reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Bry
AsienkoM cierpliwości życzę, a to fajnie, że się spakowałaś. U nas z pakowanie to ja szykuję, co zabieramy, a M wkłada:-D, szybciej i sprawniej idzie, bo mi się nigdy nic nie mieści:confused2:
Ewelcia a Ty co, spać nie możesz:-D, w sumie to ja po 8 już wstałam, wywiesiłam jedno pranie, wstawiłam drugie, poprasowałam. Jeszcze muszę na odkurzaczu pobiegać i obiad zrobić
Kamcia gratulacje dla Oliego

Miłego dzionka

Witam :confused2:

Od chyba 4 spac nie mogłam,niby jakies bóle,cholera wie,co chwila do kibelka latałam.
Ale teraz usiadłam,kawkę sobie zrobiłam i lżej mi trochę.
Chłopaki w szkołach,ja złożyłam papiery na nową L-kę i teraz dumam sobie czy cos się dzisiaj ruszy,czy nie :-p

Kamcia to Oli dostał super prezent,50 jurków to nie tak mało :tak: Zdolniacha.

Tichonku no no zawodowy szperacz z Ciebie jeśli chodzi o second handy.Ja dalej nie dotarłam do naszego :eek:

Margaritta no i jest 21-pierwszy :confused2: mam jeszcze czas do pólnocy :-D

AsieńkoM sprawnego pakowania :-) Buziak dla łobuzicy :-D

AsieńkoR pochwal się co kupiłaś.

Ewelcia jak samopoczucie?

M miał zostac w domku,ale musiał pojechac do roboty.Pracownicy mu padają jak muchy na grypę jelitową,która jest w Hotelu w Swords i oni muszą ten hotel odkazic :confused2:

Anineczko dzisiaj 21 więc kto wie:):)
A co do moich zakupów to kupiłam sobie koszulo sukienkę w kolorze czerwonym i czarne legginsy:-p, chciałam fajną kieckę taką ę ą, ale dopiero od 10 się zaczynały albo takie worki:confused2:. M się pytał, czemu tak mało sobie kupiłam:rofl2::laugh2:

Heloł

Zuzia dzisiaj obudziła się o 6, połaziła po łózku do 7 i zgasiłam światło. Troche się pokręciła i zasnęła. Pospałyśmy do 9.
Przed chwilką gadałam z mamą i mówiła, że w piatek jeszcze zadzwoni do nas na skypa z życzeniami:-D. Musiałam się pilnować, żeby się nie wygadać tak na sam koniec.

Ide do mojej marudy

Witam się.
Z ciekawszych rzeczy...Nie mam neta...Długo podziałał:/ co? Ciekawe kiedy teraz naprawią,pewnie po świętach:/ Zmienimy chyba dostawcę bo to już nie jest śmieszne.P babcia będzie u teściów na święta i chciała Matta na Skypie zobaczyć bo tylko na fotkach prawnuka widziała i doopa :(
Poza tym P jutro idzie na Christmas party i myślałam,że sobie polatam na necie a ten się wypiął :/
Anineczko no,co jest?!21 nastał,poszłabyś,urodziła i na święta wróciła z paczuszką :)
AsieńkoM szczęśliwej podróży.
Źle mi się pisze z fona,spadam :/

Ostatnia edycja:
reklama
Tichonku to z upc tak pupy dają? Aż dziwne.Dzwońcie do nich i torpedujcie pretensjami,przeca w święta net potrzebny.
No 21 i co z tego :confused2::-D
Niby się czuję trochę inaczej,ale nie wiem...jakoś każdy ruch mnie boli,a siusiu latam co chwilka.
Ale nie ma to tamto,po dziecko jedno już pojechałam,zaraz po drugie trzeba się zbierac.I do sklepu skoczyc bo mi się szampon skończył i do szpitala też muszę zakupic.Tak więc busy jak zwykle :rofl2:

AsieńkoM mój ojciec kiedyś też taką niespodziankę mojej mamie zrobił.ale on to z przygodami he he.Bo zamiast wylądowac we Wrocku ( do domu z Wrocka mamy 70km) to samolot do Rzeszowa musiał leciec i ten zamiast wsiąśc w pociąg do Wrocka to do Krakowa pojechał :szok::-D
Tak więc zapukał do drzwi o 4 nad ranem (a miał byc w domu coś koło południa)...mina mojej mamy bezcenna :laugh2:

AsieńkoR ty chudzino...10 albo worki? Co dla Ciebie oznacza worki,hę? :angry::-D
Ja to się juz chyba w 10 nie mieszczę...a pamiętam mój rozmiar 6-8...kiedy to było :eek:

Do góry