reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry
Asienko fajnie, że dałaś radę:):), a z tego powodu się nie denerwuj, Zuzia jest malutka, i tak robiła spore postępy
Lubiczanko gratulacje, idziesz jak burza, dopiero było -3, a tu dycha, super. Ja bym się chyba z kolanem wybrała do lekarza
Madbebe Ania też wczoraj na dwór wyszła po chorobie i od razu inne dziecko

Dobrego dzionka

reklama
Lubiczanko ze ile:szok:,,,idziesz jak burza....gratulacje:)

wiecie jak mi sie nic nie chce???
trza jakis obiad upichcic...ogarnac chalupe..
ooo kosz trza wystawic...:sorry2:

spadam do pozniej..
milego dzionka zycze!!!

Witam:-)

Asienko mowisz ze sie wprawialas w opiece nad dwojka?
Hihi :-D A karmienie przy blizniakach wyglada tak ze karmisz z jednej michy jedna lyzeczka, dopoki same nie beda jadly nie ma szans na rozdzielenie.A butla dwie rece i heja:-)Moje na szczescie juz same jedza:-)

Lubiczanka ty uwazaj z tym bieganiem bo jesli kolanko boli to organizm mowi ze nie.Rozruszanie kolana moze pogorszyc sprawe.I wtedy nie bedziesz wogole biegala nie mowiac o tym ze zwykle czynnosci beda ci sprawialy trudnosc.
Gratuluje 10 kg jednak zwolnij kobito.

U mnie nic nowego.Jestem cholernie przemeczona bo dziewczynki sa przeziebione a wtedy Hanka zle sypia.
Srednio co 40-45 jest placz.Wiec taki sen z wybudzaniem to nie sen.
Tak juz ciagne 5 dzien..No i jak zwykle z przemeczenia powieka spuchnieta i jeczmien buuuuu

Ostatnia edycja:
Dzien donry dziewczynki:)
Mam male pyt czykktoras z was ma moze tek htc wildfire s i ma problem z mala pojemnoscia pamieci wew.i moze zna jakis sposob na zwiekszenie jej?moj tel ma ok 100mb calej pamieci wew i to jest cholernie za malo i czasami jest tak ze nawet sms juz nie moge dostac albo wyslac:(orientujecie sie moze co trzeba zrobic?

Hejka.Kurcze dzis to pospaliśmy z Igorkiem.Wczoraj dosyc pozno poszłam spać,musiałam sie nagadać z kuzynka.:tak:
Asienko,Lubiczanko noc dobrze mineła,Igorek nie gorączkował.Całe szczęscie.Mam nadzieje ze bedzie juz dobrze.
Lubiczanko brawo,idziesz jak burza.
Dobra zmykam śniadanko jesc.Miłego Dzionka.

Witam

Asienko M ja co roku w ogrodzie mam surfinie pelargonie w zeszlym roku kupilam lobelie
Lubiczanko kochana gratki idziesz jak burza z kg Brawo!
Ewelcia tego artykulu nie widzialam ale czytalam wczoraj o 4 miesiecznej dziewczynce Zmarła 4-miesięczna dziewczynka. Rodzice zatrzymani - Gadu-Gadu.pl
Gliwa dobrze Igorek lepiej

Milego dnia uciekam bo mam troche roboty

Dzien donry dziewczynki:)
Mam male pyt czykktoras z was ma moze tek htc wildfire s i ma problem z mala pojemnoscia pamieci wew.i moze zna jakis sposob na zwiekszenie jej?moj tel ma ok 100mb calej pamieci wew i to jest cholernie za malo i czasami jest tak ze nawet sms juz nie moge dostac albo wyslac:(orientujecie sie moze co trzeba zrobic?
moj ma ma ten telefon,jak wroci z pracy to sie go podpytam i napisze...

Aniu
zaraz lookne na artykul,bo nie widzialam...

matko w domu 22 stopnie,a mnie zimno trzepie:baffled:

reklama
hejka
U mnie jakos leci dzien za dniem i nic sie nie dzieje. Dzis brat z zona wieczoram przylatuja wiec siedze i pokoj goscinny ogarniam, bo male skladowisko roznosci w nim jest :baffled: Wczoraj wybralam sie na miasto i kozaczki sobie upatrzylam :tak: pozniej wyciagnelam sis do kina i wrocilam do domciu o polnocy :happy: milo tak oderwac sie od domowych obowiazkow:-)
lubiczanko-wow no idziesz jak burza z kg. tylko uwazaj na to kolano, Gaston dobrze mowi :blink:
gliwa-oby temp juz sie nie pokazala,zdrowka dla Igorka:tak:
gaston-u Was znowu przeziabienie?? nie za wesolo:baffled:zdrowka
madbebe-a co chcesz wiedziec odnosnie tej masy na marchewkowe ciasto? a i powiedz mi kochana, gdzie jest ten sklep w ktorym kupilas te kozaczki?to ten na terrylandzie??
anineczko-wszystkiego naj z okazji 10 rocznicy :-)
tak teraz sobie uswiadomilam,ze ja tez juz 10lat z J:szok::szok::szok: na smierc zapomnialam, musze cos wykombinowac na 20tego :dry:
milego dnia :-):-)

Do góry