reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Czesc Dziewczyny:-) !
Jestem mama 13 mies. Wiktorka i szukam mam z dzieciaczkami w zbliżonym wieku. Fajnie byloby sie spotkac na kawce badz spacerku i poplotkowac;-) a nasze szkraby moglyby sie wspolnie bawic i rozwijac. Jesli jestescie podobnego zdania piszcie na gg 8138057, badz maila frog4@op.pl. Czekam na wiadomosci od Was kochane bo niestety nie mam znajomych z tak malutkimi brzdacami.
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie:)))

reklama
ale w PL tez nie nacinają, jesli nie jest to konieczne!!!

oczywiście nacinają o wiele częściej, ale jak same piszecie jak was nie nacięli to krocze pękło samo, w Pl widzą że pęknie i chcą to kontrolowac tzn żeby nacięcie było tak jak oni chcą i łatwe do zszycia, a nie ze pęknie samo i później ciężko zszyć

Kiedys jeden ginekolog mi powiedział, że jesli nie byłoby to konieczne w PL to on by nie nacinał, bo to później pół godziny zszywania...

Kasia skąd wiedzialas???:-):-D:-)

Frog4 to super, ze z Galway, bo nas tutaj najwięcej, a skąd dokłanie?
We wtorki są spotkania mam z dziecmi w community center na Ballybrit
poza tym czasami jeździmy do Oranmore do Busy Bee lub Monkey Biznes
W lato na placu zabaw sie spotykamy, ogólnie miejsc do spotkań nie brakuje ;-)
a ty zmotoryzowana mamuśka jesteś?

Mieszkam na Knocknakarze ale poniewaz mam autko to nie problem sie przemiescic. Wiec tylko info i jesli tylko syncio nie zlapie czegos wiecej niz katarek to jestesmy do dyspozycji:))

sliderId

Ostatnia edycja:
didi ja jutro mam test obciazenia glukoza:szok:.
Nie wiem jak tutaj z tym jest?moze podobnie jak w P???,chociaz to moja pierwsza ciaza ale od dziewczyn z forum wiem jak on wyglada.

U mnie to wyglądało tak, że musiałam się stawić na 8 rano na czczo z dwoma butelkami Lucozade:-p Najpierw pobrali mi jedną próbkę krwi, a następnie musiałam wypić albo 1litr, albo 0.5litra tej lukozady (nie pamiętam:sorry::-p) i poczekać godzinę na kolejne pobranie krwi, potem kolejną godzinę i jeszcze godzinę. W sumie trzy pobrania krwi co godzinę od wypicia lukozady;-) Na koniec dostałam kupon na śniadanie w szpitalnej restauracyjce, bo bez posiłku by mnie nie wypuścili:tak: A nie wiem jak to wygląda w Polsce:sorry:

Witajcie
Witam serdecnie nowa mamusie z Glway ;-):-):-)

U mnie to wyglądało tak, że musiałam się stawić na 8 rano na czczo z dwoma butelkami Lucozade:-p Najpierw pobrali mi jedną próbkę krwi, a następnie musiałam wypić albo 1litr, albo 0.5litra tej lukozady (nie pamiętam:sorry::-p) i poczekać godzinę na kolejne pobranie krwi, potem kolejną godzinę i jeszcze godzinę. W sumie trzy pobrania krwi co godzinę od wypicia lukozady;-) Na koniec dostałam kupon na śniadanie w szpitalnej restauracyjce, bo bez posiłku by mnie nie wypuścili:tak: A nie wiem jak to wygląda w Polsce:sorry:

ja mam stawic si w srode 27.01 na 9:30 oczywiscie naczczo ..od 24 poprzedniego dnia nic nie moge jesc i pic podobno..hehe..ale wodo to przeciez moge bo padne chyba...no i nie mam zdnej wzmianki na tym pisemku co dostalam wczoraj abym przyniosla ta Lukoade.wiec widocznie oni mi ja sami tam dadza

reklama
Trzeba przyjść na czczo ..... pobierają krew... potem trzeba wypić 430 ml. lukozady ...siedzieć na tyłku dwie godziny( nie wolno chodzić :no:) a potem znów pobranie krwi i za tydzień miałam wyniki... ja byłam u GP...więc miałam swoją lukozadę :-) nie wiem jak jest w szpitalu :eek:
A wieczorem normalnie jadłam kolację ...:-D

Do góry