reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Kamcia-no witamy:)Ale trauma klimatyczna,co?Trzeba było zahaczyć na odpoczynek o niejakie Cashel;)
Gastone-pewnie jakieś stare draństwo Wam wmontowali i mysleli,że się uda-chamstwo!!!
Tabasia-bez zmian(niestety)...My też lepiej sypiamy odkąd Daniel w todlerku spi w swoim pokoju-już dobrych kilka miesięcy:)
Asieńko-ale tak zawsze jest-jak nie potrzeba czegoś to jest,a gdy nagle zajdzie potrzeba zonk-albo stare albo nagle gdzieś wcięło:/
Pauletta-no miło Cie widzieć-czekam na to Twoje"popiszę potem";)))
A ja mam św spokój-cała trójca na dworze sie bawi,więc ja spokojnie obiadzio kończę,zaraz włączę odkurzanko i mycie podłóg:)

hejoo!
Kamcia witamy,witamy!!!:-)
Gastone ale lipa...:wściekła/y::wściekła/y:mam nadzieje ze wsio dobrze sie skonczy!
Lubiczanko ja myslalam ze ty juz urodzialas:cool:a ty za obiad sie zabralas;-):-D
Katrina zadna praca nie jest zla,wazne zeby byla:tak:
Barmanko oj przypomnialas mi o jagodach...ze ja mezowskiego w sobote nie wyciagnelam na jagody.....:dry:
wczoraj pieklam ciasto w przepisu \Misi z owocai....dalam truskawki i jagody ze sloiczka-jeszcze z PL mialam...ciasto poprostu palce lizac:-)ale napewno z samymi jagodkami tez by bylo pyszne;-)
Barmanko poprawy humorku zycze>)walnij jakas kawencje i wpalaszuj cos slodkiego anapewno bedzie lepiej....czasami kazda z nas zalapie jakiegos dola;-)

dobra spadam sie ogarnac,bo nie dlugo mlody wstanie a na miasto idziemy:-)

Lubiczanka skrzynia jest nowiusienka,jest faktura z UK.rozmawialismy z polakiem ktory ja montowal.Jet faktura na 2000 euro uzwyana kosztuje 700.Oni poprostu sa ciolki,tam jest cos innego ale oni sie uparli ze skrzynia.Maja tera dwie skrzynie i popsuty samochod.Teraz ich broszka.Albo kasa teraz alebo przez sad.Juz nie ma naprawiania.
Moj J stoi na drodze i czeka na lawete bo samochod wogle juz nie ruszyl.

Pauletta dzieki za odpowiedz, a zdjecie super :-)
Same dobre opinie o tym wozku slyszalam, tylko boje sie, ze on podobnych gabarytow jak Graco stylus na przyklad. Kurcze, no nie widzialam go na zywo, a tak potrzebuje na czeste podroze...

Gastone-masakra jakie buraki:(
Asieńko-no własnie dobrze jest mieć tę MC:)))
Ewelcia-no jak Ty poszczujesz ciachem,to ja zaraz do sklepu po produkty ide;)))

Witam

A wiecie,że ja tych Ikeowskich promocji mało co widziałam.To znaczy były,ale akurat nie to co potrzebowałam do domu.A ,że tam oczopląsu można dostac od ilości rzeczy to w zasadzie nie jestem wam w stanie powiedziec co było na promocji,a co nie.

Podejrzewam ,że to był mój ostatni wypad do Ikea przed porodem.
Nogi mi w dupsko właziły,krzyż rozbolał od tych kilometrów w sklepie,przez dzieciaki szlak mnie trafiał bo one jak oszołomy wszystko by chciały dotknąc i wejśc na każde wyro z wystawy.Nie ze mną te numery :no:
Wyszliśmy chyba po 3,5 godzinach ze sklepu,czułam się jakbym góry Wicklow przeszła :shocked2:
No ale nie wyszłam z pustymi łapskami :-p
zmieniłam sobie zastawę talerzy w domku,ale ogólnie to pierdołki,jakieś pojemniki na płatki śniadaniowe,pokrywkę na moją mega wielką patelnię,wok,lampka dla Antka do pokoju,takie malutkie chochelki do sosów,mąż kupił jakiś mega ostry nóż,miskę na owoce i takie tam.

Gastone ale pech.Masakra :szok:

Lubiczanko a opiekę dla dzieci masz w razie pędu na porodówkę?
Ja dopiero pod koniec roku,a już teraz zamartwiam się,że nie mam nikogo do dzieci :-(
Mamy nie ma,teściowa raczej nie przyjedzie bo mam mocno chorego teścia :-(
Szlak by to...chyba będę zmuszona iśc sama rodzic :dry:

Kamcia no starczy Ci tego byczenia się :-p

Tichonku pytałas o body,ponoc zostały wysłane w poniedziałek przed zlotem.Nie ma ich do tej pory :sorry2:

Didi tylko ja nie chcę Cię widziec w jakiejś gazecie kryminalnej.Chcesz pożyczę Ci xanax :-D:-D

reklama
Do góry