reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam
Ale pizga na dworze://
Tichonku no to supcio że tak szybko przyszedł.
Spóżnione życzonka dla solenizantki:)
Ja dziś też chyba kurczaka zrobie , ale z makaronem haha:))
Zaraz mykam do miasta, znów mi sie imprezy szykują, jedna dziś, druga w weekend. Jak już mi się taki okres zaczyna to nie szybko się skończy:)))
Powodzenia naszym rozdwojającym sie mamuśkom:)
Miłego dnia

Tichonek-super,że poszło tak migusiem:)))
AsieńkoM-fajnie tak rodzić dzieci bólu nie zaznając;))))
Kamcia-wyszalej się za wszystkie czasy-jak się nadarza okazja,to czemu nie:tak:
Dziewczynki-dziś w Pl mam bardzo ważną życiową sprawę-trzymajcie za mnie kciuki plisssss

Hejka.Co za pogoda dzis masakra:wściekła/y:Zas w domku bedzie trzeba siedziec.Dzis to pospaliśmy,ja o 10 sie obudziłam a Igorek przed 11:-).Ale wyspani za to jestesmy.:tak:
Tichonku no to super ze paszport juz jest.
Katrina Wszystkiego Najlepszego.
Lubiczanko bede trzymać mocno kciuki.
Zmykam.Miłego Dnia dziewczynki.

Ostatnia edycja:
Hejo

Aniaa współczuję nocek,biedna Lencia my dziś tez mieliśmy taki czad,że szok:confused2:Matt obudził się około 22:00 i darł się tak strasznie,że na zmianę z P go na rękach nosiliśmy,darł się dwie godziny i niczym nie szło go uspokoić:-(Dałam mu Viburcol,obrzygał P,naszą pościel i wreszcie padł by....o 2:30 wstać w świetnym humorze wyspany,rozgadany :eek:A my wykończeni:baffled:Urzędował następną godzinę i wreszcie usnął w naszym łóżku po czym 6:30 już był na nogach:baffled::confused2:Jak ze 3 godziny dziś spaliśmy to wszystko:confused2:Czwórka mu idzie,już widać,ale jeszcze się nie przebiła,dziąsło jak balon,do tego katar ma taki ropny żółto-biały,cherla i tak wszystko do kupy:confused2:
A z tym Waszym wyjazdem to chyba se żartujesz?!:szok:Jasne,że gdzie P tam i ja ale nigdy bym się chyba nie zdecydowała na inny kraj niż anglojęzyczny:no:Ledwo tu daję radę się dogadać a gdzie mi francuskim operować:szok:A uczyłam się 4 lata:zawstydzona/y:Ty śmigasz po francusku?Podziwiam Cię,że w ogóle bierzesz taką opcje pod uwagę:sorry:

Tichonku w razie jak bysmy sie przprowadzali to w tym rejonie jezyk niemiecki jest :tak:nie wiem jak to bedzie J ma wsylac dzis Cv od przyszlego piatku bedzie jezdzil do Swords na lekcje niemieckiego kiedys byl w Niemczech pracowal ale juz za bardzo nie pamieta wiec trzeba przypomniec a dwa jest jeszcze jedna oferta tutaj ale narazie nic nie chce mowic wolalbym zostac tutaj no ale zobaczymy
Buziak dla Matta,super ze paszport macie to teraz tylko czekac do wyjazdu pozostalo
Barmanko to my dziekujemy za zaproszenie,za goscine:tak:trzymaj sie dzielnie,dzis juz bedziesz miala dziecie przy sobie
Lubiczanko a no zlecialo sama jestem w szoku
Gliwa gratki dla Igorio :-)w koncu sie doczekalas :-Dto sobie pospaliscie
Asienko dla Twej cory rozniez gratki
Katrina najlepszego
Anineczko witaj

Przedwczoraj z Lenuska bylam u lekarza temperatura jej skakala najwiecej miala 39,3 byla cala rozpalona,nie chciala jesc taka oslabiona byla lekarz stwierdzil ze to prawdopodobnie od zabkow ale mi sie wydaje ze to byla trzydniowka bo goraczka minela a jest teraz wysypana plecki,brzuszek,na glowce przy uszkach
Dobrze ze wczoraj J okna mi pomyl bo dzis pogoda poprostu bajeczna jest :wściekła/y:
W piatek bedzie juz moja sisters wiec jestem happy

Zmykam bo maruda marudzi

Milego dnia

hejooo!
pogoda poprostu super:wściekła/y:...
wyspalam sie dzis do 10:30:szok::szok: a to dlatego ze m w domu i wstal z mlodym;-)

Solenizantom wszystkiego najlepszego zycze!

Tichonku super ze macie paszport:-)
AsienkoM szybko wam poszlo z odpieluchowaniem..-gratki..
Ja tez chcialam zeby mlody szybciej sie pozbyl pieluchy,ale nie szlo nam za zadne skarby..pozbyl sie jak mial 2lata i 3m...;-)
wisienko zaraz i ja loookne na twoj przepis...znajc mnie,bede testowac w najblizszym czasie;)
Kamcia udanych imprez zycze:)
Barmanko powodzenia:)

wiecej nie pamietam...ale cos jeszcze chcialam:zawstydzona/y:

Aniaa to pewnie trzydniówka:tak:Matt jeszcze nie miał a moglibyśmy już byc po i byłby spokój:sorry2:
A teraz Lencia jak?
A Ty po niemiecku coś szwargotasz bo ja ni w ząb?:-D
No,jakieś wieści od Barmanki by się przydały:sorry2:
Pogoda za oknem bajeczna....Leje,wieje,ciemno,że szok:dry:Nosz przecież to już prawie maj a taka zimnica:wściekła/y:
Lubiczanko czyżby ta sprawa,o której myślę:confused:Tak czy siak,kciuki mocno zaciśnięte:tak:

Tichonku Lenuska w miare oki marudzi troche ale na szczescie goraczki nie ma starcha mi napedzila powiem Ci bo z Nacia takich akcji nie mialam wogole
Ta ja i niemiecki cos TY zobaczymy jaki rezultat bedzie u J no jak bedzie oki to i ja bede musiala sie podszkolic troche
A co do naszej Barmanki to cesarke ma miec jako ostatnia cos kolo 13 godziny no i obicecala mi ze da zanc jak juz bedzie miala dziecie przy sobie takze tez siedze jak na szpilkach i trzymam za nia kciuki

reklama
Aaniu-trzymam kciuki oby Wam się wszystko jak najlepiej poukładało.Cmok Lenusi:*
Tichonek-Chyba tak-jak wsio dobrze pójdzie dziś będę świętować-i to jak:tak:Ale jakie sensacje przy okazji to szok:szok::ninja2:
Gliwa,Ewelcia-ale rozpusta...Ja nawet w weekendy dłużej niz do 7mej nie pośpię

Do góry