy telefon :)

Kamicia a czy macie juz imie?

reklama
ja juz jestem nie wytzrymałam za długo i odwiedziłam tylko jeden sklepik, do miasta wysłałam staruszka samego, wstawiam kawusie, chce ktoś?

Do góry