reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Anineczka, zapomniałam zapytać, dlaczego w tym roku mała choinka?

Biola, masakra, strasznie współczuję choroby u dziecka! Najgorsza właśnie ta bezradność w takiej sytuacji...

Tichonek, zajebiaszcza fryzura! Właśnie taka jak lubię, zwłaszcza te kolorki. Ech szkoda że ta fryzjerka tak daleko mieszka bo pewnie też bym ją nawiedziła.

Gliwa, zazdroszczę działającego kominka.. My mamy atrapę kominka, niby coś tam stoi ale to tylko obudowa kominka, buuuu.

Margaritta, kupiłam w Argos ten zestaw talerzy. Ładnie się prezentują.

No, kartki świąteczne wypisane, w przyszłym tyg trzeba będzie wysłać. Głodna jestem ale brak pomysłu na przygotowanie jakieś kolacji wrrrr

wrrr się opisałam i znikło :baffled:

Barmanko no w sumie nie jest taka mała jak się okazało,bo to jeszcze w stojak weszła i 1,5 metra ma :-D
Ale poprzednie nasze to ponad 2 metrowe zawsze były.
A teraz taka ze względu na cenę,bo to wiadomo,świeta,wyprawka dla dziecka i kasą nie śmierdzimy w tym momencie,a ta w Homebase kosztowała nas całe 11.99.Były wyższe,ale już pod 40 euro i więcej ceny podchodziły.
I jak talerze? Zadowolona jesteś?

U nas też w kominku ogień strzela,a miałam na poprzednich chatach gazowe i nic a nic nie oddają tego co otwarte palenisko.

Lecę na Bartłoczyka :-)

Tichonku super fryzurka :tak:

Anineczka, to bardzo mało kosztują u Was choinki. U nas 2-metrowa to wydatek około 50-60e.
Talerze wizualnie podobają mi się, jutro będą testowane.
Kominka zazdroszczę:zawstydzona/y:

Barmanko może sprawdź sobie w Homebase jeśli tam macie,bo są tam tańsze choinki niż u ulicznych sprzedawców.Ta nasza była jeszcze przeceniona z 17.99 e :-D

Gliwa to super macie,że z kominka ogrzewanie idzie na kalafiory i wodę.A czym palicie w kominku?

AsieńkoR zmęczona po pracy?

Biola fajnie,że zadowoleni z lekarki jesteście.Oby antybiotyk pomógł :tak:

Lubiczanko zapomniałam napisac.Dzięki za chęc podzielenia się ciachem.
Jak na razie Marek wyczaił,że jego pracownik ma zdolności cukiernicze i go wykorzysta :-D
Bo Dawid (ten od tortów) na święta ma nawał pracy na stacji i nie da rady :no:

dzieciaki już w łóżeczkach,czas wyciągnąc syrki przed siebie na kanapie.;-)

witam,podczytuje, ale jakos weny brak na pisanie, ciagle cos,ostatnio to za sprzatanie swiateczne sie zabralam i okna umylam. Choinki jeszcze nie mam ale z tego co widze za oknami musze sie wybrac do sklepu i w koncu zdecydowac czy sztuczna czy zywa.
Biola zdrowka dla synka,
Tichonku super fryz
Gliwa kominek fajna sprawa, my na poprzedniej chacie tez mielismy, wieczorkiem jak sie palilo to super bylo klimacik i cieplusio w salonie, ale to sprzatanie w kominku i przed ta sadza ranyyy jak mnie to wkurzalo, na dodatek w dzien musielismy zastawiac kartonem bo jak sie nie palilo to strasznie wialo.

Barmanko wyprobuj i zdaj relacje jak te talerze, mnie sie kiedys tez marzyly kwadratowe ale poxniej mnie ktos zniechecil ze ciezkie ze ciezko do zmywarki wchodzá itd. i w koncu zrezygnowalam z nich.:baffled:

chorujacym duzoooo zdrowka.

Ostatnia edycja:
Anineczko o dziwo dzisiaj było spokojnie, dzieciaki grzeczne jak mało kiedy:cool2:. Ania też ze mną dzisiaj była po południu na próbie jasełek, tylko coś gardło mnie boli i nos mi zatkało. A ta Wasza choinka to żywa jak mniemam, ale w takie cenie, tylko pozazdrościć:-p

reklama
Gliwa, a to takie buty - to tak macie ogrzewanie w domku, fajnie.

Anineczka, no właśnie sprawdzam ten sklep, ale nie mogę znaleźć cen w e, właściwie to strona uk mi się tylko wygooglała.

Kasiuleczka, ja zmywarki nie mam, więc nie doradzę. Wiesz nas jest tylko dwójka, Marcel ja na swoich talerzach, więc zmycie tych kilku talerzy problemem nie jest. A ciężkość... z jakiego sklepu masz teraz? Ja mam z dunnsa, i powiedziałabym że ciężkośc ta sama, różnica tylko w tym że te z dunsa są większe (ale one są okrągłe). A wiesz o tym że będąc w argosie możesz poprosić o obejrzenie produktu? Procedura ta sama co przy zakupie, tylko nie płacisz, a jak ci się spodoba to podchodzisz do customer serwis i płacisz rachunek.

Do góry