reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

hej ja na szybko, padam z nóg :( Alicji się poprzestawiało spanie i już nie chce spać po południu :dry: sie jakaś aktywna zrobiła :nerd: i wszystko ją nudzi bardzo szybko i trzeba jej coś wymyślać! Dobrze że jest Marcel, to ją troche zabawi, bo zaproszeniem nawet do kibla bym pójść nie mogła.. Oj skończył się freedom:oo:

Witam nową mamusię. Rozgość się. I napisz cosik o sobie :tak:

reklama
pisze w takim razie
zamawiasz sobie ze strony Welcome to Lycamobile - The New Lycamobile Pay As You Go SIM karte sim ktora jest za free i potem ladujesz za ile chcesz doladowanie mozesz kupic na stronie albo w super value, centra- sklepy podane na stronie, na karte czekalam ok 2tyg. i zamawiasz tez komus z rodziny z kim czesto rozmawiasz karte do PL- osoba dzwoniaca z PL do Ciebie nie placi nic i Ty tez- to jest pierwszy wariant;-)
drugi wariant- kupujesz zestaw startowy za 10€ w super valu i w tym masz karte i chyba 10€- i karte masz od razu nie czekasz az Ci przysla.
Wiem ze darmowe rozmowy sa do 30/09 a potem sie placi, ale jeszcze nie wiem ile bo sie zaglebialam, jak sie bedzie oplacalo to zatrzymam karte, jesli nie to wyladuje w koszu
jak znajde chwile(lece do PL) to wpadne jutro i jak cos odpisze w razie pytan,
milego wieczoru

Witam
Wiesieńko-ahaaaaaaa....Ja już kumam...ale skoro jeszcze "tylko" 2tygodnie,to ja sobie daruje-bo zanim karta dotrze do Pl:/ój przegapiłam fajną okazję:(((
Barmanko-noooo...Nie ma lekko-ta dzisiejsza"młodzież"-wszędzie za matką to to poleci;-):-)Ja też stwierdziłam,że dzięki Bogu za starsze dzieci-bo sfiksowałabym z moimi wszędobylnymi Maluszkami:baffled:
Miłego weekendziku Wam-oby był ładniejszy niż sie u nas za oknami zapowiada;)

Biola tak jak dziewczyny wcześniej pisały można mieć punktów na 3 latka. Niby Garda nie może dać Ci punktów karnych na polskie prawko , ALE może wydać zakaz prowadzenia auta na terenie IRL( wiem to z pierwszej ręki, więc trzeba uważać )

Hej kasiu no moj r tez tak myslal zee nie moga a jednak dali 2punkciaki:(a o tym ze moga zabronic jezdzic to tez wiem,u znajomych jest taka wlasnie sytuacja

A,teraz z innej beczki poratujcie mnie co moge kupic na problemy intymne:(kuzwaa nigdy w zyciu nie mialam zadnych z tym problemow a teraz jak nie zapalenie pecherza to cos tam mnie szczypie swedzi i nie jest tak jak powinno byc:(

Hejoo, ale pogoda :wściekła/y: jak m ma wolne i można gdzieś jechać z dzieciakami na cały dzień to leje :wściekła/y:
Zjadłabym coś dobrego, jakiś pycha obiadzio..ale nie chce mi się stać przy garach :confused2:

Biola, z leków nie pomogę, ale jeśli chcesz mam kilka saszetek Tantum Rosa to mogę Ci podrzucić :tak:

reklama
Do góry