reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Heheh patrzcie co znalazłam https://www.babyboom.pl/forum/mamy-z-irlandii-f142/mamy-z-irlandii-1455/index2122.html#post5189299 jaka ona czarnulka była a teraz Blond nie iwem skąd:sorry::-D:-D:-D
Hehe czarnuleczka sliczna z niej byla:-)
A wiesz ze cala moja trojca czarna sie urodzila a teraz blOndasy jak ojciec?
Ja mialam nadzieje ze jak Bozia dala 2 dziewczyny to choc jedna bedzie czarna a tu ni hu hu:-)Wiec w domciu mam 4 blondasow( razem z mezem) a ja czarny odmieniec z siwymi wlosami:-(

reklama
Hej Dziewczynki

Mialam zaleglosci az 33 strony od 4.30 zaczelam czytac :szok:10 przeczytalam a reszty nie przyznaje sie bez bicia...Lenka sie budzi wiec napisze teraz bo pozniej nie wiem czy znajde czas

Tichonek zdrowka dla Was.U nas narazie cisza Natalia ospy nie ma

Ewelcia to Twoj synek wazy tyle co moja,tez taki niejadek z niej a teraz jak jestesmy w kraju to juz wogole

Lubiczanko juz nielugo i bedziesz tulic maluszka

Gastone ja tez mialam nadzieje ze Nacia bedzie miala czarne wllosy i ciemne oczy po mnie niestety tatusiowa jest :-)teraz licze ze Lenka bedzie miala czarne wloski i ciemne wlosy no i zobaczymy :-)

Madbebe my jak wylatywalismy to od 4 rano na nogach i dopiero po 16 bylismy jakos tak,teraz mamy lot w nocy i z Gdanska.Zdrowka dla Was

Wszystkim chorowitkom zycze zdrowka i Tym co swietuja urodziny,imieniny zycze Wszystkiego najlepszego

Po weselu super wybawilismy sie jak nie wiem co,w pieknym miejscu bylo przyjecie,Mlodzi jechali extra karoca normalnie jak w bajce :-)W drodze powrotnej zajechalismy zwiedzic Kazimierz Dolny takze wypad udany troche sie odstresowalismy.
Szczerze powiem ze ciagle w biegu bylismy w urzedzie zalatwiac dokumetnty i nie jest taka prosta sprawa jak sie wydaje pozmienialy sie przepisy.W niedziele chrzest,jutro jedziemy na sesje zdjeciowa dlatego jutro bo moj brat ktory jest chrzestnym w poniedzialek juz wylatuje do Anglii,chcielismy w niedziele zrobic ale znowu fotograf mowi ze bedzie po weselu i nie bedzie wstanie robic zdjec.Dzis wyniki jade robic jutro wizyta u gina w przyszlym tygodniu wizyta u dentysty z Nacia i w sobote wracamy do Irlandii
Dzis pogoda zapowiada sie lepsza jak wczoraj,w burze wracalismy od Tesciow normalnie drzewa lamalo jak zapalki

Pozdrawiam Was serdecznie:-)

Ostatnia edycja:
witam sie ostatni dzień:-)

Szymek darł sie pół nocy:/ zęby mu idą:/:/

pauletta Szymek też urodził sie czarny a teraz ma jaśniutkie włoski:-)

lubiczanka no to teraz piśnij tylko ze ci sie dłuży:-D

Witam:)
Ale się wieczorkiem rozpisałyście:)
Gastone-za 5bedroomów płacimy 650e:)))))
Barmanko,Tichonku,Ewelciu,Margaritta-normalnie bym podziękowała,ale to nie "MOJA"chawiera,więc się wstrzymałam;)))
Marta-no Kochana-jak dzielnie poszukiwałas:)
Kamcia-no szkoda z tym domkiem...ale szukaj,szukaj:)
Aaniu-super,że wesele się udało
Madbebe-a jak długo na ten drugi lek musisz czekać?Trzymaj się tam i...korzystaj z biblioteki;)))
Katrina-w takim razie już się wtorku nie mogę doczekać;)
Margaritta-no pewnie jaki przyjemny
Ewelcia-a Ty nie miałaś domku oglądac?Czy przeoczyłam???
Pauletta-doskonały cytat i tego się będę trzymać;)A Zuzia-faktycznie czarnulka jak ta lala:)))
Uciekam-miłego dnia Kobietki:*
Lady Zgago-przypomniałam sobie-wszystkiego naj Tobie i A w dniu rocznicy
ChomikImage.aspx

Ostatnia edycja:
Bry
Aniu a co Ty od 4.30 robisz na kompie??? zamiast spać hihi:-p:cool2::-D:-D:-D. Fajnie, że wesele udane
Lubiczanko jak tam, nic się nie dzieje???
Marta Ania też jakaś miaucząco-jęcząca jest i też zęby
Lady dla Ciebie i Twojego A wszystkiego dobrego
Pauletta Ania też się urodziła z czarnymi włoskami, teraz jej zjaśniały, ale nie są takie typowe blond, ale oczy ma brązowo-zielone i brwi ciemne, więc myślę, że blondyną nie będzie

U nas pada od rana, naszła mnie chętka na drożdzówkę, trzeba sprawdzić, czy mam wszystko w lodówce

Dobrego dnia

Witam mamcie!

