reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hejoo, ja tak na szybko..
Źle się czuję, łamie mnie w kościach:dry: nie czuje by choroba nadchodziła, tylko jakoś tak dziwnie zmęczona się czuje...jakbym cały dzień pyrki z pola zbierała :eek:

Tabasia, ojj ja też bym chciała taką bjuti sesyjkę foto :tak:
Miłej imprezki. W środku tygodnia?
eek.gif
cool2.gif

Katrina, je też jak byłam w Pl to brałam mickrogynon, dla mnie najlepsze tabsy pod słońcem! Raz gin chciał mi zmienić (że niby ten sam skład a lepsze...) ale już po 1 tygodniu źle się czułam po nich i odstawiłam.
Jak było na kulkach, daleko masz?

Aurelia, tak myślałam nad tymi pomidorami i zadźgaj mnie plastikowym widelcem ale nie pamiętam :zawstydzona/y: Na pewno było coś w słoiczku (słoiczek adekwatny do miesięcy życia dziecka), nic mu nie było po tym. A jeśli chodzi o posiłki gotowane przeze mnie to najpierw była pomidorówka, ketchup wprowadziłam dość niedawno (jakieś 1,5 miesiąca temu), a dla balansu w przyrodzie - glutek pomidora (świeżego) nie tknie.:sorry2:

Lubiczanka, fakt kokosanki bardzo proste, jak bezy prawda? Tylko z dodatkiem kokosu. Z tym domem to masakra. Dla odmiany znowuż nasz obecny domek na fotkach z ogłoszenia wyglądał fatalnie, a że mieliśmy nóż na gardle więc zdecydowaliśmy się go obejrzeć, i tu taka miła niespodzianka!
Z tym Światem Faceta to masz zupełną rację.. Cóż toż to nie od dziś wiadomo że Oni są z innej planety :cool2:

Gliwa, śliczny Igorek. Jakie ma czarne kudełki :szok:

Dzięki dziewczyny za odpowiedź w sprawie anty. Już sobie troszkę poczytałam na temat tych plastrów (nigdy nie miałam), nie nastawiam się na nic konkretnego, mam nadzieję że gp dobrze mi dobierze i nie będzie żadnych problemów.

hej!

Witam wieczornie!U nas się brrrr zrobiło,mży i w ogóle nieciekawie z pogodą.Ale nie tylko w PL,widzę:sorry2:
Generalnie nic szczególnego się nie dzieje;-)Leci dzień za dniem.Zanim się obejrzę trza będzie się pakować:dry:
Dziecko wredne, jak było,tak i jest:blink:A jak jeszcze nie dośpi...:no::szok:Ojciec córki nie pozna,jak nic:blink:
Pobudki mam po 6tej codziennie,więc odpoczywaaaam na całego;-)Nie no nie narzekam.W jedzeniu topie smutki
:-D i czytam,czytam..kiedy tylko mogę:blink:

Gliwa-śliczniasty bobas!niech zdrowo rośnie:tak:
barmanka-ja bym się w życiu tak długo od komentarza w kierunku małżonka nie powstrzymała..
:-D

pozdrawiam wszystkie!

Ostatnia edycja:
Witam z Wieczorka.:-)
Tichonku tak Igorek przechodzi żółtaczke,ale już mu schodzi powoli.
Tabasia poród był troche ciężki i zakończył sie cesarskim cięciem.Ale ciesze sie że już to mam za soba.
Barmanko duzo włosków ma synuś,aż sama jestem w szoku.
Dzionek minął oki.była dziś umnie Aniaa83 z rodzinką.:tak:
Miłego wieczorku.

Barmanko podziwiam za cierpliwosc z tym pampkiem, ja juz dawno bym mu powiedziala :-D
A na zdjecia czekam z niecierpliwoscia...
Co do imprezy super bylo, my tez robilismy w tygodniu, wiesz z malym dzieckiem to dlugo nie posiedzisz, a ja weekendy w pracy...

Gliwa ojej cesarka sie skonczylo? No to dochodz kochana do siebie i uwazaj, nie forsuj sie zbytnio!! Znam dokladnie ten "bol"...

Zmykam, M ma focha, a ja ide poczytac i spac.
Dobraoc!

Witajcie wieczorkowo,

Barmanka - ja kulki mama na wyciągniecie ręki (zwłaszcza pod kołdrą hihi), ale na TE kulki dla dzieci - to za murem od naszego osiedla, tylko muszę obejść dookoła - jakieś 10 min.
A jeszcze co do tabletek, to jeśli nie bierzesz żadnych hormonów, to dobrze byłoby, żeby lekarz zlecił badanie krwi na poziom hormonów we krwi i wtedy najtrafniej dobierze tabletki.

Powiem Wam, że dumna jestem z mojego szkraba, jest tak uparta w dążeniu do celu i tak zawzięta, że sobie dziewczyna w życiu poradzi. Miałą problem najpierw z wdrapywaniem się na "górkę" z materaca, bo tam można wejść trzymając się liny i podciągając się. Niby ma abs-y na skarpetkach, ale jak juz była prawie na górze, to zjeżdżała. Nie poddała się - tylko wdrapała się w końcu! A potem mimo lęku, zjechała z dużej zjeżdżalni i tak jej się spodobało, że juz potem cały czas z niej zjeżdżała. Taka mała iskierka.
GLIWA - GRATULACJE!!!!!! synuś śliczny!

Hej

Gliwa, maly jest cudny, zoltaczka szybko minie a ty oszczedzaj sie i wracaj do pelni sil.
Katrina super do odwaznych swiat nalezy
madbebe tak czas szybko leci w Polsce, ja juz w Polsce 4 tgodnie, w srode przyleci P i potem jeszcze 2 tygodnie i wracamy.
barmanka super historia z pampkiem

ja biore tabsy yasminelle od 4 lat i wszystko ok choc mam slabe zyly i przydaloby sie zmienic metode antykoncepcji ale ta mi odpowiada najbardziej

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry