AsienkaM1986
mama Zuzi
Tichonek no to super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aniaa współczuję nocek,biedna Lencia my dziś tez mieliśmy taki czad,że szokMatt obudził się około 22:00 i darł się tak strasznie,że na zmianę z P go na rękach nosiliśmy,darł się dwie godziny i niczym nie szło go uspokoić:-(Dałam mu Viburcol,obrzygał P,naszą pościel i wreszcie padł by....o 2:30 wstać w świetnym humorze wyspany,rozgadany A my wykończeniUrzędował następną godzinę i wreszcie usnął w naszym łóżku po czym 6:30 już był na nogachJak ze 3 godziny dziś spaliśmy to wszystkoCzwórka mu idzie,już widać,ale jeszcze się nie przebiła,dziąsło jak balon,do tego katar ma taki ropny żółto-biały,cherla i tak wszystko do kupy
A z tym Waszym wyjazdem to chyba se żartujesz?!Jasne,że gdzie P tam i ja ale nigdy bym się chyba nie zdecydowała na inny kraj niż anglojęzycznyLedwo tu daję radę się dogadać a gdzie mi francuskim operowaćA uczyłam się 4 lataTy śmigasz po francusku?Podziwiam Cię,że w ogóle bierzesz taką opcje pod uwagę