reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej.
Pranie sie kręci,zupka sie gotuje buraczkowa.A ja spijam kawke,Igorio poszedł na drzemke:tak:Po południu sie wybieram na małe zakupki u Nas w Balbriggan,a jutro jak bedzie ładna pogoda do Dublina.
Biola nic Ci nie doradze bo ja z tym problemu niemam.Igorio śpi w swoim łożeczku cała noc.Powodzenia.
Miłej soboty.

reklama
witam, wieki mnie tu nie bylo, ale pogoda taka ze szkoda siedziec w domu, my dzis aktywnie spedzilismy niedziele, a Asia polubila kajaki, oto jej pierwsza lekcja:-)

Załączniki

• IMG_0917.jpg
    IMG_0917.jpg
    48,1 KB · Wyświetleń: 35
Witam poniedziałkowo
W sobotę pierwszy dzień w pracy po wakacjach:-p a wczoraj wybraliśmy się do ogrodu Botanicznego w Dublinie, Ani zachwycona wycieczką, ja nie wiem, skąd ona bierze tyle siły, ciągle w ruchu była, ciągle mówiła, niespożytą ma tę energię:-p:cool2:. Przy okazji zrobiliśmy małe zakupy, oczywiście wszystko dla Ani:cool2:

Dobrego dzionka

Witam
Wiesieńko-wow...super,że Asieńka ma sposobność do poróbowania nowych rzeczy:tak:Gdzie ta ładna pogoda?U nas leje:dry:
Asieńko-i jak wrażenia po pierwszych lekcjach?Masz wychowawstwo w tym roku?
No mój Danielek dziś powedrował do przedszkola-jak dzielnie mu to szło...W samej klasie też bez oporów(ufff-bo tak się martwiłam),ale na wszelki wypadek czmychnęłam kiedy był zajęty...I cały dzień mam wyrzuty,że wyrodna ze mnie matka-nie pożegnałam się z synkiem:zawstydzona/y::no:Ale mam nadzieję,że jakoś sobie radzi-telefonu żadnego w każdym razie nie otrzymałam;-)
Za to dom skorzysta z tych moich wyrzutów,bo żeby nie myśleć o mej wyrodności posprzatałam wreszcie nasz składzik-zwany gościnnym(odkryłam,że okno w nim jest;-))i na obiad kopytka z sosem robię...generalnie jak nie mam kim się zająć(Młoda daje żyć;))to wracam do ukochanej formy-czyli wsio się zrobi:-)
Miłego dnia Wam

Lubiczanko nie nie mam:), ale pierwsze zajęcia, które miałam to 6 godzin hospitacji:-p nowej nauczycielki maluchów, tak na serio zaczynam w sobotę, wtedy już będę miała swoje grupy. One mają ze mną zawsze lekcje, jestem w szkole co tydzień, tak więc mogę o nich najwięcej powiedzieć, ocenić stan ich wiedzy itp, to prawie jak wychowawstwo:cool2:

reklama
Do góry