reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Boszz jaki mam dziś dzień - bez kija nie podchodź :wściekła/y:

Gliwa, trzymam kciuki za wyniki Igorka &&&

Biola, jak mężowy się czuję po zabiegu?

reklama
Witam się i ja.

Ja piorę pościel,ale chyba będzie padac...
Zupkę z wczoraj mam,tak więc ogarnę tylko chatkę i już.

Młody śpi to może zdążę wypic drugą kawcię.

Biola fajnie,że R wraca,no właśnie jak tam jego zdrówko?

Julia ja też biorę solpadine,ale one chyba są na receptę?
Nie wiem,ale na ból zęba są super :-D

Barmanko to ja podchodzę z kijem :-D co tam się dzieje?

wczoraj popakowałam młodego za małe ciuszki,chyba mam problem psychologiczny ze sobą...nie potrafię się rozstac z maluśkimi,przepięknymi ciuszkami młodego...dwa kartony stoją,a ja mam problem wystawic je na sprzedaż czy też oddac....porypało mnie do reszty :blink:

U nas już leje:no:

Anineczko bo te małe ciuszki są takie słodkie, ja Ci się nie dziwię, sama zostawiłam sporo maleńkich ciuszków, bo są takie urocze

Kupiłam wczoraj w Tesco w promocji litrowy Comfort o zapachu truskawek, ale cudnie pachnie:):):

Hej.
Dzięki dziewczyny,mysle cały czas o tych wynikach i sie martwie.Ale bedzie dobrze.Dzis ide na bilans z Igorkiem.Zobaczymy jak mój mały bąk sie popisze.hhehehh:-)
Barmanko poprawy humorku życze.
Anineczko zal człowiekowi oddac takie ciuszki malutkie po swoim szkrabie.
Miłego Dzionka.Ide ogarniąć bo dzis z Igorkiem pospaliśmy do 10.:szok::tak:

Anineczko, zostaw sobie ciuszki - może się jeszcze przydadzą :tak::-D
Co się dzieje?... a wiesz tradycyjnie, stary mnie wku...:wściekła/y:

Gliwa, daj znać jak po badaniu :tak:

echhh coś jeszcze miałam napisać ale zapomniałam :dry:

Anineczko no wlasnie ,moze zostaw jeszcze te ciuszki;-)
Barmanko nie zlosc sie,zlosc pieknosci szkodzi.
Gliwa powodzenia na bilansie:)
Biola jak tam R?

u nas tez troszke popadal deszcz,ale jak na razie nie pada...za to zimno straszne:baffled:

kawke druga spijam i czekam na kolezanke:)...mialysmy isc razem na spacer,ale w taka pogode to ciezko sie okrslic...

reklama
u nas jednak nie pada,od rana nie padało...sukces.
zimno też nie jest,no chyba,że zawieje.

chyba jedynie na pamiątkę albo dla wnuków mogę zostawic te ciuszki.Bo świadomie to już chyba się nie zdecyduję na czwarte :baffled:

Barmanko no to kopa w tyłek zasadź,niech się naprostuje szanowny.

Do góry