reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

ankadaria - jak chyba w ciągu tygodnia dostałam odpowiedź - z tym, że ja mam social koło siebie, ale to chyba nie ma większego znaczenia.
A co do cesarki - jak już jedna miałaś to jest duze prawdopodobieństwo, że druga tez cesarka i wtedy na pewno inaczej juz na to patrzą.

Moja siostra - tylko w Polsce - miała wszystkie 3 cesarki, bo sama nie dałaby rady urodzić - jest za wąska w miednicy.

reklama
Oj katrina co jestem na usg to każdy lekarz mi mówi i doradza naturalnie tutaj w irl a ja im mówię że nie chce i chce cc że się boję a po drugie pierwsze było duże i tego nie wiedzieli to drugie napewno będą kontrolować? Nie wierzę w to ;-) u nich w irl nie ma reguły. Zresztą ci lekarze tutaj to porażka..

Hej Dziewczyny!
Jestem juz w Polsce-duzo sie dzieje ;-) Przed wyjazdem korzystalismy z ladnej pogody, więc tez mało w domu siedzieliśmy.
W Polsce było niesamowicie gorąco-ponad 30st,Ignas trochę marudzil ale dal radę ;-)zniósł Dzis w nocy przeszla burza,ulewa (będą grzyby!),i ma być ochłodzenie i trochę deszczu przez najbliższe 2-3 dni ;-)
Ignas lot zniósł super-właściwie przespal start/lądowanie i tylko w srodku lotu obudzil sie na mleczko.
Tęsknię za moim mężem,ale już niedlugo sie zobaczymy ;-)
Mam już internet w komorce,więc postaram sie czesciej zaglądać ;-) I wygląda na to,ze do konca sierpnia będziemy na dzialce :-)
Pozdrawiamy :-)

Ostatnia edycja:
AsienkaM1986 to super ze wszytsko ok na wizycie :) niech Maleństwo dalej rośnie zdrowo :)

ankadaria dziwie się że takie podejście mają, ja po dwóch ciążach nie mogę na nic narzekać, ale jak widać wszedzie można różnie trafić .. oby wszystko dobrze się skończyło :)

wrzesniowa mama 20113 witam :)

GLIWA już coraz mniej tych wizyt ;) szybciutko minie :p i jeszcze zatęsknisz :p

u Mnie dalej pogoda w kratke, więc wyjść nigdzie dalej się nie da :p dzieciaki szaleją w domu :p a ja lenia dostałam :p miłego wieczorku dla wszystkich Mam :)

My dzisiaj też w domu, ale to dlatego, że oprócz mojej dwójki jeszcze 16 miesięczny synek szwagra, bo jego żona na porodówce. Niezły hardkor był, ale daliśmy radę. mały był grzeczny, moje panny też zadowolone, Gabi chyba zaraz pójdzie spać może już na noc. jakby nie to, że Gabi maleńka i w wózku to byśmy wyszli na spacer, bo mimo czarnych chmur ciepełko i bez deszczu

reklama
witam:)
a u nas deszcz od kilku dni-a niby jutro na biwak mamy jechac:/wierzyć w pogodę czy nie?choć w necie pokazują całkiem przyzwoicie na weekendzik;)
Gliwa-imprezka mam nadzieje ,ze udana:) torcikiem sie pochwalisz?
Witam nowa Mamusię:))))
AsieńkoR-dobrze,że podołałaś wyzwaniu-to znak-możecie sie starac o wiecej;))))
Przemiłego dnia Wam:*

Do góry