reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonek-nie noooo, calpol akurat za szkodliwy nie jest,ale to tak jak ewelcia pisała-lepiej, jak organizm trochę sam powalczy
yes2.gif

lubiczanko-Ty z chatami jak ja;-)szybko mi się 'nudzą':-pPewnie też bym już zmieniła,ale chyba tylko na coś swego,bo nic innego mnie nigdy nie usatysfakcjonuje ;-)A z tym nie prędko,wiadomo:dry:(o ile w ogóle:blink:)

Piję drugą kawę i trochę mi lepiej,przyznaję:blink:

reklama
Lubiczanko a no pewnie,że chcielibyśmy zmienić,po to codziennie po kilka razy oferty przeglądam:sorry2:Ale póki co nasza sytuacja materialna nie pozwała na nic droższego niż mamy w tej chwili a nic w tej cenie nie ma:no:A jak mówię,chciałabym już 3 bedroomy:tak:Poza tym najlepiej na tym samy osiedlu bo ja bez auta a szkołę mam tu 3 minuty od domu:sorry2:Jakiś czas temu Wam pisałam,że jest światełko w tunelu odnośnie przeprowadzki na 3 bedroomy i żebyście kciuki trzymały no i...nic z tego nie wyszło:no:

Witam
ja tylko na chwilke jak zwykle ale od jutra wieczora bede juz regularnie goscie odlatuja jutro wiec wszystko wroci do normy;-)

Dziekuje za zyczenia dla Natalki :-)w sobote bylo urodzinowe party mielismy zamek dmuchany w ogrodzie dzieciaczki tylko troszke poskakaly bo padalo:wściekła/y:

Gastone najlepszego dla corek :-)

Anineczko gratuluje synka:-)

Uciekam

Ostatnia edycja:
Boszsze kochany,właśnie w Panoramie mówili,że babcia zabiła dwoje swoich wnucząt:dziewczynkę 2,5 letnią i chłopca 9 letniego:szok:Zabiła dzieci bo były od urodzenia niepełnosprawne,porażenie mózgowe,jeździły na wózku:-(Napisała list,że robi to po to by ulżyć córce,która cały wysiłek,zdrowie i pieniądze wkładała w opiekę nad nimi:-(Babcia potem strzeliła sobie w łeb i zmarła w szpitalu:szok:Zabiła dzieci i siebie bronią zięcia,który był żołnierzem Gromu:szok::szok:Niezła masakra:szok:
To pada to słońce świeci:dry:I tak przesiedziałam cały dzień doma:baffled:
A Didi i Pauletta to żyją?:-D

hello:-) wpadlam sie przywitac i zameldowac, ze juz po wakacjach :-( Jestem jeszcze w proszku, dopiero bagaze wypakowalam i jakos sie nie moge odnalesc chyba przez to zimno brrr:dry:
Lubiczanko- ogromne gratulacje z okazji przyjscia na swiat Dominiczki :-):-)wiem, wiem pisze jako ostatnia ale przez 2 tyg kompa nie widzialam:zawstydzona/y:
Gliwa-Tobie rowniez ogromne gratulacje z narodzin synusia:-):-)
jeszcze Was nie nadrobilam moze z czasem jak powroce do normalnosci
wszystkim obchodzacym rocznice, a takze urodzinki i imieninki-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :-)
tymczasem milego wieczorka;-)

reklama
Dziewczyny ja tylko na chwilke od kiedy zaczyna sie przerwa swiateczna w szkolach bo u nas pisze ze jest
Thurs. Dec. 22nd – Mon. Jan. 9th - Christmas Holidays
tzn jak mam rozumiec ze dzieci wracaja we wtorek do szkoly???

Do góry