No my sie 1 lub max 2 wyprowadzamy juz na dobre. Troche mnie to wszystko przeraza, ja nie lubie zmian na taka skale, nie lubie sie przeprowadzac. Tamten dom zanim stanie sie "domem" potrzebuje troche odnowy, duzo w Nim musimy pozmieniac, pokupowac, lazienke chcemy przebudowac, do kupienia mam zmywarke, szafe na ciuchy do sypialni, bo tamta co jest to porazka, nowy stol do kuchni z krzeslami, bo tamten to jak za czasow mojej babci. Nic odrazu, bo skad na to wszystko brac, ale powoli powoli bedziemy sie urzadzac. Narazie w planie mamay odmalowac caly dom z zewnatrz, bo niby ma tylko 5 lat, ale koszmarnie zabrzudzony i wymalowac kuchnie z jadalania i salon. Potem gore i jeszcze chce carpety polozyc we wszystkich sypialniach, bo mamy tam zwykle drewno pomalowane, nie panele. Wiec tak myslalam czy panele czy carpet to wole carpety na gorze. Ogolnie przede mna duzo sprzatania, szorowania tam, zebysmy sie wprowadzili i odrazu mogli rozkladac, chce zeby bylo juz czysto. Zaczynaja juz mi sie udzielac emocje, bo narazie to bylam neutral, nie czulam tego, a ten moment juz coraz blizej i blizej. Jedynie martwie sie tym, ze wciaz nie moge wyczaic kto mieszka obok w domu, bo sadzac po aucie, to ktos mlody i sam....Nie wiem czy mi sie to usmiecha, bo nie chce imprez za sciana, ale jakos glupio jest mi tam zapukac i sie przywitac. Zreszta nic to juz nie zmieni, bo i tak musimy sie tam wprowadzic. Ogrodek mamy spory, nawet nie sadzilam ze taki zwyczajny blizniak, a taka przestrzen, no ale to tylko plus dla Nas. Przejade sie do tego domu raz jeszcze w tym tyg, bo trzeba liste zrobic, co maja Nam wywalic z tego domu, a troche tego jest...zwlaszcza ta okropna szafa, ktora zajmuje cala sypialnie. Nie wiemw co bede ciuchy kladla, narazie beda chyba w workach, a potem kupimy sobie suwana szafe z lustrem, bo miejsca tam niewiele, wiec trzeba jakos optycznie powiekszyc pokoj. No, ale to tez z czasem, bo niestety kasa nie rosnie na drzewach, a szkoda! :-) To sie rozpisalam!Uciekam!

lubiczanka na porodowke marsz!

hellolll!!!
Lubiczanko widze ze Ty jeszcze tu:sorry2:
a no ogladalismy chate...nic nie wiemna ten moment.. chata jest do odmalowania..Pan mowil ze wymienia wykladzine w salonie i moze sofy....
Ogolnie te domy na tamtym osiedlu nie naleza do najmlodszych,mieszkaja tam jednio znajomi juz 5lat i w 3domu wiec zdarzylam troche te chaty poznac...a takiej jak wczoraj ogladalam to nie widzialam...
O toz podoba mi sie to ze z salonu do kuchni z jadalnia sa duze drzwi i kominek a raczej taki fajny dosc "cyganek" w salonie....spokojnie po napaleniu w nim ogrzac idzie salon i kuchnie....a jak wiadomo najwiecej czasu spedza sie na dole....
ZAmknac mozna drzwi na korytarz i tadammmm!!!!!
Fajna jest sypialnia...meble Ikea:-D:-)
Drugi pokoj taki tez podwojny ale szafy juz zwykle...a trzecio maly..i najgorzej wygladajacy:dry:
Chcielismy sie z Panem dogadac ze my malujemy sami a placimy po 600e miesiecznie...Pan byl prawie ze na tak,ale mowi ze ma jeszcze jakis ogladajacych i jak cos to da znac.....
Pewnie pomaluje sam(tak jak mowil) i kogos znajdzie na ten dom,kto bedzie mu 650e placil:sorry2:
ale...poczekamy zobaczymy...

Pranie jedno sie ukrecilo,trza drugie wstawic...

dzis a'la lazania na obiad....mniam;-)

witam:-)
nie wiem co u Was bo nie czytalam:sorry2: wczoraj mielam busy dzien, ale podgladalam co u Lubiczanki:-p
maly na spacerku z tatusiem, wiec mam chwilke, pozniej nadrobie to moze cosik napisze, a
teraz tyle co widzialam:-p
Lady Zgaga dla Ciebie i meza wszystkiego naj..:tak:
ewelcia i jak chatka
Marta wysokich lotow i udanych wakacji w Pl
Lubiczanka no coz, cierpliwosci przede wszystkim, juz blizej niz dalej;-):-D
chorowitkom zdrowka

wiecej grzechow nie pomietam:-D
teraz zmykam

ewelcia mnie wyprzedzila:-D

reklama
siemanko

u mnie tradycyjnie juz dawno po spacerku psem..jestem juz po śniadanku wiec trzeba zabrać się za sprzatanie bo jutro w nocy teściowa przylatuje...

milego dnia laseczki

Do góry