reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
dziewczyny wlasnie sprawdzilam i dziala do 30/09 mozna rozmawiac za free z lycamobile- trzeba tylko zamowic karte online, ja zamowilam na stronie i ja czekalam dlugo ponad 2 tyg, ale moja sis dostala po 3 dniach i wlasnie rozmawialam prawie godz i jak miala 1 zl na karcie tak miala po skonczonej rozmowie:szok:

zdrowka dla chorowitkow, moja Asia tez troche narzeka na bol gardla i troche katar, ale irlandzkie dzieciaki tak chodza z gilami do pasa

Ania- niestety taki okres a jeszcze jak Natalka nie miala takiego kontaktu z dziecmi to moze sie zaczac, u nas tak bylo jak Asia zaczela przedszkole
lubiczanka- po tyg bedzie lepiej, zobaczysz;-)

Ostatnia edycja:
Wiesieńko-co za karta?Co przeoczyłam?
Ewelcia-chodzi na 4godziny 5razy w tygodniu:)Ale po powrocie tez taki padnięty jest...Dziś np oglądając bajke na pół siedzaco usnął
Aaniu-to na skypie jeszcze mnie możesz dorwać;)))

lubiczanko - karte sim zamawiasz i dzwonisz, mozna tez kupic w supervalue z doladowaniem za 10, ale ja zamowilam online sama karte a doladuje sobie za ile bede chciala, nawet na te 2 tyg za free, a ja lece do PL wiec z nieba mi to spadlo:tak:

Witam piatkowo:)
Wiesieńko-jesli Cię nie wyprowadzi to z równowago,to plisss jak krowie na rowie-że o co chodzi z ta karta...idę do SV i proszę o"..."?i że polega to na tym,ze dzwonię gdzie chcę i ile chcę jeśli jakieś doładowanie kupie,czy to konkretna sieć jest?
Pchła_Szachrajka-przede wszystkim GRATULACJE!!!witaj wśród nas...chętnie przyjmiemy,ale opisz coś o sobie-widzę,że ślub zbliza się wielkimi krokami:)Tu czy w Pl???
Miłego dnia Wam Kochane

reklama
Do góry