reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam:-)
Jaki cudowny maj tej jesieni:confused2:
Krew dziś byłam sobie upuścic bo Eltroxin mi się kończy i potrzebuje receptę:sorry2:Zmarzłam jak pies:baffled:
...U Matta już śladu nie ma po trzydniówce,ale franca mu organizm osłabiła i zaś mały jest przeziębiony:sorry2:
Kaszle na mokro masakrycznie,gile żółto-zielone ma po pas:baffled:Flegamina w ruchu i wapno,u Radka to samo bo też szczeka:sorry2:Do szkoły jednak chodzi:tak:No i się zeźliłam bo się okazało,żę wit.C nie mam a tu w aptece oczywiście nie wiedzą o co mi chodzi
:eek:A nie będę jednego leku z apteki internetowej zamawiac:sorry2:
...Matt już ponad 2 tygodnie ma srakę po 5 razy dziennie:wściekła/y:Zbankrutuję na pampkach:baffled:A czwórki dolne dopiero w połowie wyszły:sorry2:Za to dziś górna lewa czwórka wylazła i mamy już 11 zębasków:-)
Barmanko Wszystkiego najsłodszego i najweselszego dla Marcelka:-)

Anineczko doszły mnie słuchy,że się Wam jeszcze jedno dziecko marzy więc w czym problem z ciuszkami?;-):-D
Gliwa jak na bilansie?My niedługo szczepienie na 12 miesięcy,zapisałam dziś Matta na za 2 tygodnie bo teraz za smarkaty:sorry2:Obym tylko zdążyła bo ponoc odra w Cork panuje:szok:
Biola no właśnie,jak R?...Mam nadzieję,że P w końcu do Ciebie dotrze bo jak na razie nadal auto nie zrobione:wściekła/y:
Aniaa dzięki,zaproszenie przepiękne:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
wczoraj popakowałam młodego za małe ciuszki,chyba mam problem psychologiczny ze sobą...nie potrafię się rozstac z maluśkimi,przepięknymi ciuszkami młodego...dwa kartony stoją,a ja mam problem wystawic je na sprzedaż czy też oddac....porypało mnie do reszty :blink:

To moze jeszcze jedno baby coreczka ;-)ja wczoraj sie wzruszylam jak zobaczylam malenka Alicje Barmanki jest cudowna
Gliwa trzymam kciuki za Igorka bedzie wszystko dobrze,zobaczysz,powodzenia na bilansie
Barmanko eh faceci poprawy nastroju zycze
Wszystkiego najlepszego dla Marcela!!!!
Tichonku,zdrowka dla Matta.Zaproszenie mielismy dac osobiscie no Ciebie nie bylo ....

My niedawno z zakupow wrocilismy dziewczynki obkupilismy no i w koncu udalo mi sie dorwac kreacje na komunie takze jestem happy

Witam
Ale dzisiaj pogoda zakręcona:/
Anieczko nigdy nie wiadomo... lepiej zostaw sobie te ciuszki hihi
Barmanko sto lat dla Marcelka.

ja też solpadine polecam :-) choć sama nie zazywam ale mąż tak :tak: i nie sa na receptę.. można je nawet w centrze kupić :-) bynajmniej u nas :-p
gliwia trzymam kciuki za dobre wyniki
anineczko ja też tak miałam ... hehe dopiero teraz się zdecydowałam zeby coś z nimi zrobić :-p
ale zostawiłam sobie kilka na pamiatkę :zawstydzona/y:
asienkaR też kupuję ten comfort !! już 3 butelkę mam... zapach cudowny :-)
tichonku widze że Mattowi tak szybko zabki ida jak Viki szły :-) Emci ida wolniej na razie ma 8 sztuk ;-) a Vi na swój roczek miała już 12 zabków , ale Emci teraz idzie dolna 4

barmanko wsyztskiego naj dla Marcelka :*
181a.jpg

Dziękuję za życzenia w imieniu mojego 3-latka :tak::tak:

Ewelcia, echh łatwo powiedzieć nie złość się, jak to "czym starsze tym bardziej głupsze" :-p:-D

Anineczka, a focha walnęłam, poszłam na pięterko książkę poczytać ;-)

Tichonku jak ja kiedyś wit C tu szukałam to mi zaproponowani te tabletki musujące a'la plusssss :sorry2:
Zdrówka dla chłopaków, i gratki za kolejne zębolki :tak:

Ania, no no do tej pory mi się nie przyznałaś czemu ryczałaś na widok Alicji?:sorry2: taka paskudna czy cooo?:sorry2::-p:-D

Marcelito ma taki kaszel że chyba płuca zaraz wypluje :szok: nie mam pojęcia gdzie się zaprawił:dry: jutro go chyba do przedszkola nie puścimy co by do niedzielnej imprezki zdążył wydobrzeć :tak:

Barmanko mnie też w aptece to chcieli dac:eek::-DA jak powiedziałam,że chcę w kropelkach,dla niemowląt to oczy baba miała jak 2Euro:-D
ViKamcia moje oba chłopaki tak szybko ząbkują:tak:Radek zaczął jak miał 3,5 miesiąca i szły mu po jednym a około 5 miesiąca życia się zrównała ilośc zębów z ilością miesięcy i tak na przykład:10-miesiący-10 zębów:-DTak więc na roczek Radek też miał 12:tak:Matt zaczął troszkę później (6 miesięcy) ale idzie mu po kilka zębów na raz więc już też 11 miesięcy-11 zębów:-DJeszcze mu tydzień do roczku został więc może wyhoduje dwunastego:-D

Dziewczynki po bilansie wszystko dobrze,Igorek oki.:tak::-)wazy 9120a mierzy 72cm.:-)Fajna nas babeczka przyjeła.Wiec jestem zadowolona.:-)
Barmanko Aniaa to uczuciowa dziewczyna,wiec dlatego płakała.Na moim weselu tez płakała.
Tichonku zdróweczka dla Was dużo życze.
Aniaa fajniutko ze zakupki udane.:tak:
Barmanko dla Twojego synusia Kolorowych snów...
Uśmiechu od ucha do ucha...
Pięknych bajek na dobranoc...
Własnego pieska i kotka...
Co dzień nowych przygód...
Butów siedmiomilowych...
Gwiazdki z nieba...
Wspaniałych przyjaciół...
I wesołej rodzinki...ŻYCZYMY.
Dobra zmykam obiadzik sie robi,zjemy i jedziemy do Anii.

reklama
Vikamciu ja ten truskawkowy mam pierwszy raz, wcześniej tego białego używałam i do kolorów, a ten jest mega. MOże jakieś zapasy poczynię:-p:cool2:, był jeszcze waniliowy, ale to za mdły jak dla mnie

Do góry